LaRedoute.fr - 103 - Поръчките от намалението ЗАКЪСНЯВАТ! Без паника!

• 90 881
  • 1 561
  •   1
Отговори
# 1 335
Понеже много ми се бавят колетите от Редута реших да звънна на митницата в Горна Оряховица. Казаха , че там не ги задържат изобщо. На следващия ден ги пращат по градовете. Днес са изпратили за Плевен  за Людмила, Тодор и 2 за Милена. Също така казаха, че пристигат само със самолет.

Последна редакция: пт, 27 фев 2009, 16:44 от Silvipl

# 1 336
простете, ама за първи път поръчах и на всичкото отгоре не говоря френски. поръчката  е направена на 27.01, и една приятелка пусна в същия ден. тя си я получи на 23.02, а аз нищо. и още - в пощата ли трябва да дойде, чета, че нещо за митници говорите...

п.с. за софия става въпрос

ако ти е до 2 кг. поръчката - идва в пощенския клон по местоживеене, ако е над 2 кг. - на митница!

със сигурност е над 2кг, а аз как ще разбера, че е на митница? получавам ли някакво известие и на кой адрес - домашен или за получаване на пратката? благодаря!

# 1 337
Вчера звънях на русенската митница - "Може ли да направя справка", питам, "Ами не е желателно", ми отговаря лелката, "ама кажете". Казвам си имената аз и като чуха, че от Франция чакам, директно казаха "Нямате нищо." Явно няма ларедутски пакети на русенската митница в момента Cry

# 1 338
Леле, момичета.... моля ви, успокойте се!
Какви са тези нерви, драми, пистолети....
Темата заприличва все повече и повече на бойно поле.
Недейте да забравяте, че имаше транспортна стачка във Франция.
Границата ни с Гърция беше блокирана от протестите на фермерите доста време.
Преди два-три дни също беше блокирана за кратко пак от протести на превозвачите.
Камионите пътуват през Италия, качват се на ферибота до Гърция и от там влизат, за да избегнат минаването през Сърбия, която не е член на ЕС и изисква плащане на високи такси за транзитно-преминаващите тежкотоварни автомобили.
Разбра се вече, че има забавяне както от страна на французите, така и от независещи от тях причини.
Така че, ви съветвам да успокоите малко топката и да си починете хубаво. Все пак идва един от най-големите ни празници - 3 март.
А след 3-ти март всички ще си получим пакетите, рано или късно. И на мен не ми е приятно, че чакам 9 поръчки, но ясно осъзнавам, че хабенето на нерви за няколко парцала е като да се опитваш да надбягаш вятъра, т.е нищо не можеш да направиш.
Затова ви призовавам към търпение и спокойствие, моля!

# 1 339
  • Стара Загора
Леле, момичета.... моля ви, успокойте се!
Какви са тези нерви, драми, пистолети....
Темата заприличва все повече и повече на бойно поле.
Недейте да забравяте, че имаше транспортна стачка във Франция.
Границата ни с Гърция беше блокирана от протестите на фермерите доста време.
Преди два-три дни също беше блокирана за кратко пак от протести на превозвачите.
Камионите пътуват през Италия, качват се на ферибота до Гърция и от там влизат, за да избегнат минаването през Сърбия, която не е член на ЕС и изисква плащане на високи такси за транзитно-преминаващите тежкотоварни автомобили.
Разбра се вече, че има забавяне както от страна на французите, така и от независещи от тях причини.
Така че, ви съветвам да успокоите малко топката и да си починете хубаво. Все пак идва един от най-големите ни празници - 3 март.
А след 3-ти март всички ще си получим пакетите, рано или късно. И на мен не ми е приятно, че чакам 9 поръчки, но ясно осъзнавам, че хабенето на нерви за няколко парцала е като да се опитваш да надбягаш вятъра, т.е нищо не можеш да направиш.
Затова ви призовавам към търпение и спокойствие, моля!

ХАХАХХАХААХ.......10 МИН никой не се е жалвал Mr. Green Mr. Green

# 1 340
  • Бургас
И на мен са ми отговорили, че ще ми възстановят 2та % такса - 1.60 евро, а поръчката ми е за 114 евро (без таксата и доставката), т.е трябва да ми върнат 2.28.
Е не съм за 68 цента, само че този път се заинатих и им писах, че всъщност разликата от 2 % се равнява на 2.28 евро. След точно 7 минути Сабине ми се извинява и след още 5 вече ми беше въведен още един ред в mes remboursement за остатъка от 68 цента.

# 1 341
Понеже много ми се бавят колетите от Редута реших да звънна на митницата в Горна Оряховица. Казаха , че там не ги задържат изобщо. На следващия ден ги пращат по градовете. Днес са изпратили за Плевен  за Людмила, Тодор и 2 за Милена. Също така казаха, че пристигат само със самолет.
може ли да ми дадеш телефона? аз понеже съм от г. оряховица и е интересно защо на нито една от поръчките ми нямам печат от нашата митница, а само от свищовската.  Rolling Eyes може би колетите минават за по- напряко гърция- софия- свищов- г. оряховица.  smile3516

# 1 342
Аз се обадих защото поръчах за подарък за близнаците на бременна приятелка. Те вече се родиха, днес станаха и на 1 месец, а подаръците още ги няма.

# 1 343
Алекс благодаря за обяснението - пратих го на една мама да го прочете че нейния се бави много и поне се успокои Hug

имам ваучер само от Ларедут. Ще се прави Нова поръчка newsm44

# 1 344
аз пак да попитам - а как ще разбера дали е на софийска митница или не?

# 1 345
аз пак да попитам - а как ще разбера дали е на софийска митница или не?

ако е на митницата - ще ти пратят известие в пощенската кутия, че е пристигнала поръчката. с него отиваш на митницата и си я вземаш!  Peace

# 1 346
PRETTI, може ли линк към тази риза. Praynig   
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=317162&pid=10790841
Харесва ли ти?

# 1 347
може ли да ми дадеш телефона? аз понеже съм от г. оряховица и е интересно защо на нито една от поръчките ми нямам печат от нашата митница, а само от свищовската.  Rolling Eyes може би колетите минават за по- напряко гърция- софия- свищов- г. оряховица.  smile3516
[/quote]

http://www.pioneerinvestments.cz/bg/Contact-BulbankBranche

ето -  телефони на клонове и на митници
 редактирам се , че нещо не се отваря- копирам

Клон Горна Оряховица 5100 Горна Оряховица, ул. "Мано Тодоров" №1A                0618/3 00 32
         Клон Пловдив 4000 Пловдив, ул. "Иван Вазов" №4                032/60 16 01         
Офис - Марица 4000 Пловдив, ул. "Васил Левски" №4                032/94 54 66         
Офис - Родопи 4009 Пловдив, ул. "Асеновградско шосе" (КЦМ)                032/62 37 46         
Офис - Митница - Пловдив 4000 Пловдив, бул. "Кукленско шосе" №32A                032/67 36 02         
Офис - Тракия 4000 Пловдив, бул. "Освобождение" №3                032/68 19 14   

Последна редакция: пт, 27 фев 2009, 17:16 от penze

# 1 348
имам поръчка от 6 февруари, все още нямам пратка
знаете ли къде да звънна, от сф съм

опитах се да си поръчам палтото и роклята с код, но ми даде това

L’offre ne peut-être appliquée . Merci de vérifier :

* - si votre code est correctement saisi
    * - si les conditions de l’offre sont respectées

какво значи, ако може някой би ли ми пояснил newsm78

# 1 349
  • Anywhere
PRETTI, може ли линк към тази риза. Praynig   
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=317162&pid=10790841
Харесва ли ти?
Заповядай http://www.laredoute.fr/vente-chemise-manches-longues.aspx?produ … &numberpage=1,
да хубава е и мъжа ми я хареса , което е най-важното Grinning.

Общи условия

Активация на акаунт