LaRedoute.fr - 103 - Поръчките от намалението ЗАКЪСНЯВАТ! Без паника!

• 91 024
  • 1 561
  •   1
Отговори
# 1 350
имам поръчка от 6 февруари, все още нямам пратка
знаете ли къде да звънна, от сф съм

опитах се да си поръчам палтото и роклята с код, но ми даде това

L’offre ne peut-être appliquée . Merci de vérifier :

* - si votre code est correctement saisi
    * - si les conditions de l’offre sont respectées

какво значи, ако може някой би ли ми пояснил newsm78
Ау, сериозноооооооо.. И аз нямам..
И от 15.01 нямам..
и от 16.01 нямам
и от 19.01 нямам 2 даже!
и от 20.01 нямам .. 2бр.
и от 21.01 нямам
и от 22.01 нямам
и от 26.01 нямам 3 тамън..
и от 27.01 нямам
и от 29.01 нямам
и от 31.01 нямам
и от 02.02 нямам
и от 04.02 нямам
и от 07.02 нямам
и от 09.02 нямам..
Да не говорим за още 4 след тази дата, ама за тях още не се тюхкам  Mr. Green

Ама където и да звънна, докато не дойдат, никой нищо няма да ми каже  Laughing

Иха.. нямаше ме няколко дни в темата, ма то наистина весело станало  Laughing

# 1 351
PRETTI, може ли линк към тази риза. Praynig   
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=317162&pid=10790841
Харесва ли ти?
Заповядай http://www.laredoute.fr/vente-chemise-manches-longues.aspx?produ … &numberpage=1,
да хубава е и мъжа ми я хареса , което е най-важното Grinning.

ние я имаме в черно L - също е много хубава. по намаленията беше 3,25 евро. Peace

# 1 352
Добре, че се върна в темата, че  smile3515

# 1 353
Вчера звънях на русенската митница - "Може ли да направя справка", питам, "Ами не е желателно", ми отговаря лелката, "ама кажете". Казвам си имената аз и като чуха, че от Франция чакам, директно казаха "Нямате нищо." Явно няма ларедутски пакети на русенската митница в момента Cry

добро инфо...аз нчма да им звъня  Peace

# 1 354
  • София
...Да не говорим за още 4 след тази дата, ама за тях още не се тюхкам  Mr. Green ...

А трябва. И не си пиши всички недошли поръчки в един пост, защото така темата няма да може да навърти 180-200 страници. Трябва за всяка по отделно да се жалваш, а след няколко мнения, ако никой не ти отговорил, защо ги няма и къде точно се намират, да потърсиш телефоните на пощи и митници и мейла на Сабине, за да питаш лично... И слагай моля те поне 2-3 адосани емотиконки и няколко пистолета, че иначе много "постно" за четене...
 Crazy

Брадата, ти писа ли им пак, че сметката им за 2-та % разлика не е вярна и точна?

# 1 355
Към поста на аАлекс бих добавила и малко да се поспрете с писмата до францувите,щото скоро сигурно ще ни теглят по една.... Rolling Eyes
На всички по отделно ли трябва да отговарят едно и също и като ви кажат кога ви е изпратена,ще дойде ли по-бързо въпросната поръчка? Rolling Eyes
Аз наистина се бях зарекла да не влизам седмица-две,но все ми е любопитно за някой линк със снимки. Blush

Духи,тъкмо се чудех къде се губиш?  bouquet

# 1 356
Духи-Пухи разсмя ме искренно   bouquet  Joy
Да споделя инфо, което надявам се да е достоверно. Днес отново чинно си отидох на пощата в митницата за проверка. Жената много любезно ми обясни, че няма нищо, след като направи справката (даже не ми взе пари този път  Heart Eyes). И аз й казвам, че вече трябва да има, а тя ми казва "Има, цели три тира с пратки от Ларедут"  Crazy Дано да успеем да ги обработиме. Пристигат колети от 06.01., така че чакай търпеливо.Колетите няма да ти изчезнат". Та така да знаете - пратки има с тирове - явно тази година сме се уляли с поръчките  Mr. Green

# 1 357
  • Бургас
desitka* , писах им (2 пъти, щото се правеха на ударени) и ми се извиниха за грешката и ми хакнаха и трети ред в рембуто. Питах ги и дали щом не са ми изтеглили все още пари за тези поръчки, не могат направо да изтеглят коректната сума, вместо да ме занимават с ваучери за стотинки, ама мълчат като комунисти на разпит по този въпрос  Rolling Eyes Иначе за статистиката-получих си днес малка поръчка направена на 01.02, за която изтеглиха пари на 21.02, тръгнала е от Франция на 23.02, пристигнала в София на 26.02 и тук днес (пълен отчет  Laughing ) Силиконовата форма за кекс и фиксатора за лук изглеждат чудесно и утре ще ги пробвам. Тези прашки пък са доста уголемени и дълбоки (нося 48, а те са 44/46 и дори се притеснявах, че ще ми стягат  hahaha ):
И въобще не ми стоят така:
Получих и сивата жилетка-подарък от Талисим, която пък е умалена или с грешен етикет, защото ми стои доста странно-къса, тясна и с три-четвърти ръкави  newsm78 Продължавам да си чакам останалите поръчки, включително и януарските  Peace

# 1 358
Аз наистина се бях зарекла да не влизам седмица-две,но все ми е любопитно за някой линк със снимки. Blush

прави като мен - вече чета темата абсолютно диагонално, обръщам внимание само на снимки и съществени коментари!

# 1 359
  • в града на атомното слънце :)
На мене бързо, бързо ми отговориха да чакам и , че се извиняват за закъснението. То нали от 5 до 7 седмици, бля, бля. Ще чакам, ала мина вече месец. Е, като гледам има и по-стари от мене, ама знам ли  newsm78. Моята си е от 24 .01. А зимата мина вече  Crossing Arms.

# 1 360
Момичета, днес най сетне дойде поръчката от 19,01/да не казвам че чакам още три преди тази дата/.
Всичко е много хубаво, ще кача снимки по-късно, въпреки,че повечето неща са коментирани.
Проблемът е,че е пусната с кода за розовата чанта с несесера. Вътре обаче е само несесера  #Crazy
Не е разпечатван или скъсан колета  Confused
Мога ли да направя нещо по въпроса.? newsm78
Какво да пиша на Сабине  newsm78 Писмото за липсващ артикул, дали става?
Предварително Ви благодаря!   bouquet

Последна редакция: пт, 27 фев 2009, 17:55 от evak

# 1 361
Здравейте момичета, за тези 7%, които говорите, това новата сума за такса опаковка ли е? И защо на някой от вас връщат 2%. Аз вчера пуснах поръчка и сега като върна назад, наистина са ми таксували опаковката за 7%. От тук нататък така ли ще е?

# 1 362
Имам един въпрос. На 11.02 направих поръчка и платих с VISA ELECTRON и парите веднага изчезнаха от картата ми, а нямам отразена транзакция. Значи ли това, че още не са ги дръпнали?

# 1 363
Понеже много ми се бавят колетите от Редута реших да звънна на митницата в Горна Оряховица. Казаха , че там не ги задържат изобщо. На следващия ден ги пращат по градовете. Днес са изпратили за Плевен  за Людмила, Тодор и 2 за Милена. Също така казаха, че пристигат само със самолет.
може ли да ми дадеш телефона? аз понеже съм от г. оряховица и е интересно защо на нито една от поръчките ми нямам печат от нашата митница, а само от свищовската.  Rolling Eyes може би колетите минават за по- напряко гърция- софия- свищов- г. оряховица.  smile3516
Явно колета от Горна е за мен. Аз съм от Свищов, а винаги на моите колети има печат от пощата в Горна Оряховица  newsm78

# 1 364
  • Пловдив
Имам един въпрос. На 11.02 направих поръчка и платих с VISA ELECTRON и парите веднага изчезнаха от картата ми, а нямам отразена транзакция. Значи ли това, че още не са ги дръпнали?
най-вероятно не са ти дръпнати,а само блокирани.Още е рано.Имам две поръчки от 10.02 и само за едната са ми дръпнати парите...

Общи условия

Активация на акаунт