LaRedoute.fr - 103 - Поръчките от намалението ЗАКЪСНЯВАТ! Без паника!

• 91 086
  • 1 561
  •   1
Отговори
# 1 365
# 1 366
Владимир от 1387 София да иде да си вземе колета, ако вече не го е направил.

# 1 367
Момичета, днес най сетне дойде поръчката от 19,01/да не казвам че чакам още три преди тази дата/.
Всичко е много хубаво, ще кача снимки по-късно, въпреки,че повечето неща са коментирани.
Проблемът е,че е пусната с кода за розовата чанта с несесера. Вътре обаче е само несесера  #Crazy
Не е разпечатван или скъсан колета  Confused
Мога ли да направя нещо по въпроса.? newsm78
Какво да пиша на Сабине  newsm78 Писмото за липсващ артикул, дали става?
Предварително Ви благодаря!   bouquet

Кодът лично ли ти е изпратен?  newsm78 Ако да, пиши и се жали, но ако не, тогава от какво ще се оплачеш?  Shocked Веднага ще ти отговорят, че си ползвала неправомерно код.

# 1 368
Момичета, днес най сетне дойде поръчката от 19,01/да не казвам че чакам още три преди тази дата/.
Всичко е много хубаво, ще кача снимки по-късно, въпреки,че повечето неща са коментирани.
Проблемът е,че е пусната с кода за розовата чанта с несесера. Вътре обаче е само несесера  #Crazy
Не е разпечатван или скъсан колета  Confused
Мога ли да направя нещо по въпроса.? newsm78
Какво да пиша на Сабине  newsm78 Писмото за липсващ артикул, дали става?
Предварително Ви благодаря!   bouquet

Кодът лично ли ти е изпратен?  newsm78 Ако да, пиши и се жали, но ако не, тогава от какво ще се оплачеш?  Shocked Веднага ще ти отговорят, че си ползвала неправомерно код.

Кодът не е лично изпратен. работата е там, че са сложили половината от подаръка. Малкия несесер, а другата част липсва. Отметнато е по фактура,чее сложено.

# 1 369
evak, ти по-добре се радвай, че не са ти отказали цялата поръчка за неправомерно използван код, вместо да им пишеш!

# 1 370
Имам нужда от вашата помощ, случи се нещо много странно. Вчера се хванах да си направя втори акаунт всичко мина както трябва , регистрирах се , сложих няколко неща в коша , но поръчка не съм пускала. Днес влизам аз с този акаунт и виждам че нещата са ми в коша, обаче като вляза в суивито имам нещо като направена поръчка, което е невъзможно ,казвам нещо като поръчка , защото изглежда ето така  http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=10796113  , а като цъкна в нея изглежда така   http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=10796120   , а най шантавото е че съм поръчала два броя от нещо което виждам за първи път и то защото успях да го открия с търсачката след като го копирах от суивито  http://www.laredoute.fr/vente-etageres-pour-plantes-solutions-ma … 1&prodcolor=1
Случвало ли му се е на някой от вас нещо такова и какво да правя сега ?

Последна редакция: пт, 27 фев 2009, 18:34 от Tani4ka*

# 1 371
Eто снимки на поръчката http://www.snimka.bg/album.php?album_id=302415&pid=10796391
Всичко  екоментирано. Обувчиците са много сладки. Зелената и оранжевата блузка са доста умалени. Черната жилетка е много хубава. Единствено панталоните не ми стават.
Алекс, аз се радвам че не са ми отказали поръчката, но се учудих защо са сложили несесера? Или отказват цялата или ... не ми се беше случвало досега да сложат 1/2 подарък  Hug

# 1 372
Tani4ka*, първите два линка, които си дала, не се отварят.

# 1 373
Има ли някой които да е пуснал поръчка днес?Пуснах 4 все за приятели и от 14 часа не са фактурирани пък е делничен ден не почивен.А и парите не са блокирани

# 1 374
Eто снимки на поръчката http://www.snimka.bg/album.php?album_id=302415&pid=10796391
Всичко  екоментирано. Обувчиците са много сладки. Зелената и оранжевата блузка са доста умалени. Черната жилетка е много хубава. Единствено панталоните не ми стават.
Алекс, аз се радвам че не са ми отказали поръчката, но се учудих защо са сложили несесера? Или отказват цялата или ... не ми се беше случвало досега да сложат 1/2 подарък  Hug

можеш  ли да дадеш размери на 3-ката детски блузки,сиво, зелено и райе?
Кой ръст са?И за колко високо детенце?
 мерси

# 1 375

можеш  ли да дадеш размери на 3-ката детски блузки,сиво, зелено и райе?
Кой ръст са?И за колко високо детенце?
 мерси

Ръзмер 102 са.
Дължина 40. см.
Ширина 32 см.
Ръкавче от вътрешната страна 30см.
Тънички и си мисля, че няма да се разтегнат при пране. Идеални за градина според мен.
Моето момченце е 100 см. и са му точно.

# 1 376
Tani4ka*, първите два линка, които си дала, не се отварят.

Благодаря , коригирах ги  Peace

# 1 377
  • София
Много моля,ако нясой има възможност да ми даде размери на тези клинчета размер 168 Има ли шанс жена с ханш 100 и талия 80 см да се вмъкне в тях?
 И мнение и евентуално размери на тези размер 38/40 или 42 /44

Благодаря!

# 1 378
  • Пловдив
Здравейте, някой може ли да ми каже как изглеждат тези чекове и ваучери и дали се пращат по имейл. Имам изпратено на имейла някаква бланка със сума на нея и отгоре пише PRIME ACHAT PERSONNELLE.

това най-вероятно е код,виж в темата за кодовете,почти сигурна съм че 23/46 евро  Naughty обсъжда се и тук поне от 3 дена  Peace ваучери и чекове се получавт само по пощата,не на мейл  Hug

Духи липсваше ни,идвай да помагаш на Алекс,че лудна. Дано наистина се кротнат след последния и пост   bouquet А взели си двата пакета от днес,има ли за теб нещо,дано че голямо чакане пада....Аз няма да се оплаквам с мойте скромни 8 колета  hahaha
Ама да ви кажа,понеже четох че и ВечеПетя снощи коментираше,че когато има запитване за забавена поръчка май наистина си проверяват хората,днес ми отговориха като ги питах за тази ми от 14.01 и са писали,че се извиняват,но е изпратена чак на 09.02 (учудващо е че имам само един отказан артикул от нея) и реалното време за доставка до БГ е 2-4 седмици,така че явно след празниците ще си я получа.
Питах ги и за номера на ваучер,дето ми пуснаха инфо на 19.02,още го няма 2-я ред и ме молят да изчакам ,че не бил издаден още.....май много ваучери имат да пускат  Joy и несмогват с наличния персонал Simple Smile

еvak тая чанта отдавна не я пращат,още преди намаленията имаше оплакали се,че получават само несисера.Явно са променили кода  Hug

# 1 379
Сиси, благодаря ти. Тя поръчката е още от началото на намаленията. Сега погледнах хубаво,че е от 10,01.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт