LaRedoute.fr - 103 - Поръчките от намалението ЗАКЪСНЯВАТ! Без паника!

• 91 220
  • 1 561
  •   1
Отговори
# 1 380
  • София
Я да задам един леко безумен въпрос, но наистина досега не съм обръщала внимание:

Ако имам код, на който пише, че е валиден до 28.02. до кога всъщност е валиден той - и 28.02. включително или до 27.02.?

# 1 381
daynaa кажи ми моля те размера на розовия пуловер отговаря ли си и има ли еластичност?

# 1 382
Евак,благодаря!И аз ги  чакам !Надценила съм го!Но те  бързо растат.

# 1 383
Я да задам един леко безумен въпрос, но наистина досега не съм обръщала внимание:

Ако имам код, на който пише, че е валиден до 28.02. до кога всъщност е валиден той - и 28.02. включително или до 27.02.?
имам код, който беше валиден до 22.02. днес го пробвах и го приема.
днес получих поръчката си от 1.02. само олекотени завивки, но все пак нещо. изпратена  е на 18.02 от Фр.

# 1 384
  • Пловдив
Извинявам се на всички за спама: Моля galle да си изчисти кутията с ЛС,за да мога да й отговоря!

# 1 385
Взех днеска два колета даааааааа  Twisted Evil Че и парцалки за мен има.. и чЕршаВчета  Mr. Green оранжУФки  Laughing Малкия в момента ги развява  Joy
Само дето така съм забравила за какво предназначение съм ги поръчала тия чатшафи  newsm78 Много ми са странни.. Ама ще мисля Simple Smile То беше ехеее преди месец и 1/2 как да помня какво съм искала да правя с тях  Crossing Arms
И на малкия има едни 2 панталона.. дето по никакъв начин не могат да му станат.. че пише и че са момичешки и .. страшна работа  ooooh! какво съм поръчвала, какво съм искала да си кажа ..  Crazy

# 1 386
Цялата 103-та тема може да бъде забърсана без да е голяма загуба за никой, направо стана зверска...
То бива, бива, ама такова чудо не е било никога...
Повтарящи се до безкрайност въпроси, стрелби, сръдни, стари vs. нови....няма стари и нови, има четящи и нечетящи!
Спрете се малко с тези "закъснели" колети, миналата година си получавахме масово колетите март и април, и даже оцеляхме...

# 1 387
Има ли някой които да е пуснал поръчка днес?Пуснах 4 все за приятели и от 14 часа не са фактурирани пък е делничен ден не почивен.А и парите не са блокирани

# 1 388
Има ли някой които да е пуснал поръчка днес?Пуснах 4 все за приятели и от 14 часа не са фактурирани пък е делничен ден не почивен.А и парите не са блокирани

Ако има ще ти отговорят, не е нужно през 1 час да питате едно и също, че така пълните темата и не можем да прочетем, камо ли отговорим!

# 1 389
# 1 390

Преди малко пуснах една и в рамките на няколко минути ми блокираха парите.

# 1 391
  • София

Аз го получих, но още не съм го снимала. Утре сутринта ще го снимам и ще ти пратя линк към снимките.
И аз се чудя дали да не го продам... очаквах да е дълго. Но ще се погледам още няколко дни в огледалото и ще реша дали ще го нося... иначе е много хубаво.

# 1 392
Здравейте, чета колко много натискаме французите за най-малките неща и хората пак откликват, а искам да питам кога ще направим същото и в България.
Днес за пореден път съм вбесена от наглостта и простакелщината на служителките на митницата, за пореден път ме гледа като теле без да може да ми обясни или покаже къде пише и с какво ме уведомяват, за тези 4 лв, които ми взимат. На всичко отгоре днес ми взеха и 0.30 ст. за това, че нося на съпруга си паспорта, защото акаунта е на негово име. Не е въпроса за 0.30 ст. а за това че се сърдим и пишем купища майли за центове, а в България не правим нищо.
Също днес ми направи и впечатление, че магазинаж вече се начислява след втория ден, всичко това е за митница София. #2gunfire #2gunfire
Нямам думи днес бяха боядисвали и детето ми се надиша с боя докато ги чаках да ми донесат кашона от Франция иначе ще им обиколя шефовете ще ги залея с жалби.
Кажете какво да правим ???????/
Това е безумно нахално вече да ми взима допълнително пари, освен тези дето и плащат, че прегледала два паспорта вместо един.  #Cussing out

# 1 393
  • Sofia
elita благодаря ти, ще чакам  bouquet

# 1 394

Преди малко пуснах една и в рамките на няколко минути ми блокираха парите.

maisy  smile3525 Благодаря ти.Защото така става не мога да си обясня а и поръчките ги и има в sur... и майли ми пратиха но...  newsm78
ORHIDEA Не е нужно да ми се караш защото темата не се пълни от мен а от тези който постоянно се оплакват.Еми и аз имам десетина поръчки от който нито една не е пристигнала ама една дума не казах до сега,да се оплача да не говорим,че чета темата редовно и адски се изнервям от това непрекъснато мрънкане,а пък и супер рядко пиша

Общи условия

Активация на акаунт