LaRedoute.fr - 103 - Поръчките от намалението ЗАКЪСНЯВАТ! Без паника!

• 91 114
  • 1 561
  •   1
Отговори
# 225
Французите си имат система за проследяване - днес получавам запитване да си кажа мнението за получената поръчка , и хоп получавам я . Беше от 23.01 за поща  - малка пратка. Дано да започнат да пристигат тази седмица.
аз сам получила такова запитване преди две седмици а колет нямам тои е от 21.01 по сигорно е да си ги мотаят в бг колетите

# 226
  • София-Младост
Французите си имат система за проследяване - днес получавам запитване да си кажа мнението за получената поръчка , и хоп получавам я . Беше от 23.01 за поща  - малка пратка. Дано да започнат да пристигат тази седмица.
аз сам получила такова запитване преди две седмици а колет нямам тои е от 21.01 по сигорно е да си ги мотаят в бг колетите
Няма връзка запитването с получаването. Запитаха ме лятото за езин чаршаф от пратка, соято се позабави доста...отг. им че не съм го получила и нямам представа дали ми харесва.

# 227
за моми4етата от бургас днес си полу4их колета от 28.01.в по6тенски клон 11,т.е меден рудник.

# 228
за моми4етата от бургас днес си полу4их колета от 28.01.в по6тенски клон 11,т.е меден рудник.
за колет ли става въпрос или за малка пратка?Ох сори сега видях че си писала че е колет

# 229
  • Варна
Хайде и аз да се похваля с получена поръчка от 10.02 за поща.
Тази долница на Nike, за мен 38 в цвят каки, а за колежката 36 в черно. Памучна, мекичка и не е ватирана, идеална за спорт.
Тази блуза на Nike в черно, тъничка е, също много ми харесва.
[
долнището Найк 36 на жена с какава талия, височина и кг стана?
И на двете ни стана, а сме мног различни. Аз съм 62 кг,ханш 90, талия 71, а колежката е 50 кг и с по -малки мерки, но при нея и стоеше малко свободно, докато при мен е като клин, но не ми опъва никъде и е удобно.

# 230
Здравейте.
Прочетох уж всичко, но ако сте коментирали тези маратонки, предваритлно се извинявам.  Peace
http://www.laredoute.fr/vente-chaussures-de-football-sans-crampo … tegoryid=48250206

Отговарят ли си тези маратонки на номера? Интересува ме 43 номер, ако някой е поръчвал.
Благодаря ви предварително.

# 231
  • София
Зи моят беше само един ляв, но 36 номер. Казаха, че не могат да ми го изпратят, защото били изчерпани (естествено, че не са, но са с 4-на цена) и ще ми пратят ваучер.

# 232
  • София
Само да ви държа под око докато тръпна в очакване.
Алекс   bouquet

# 233
  • близо до морето
Momocheta molq da mi pomognete! Nishto ne razbiram na frenski pusnah si porychkata ,no oshte ne sa mi drypnali parite vishte dali ima neshto neredno che az ne moga da razbera https://www.laredoute.fr/Account/Orders.aspx . Blagodarq!

# 234
  • сусурлево
Само едно малко спамче от мен.Току що гледах новините учените са доказали че shpopping манията е болестно състояние.Мислете му момичета  smile3506
Аз вече съм болна ...сънувам панталони от ларедут , обувки от gojane i и т.н
хиихих
Simple Smile

# 235
  • Казанлък of all places
Momocheta molq da mi pomognete! Nishto ne razbiram na frenski pusnah si porychkata ,no oshte ne sa mi drypnali parite vishte dali ima neshto neredno che az ne moga da razbera https://www.laredoute.fr/Account/Orders.aspx . Blagodarq!
ПЪРВИ ПОСТ!

# 236
И аз сънувам редутски колети, и става по зле - както казва Духи не съм "помирисвала" колети от месеци. Грее ме спомена от лятното намаление когато в една седмица доидоха 9 пратки  Twisted Evil

Последна редакция: пн, 23 фев 2009, 17:12 от Мама_му

# 237
  • сусурлево
Само едно малко спамче от мен.Току що гледах новините учените са доказали че shpopping манията е болестно състояние.Мислете му момичета  smile3506

Хайде и аз да оспамя.
Аз сядам задължително пред компютъра със шоколад. Гледахме с мъжо новините и той заключи, че съм толкова тежък случай, че: "Виждаш ли, дори и шоколадът не ти помага"...  Mr. Green

Учени доказали ,че удоволствието от шоколада и от секса е еднакво ( с което не съм съгласна) , така че замени шоколада със секс и ще се излекуваш от тази болест Ларедут Simple Smile

# 238
  • близо до морето

# 239
  • близо до морето
Mai pak obyrkah kyde da publikuvam tova!  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт