LaRedoute.fr - 103 - Поръчките от намалението ЗАКЪСНЯВАТ! Без паника!

• 91 279
  • 1 561
  •   1
Отговори
# 300
em4eto.много ти благодаря Hug.Сподели моля те номера който ти си взела отговаря ли и колко см. е стелката да се ориентирам.

# 301
  • София

Явно аз съм се заблудила с размерите на сутиените. Аз съм български размер 75С и в ла редутската таблицата се изкарах 95А. Но като чета какво си написала , явно съм в грешка. Какъв размер трябва да си поръчам ???  90С ли ??

Да. 90С - Чашката се запазва, а към обиколката се прибавя 15.
да ви кажа  чесно аз не  съм съгласн а и за чашката,нищо че  така  пише,
поръчах  си  2  сутиена 105 Д,защото  тука  нося 95Д-на обиколка ми е  перфектен,но чашките  са ми малки

# 302
  • Sofia
Silvipl определено не.Ръкавчетата долу са набрани и са си точно момичешки модел.
Обаче наистина ме хвърлихте в размисъл с тези копчета.Малко по- късно ще пусна снимки на нашите и 94 и 102 да се види,че поне нашите нямат на нито един от двата размера.Направо нямам идея защо някой имат а други не  newsm78
по принцип с копчета са модели за бебета- а за такива се считат деца до 2 години или 86 см.Може да има изключения , но правилото е такова.Същото е за роклички с гащи.

# 303
Имам поглед върху момчешките блузки и тениски. До 86 размер идваха с кочета на рамото. 94, 102 вече съм ги получавала без копчета.

# 304
  • Балчи-Варна
em4eto.много ти благодаря Hug.Сподели моля те номера който ти си взела отговаря ли и колко см. е стелката да се ориентирам.
то отдолу снимката има размери....на стелката в см

# 305
  • Балчи-Варна
ще поръчвам от тези сандалки....     http://www.laredoute.fr/vente-sandales-enfant-garcon-redoute-cre … tegoryid=30587005
искам да попитам за 18 см краче кой номер горе-долу ми трябва

# 306
  • гр.Видин
Да се ожаля и аз. Днес имах някакво предчувствие за колет и към 16ч. накарах мъжът ми да отидем до централна поща /от Видин съм и тук се получават само там/ и айде на едното място, дето са под 2кг./раздавачи, там получих 1-вия, маратонки за сина, под 1кг/-викат няма. Отивам на другото дето са по-големите /там получих втория 11кг/и там ми викат няма. Прибирам се в 17.30 и в пощата бележка - пише колет от Франция. Умрях от яд. Никъде обаче не пише къде е колета, може да е в нашия клон /където не съм проверила/. Не мога да хвана кога, какво и къде отива в пощите.

# 307
  • София
Да се ожаля и аз. Днес имах някакво предчувствие за колет и към 16ч. накарах мъжът ми да отидем до централна поща /от Видин съм и тук се получават само там/ и айде на едното място, дето са под 2кг./раздавачи, там получих 1-вия, маратонки за сина, под 1кг/-викат няма. Отивам на другото дето са по-големите /там получих втория 11кг/и там ми викат няма. Прибирам се в 17.30 и в пощата бележка - пише колет от Франция. Умрях от яд. Никъде обаче не пише къде е колета, може да е в нашия клон /където не съм проверила/. Не мога да хвана кога, какво и къде отива в пощите.
Няма ли печат и на него да пише къде да ходиш?

# 308
  • София
При нас  в  София  нали се  плаща и поне   това  се  знае,   къде  да  отидеш-за митницата  са  едни известията,а  за пощата  са  други

# 309
някой преди няколко часа пита за 2 неща от моите снимки.
едното пак го има:
http://www.laredoute.fr/vente-le-t-shirt-edeis.aspx?productid=32 … 6&prodcolor=1

само не помня кое момиче го искаше! Embarassed

# 310
  • София
Здравейте. За протокола да отбележа, получих колетче по пощата от 30.01. При това в нашата поща са били така любезни да го дадат на мъжът ми и то без моята ЛК ( и без 4 лв  Mr. Green )
Малко снимчици  http://picasaweb.google.com/katiousha31/LaRedoute#5306049032314044850

Благодаря ви за оказаната помощ!  Hug

Сега чакам останалите ..

# 311
Към мамите от ВАРНА - случайно намерих едно магазинче, където има дрешки от Ла Редута - намира се срещу Експресбанк/кръглата банк

супер! дай сега малко по-подробно местоположение на магазинчето, че още утре да го посетим!  hahaha
може и на ЛС  Praynig
На срещуположния ъгъл на Макдоналдс, до магазина за бебешки колички, отвън обикновено изнасят етажерка с няколко манекена с евтини дрешки. Вътре нямаше кой знае какво от редута, мернах на бързо няколко трикотажни дрешки и едно рокле, но продавачката каза, че ги шият в Хасково за износ за фРАНЦИЯ

Ето това имаше 
 http://www.laredoute.fr/vente-t-shirt-manches-longues-la-redoute … tegoryid=22899486
http://www.laredoute.fr/vente-robe-boule-drapee-la-redoute-creat … tegoryid=31522059

Последна редакция: пн, 23 фев 2009, 20:02 от rossi-varna

# 312
Тази рокля някой има ли я? сега е на поносима цена. http://www.laredoute.fr/vente-robe-sevillane-de-christian-lacroi … tegoryid=31522059

# 313
  • София
Здравейте. За протокола да отбележа, получих колетче по пощата от 30.01. При това в нашата поща са били така любезни да го дадат на мъжът ми и то без моята ЛК ( и без 4 лв  Mr. Green )
В пощите не взимат 4 лева, а в Разменната пощенска станция при митницата. За без ЛК вече си е чист късмет

Etna, много ти благодаря за размерите  Hug

# 314

Чакай сега аз нещо да ти разкажа за видинската централна пощи.Аз съм от Видин,но живея във Варна,но когато поръчнам за една приятелка от Видин пиша нейното име,но адреса на баба ми.Та... миналата седмица когато завалял снега във Видин баба ми ми звъни и ми казва че има известие за малък пакет на името на моята приятелка.Аз и звъня да и кажа и тя отива без известие на втората врата където се взимат малките пакети.След 10 мин умоляване от страна на моята приятелка служителката продължава да и твърди,че няма нищо за нея след като тя се връща взима известието от баба ми и го занася се оказва че пакетчето си е там но сложено на някакъв стол отстрани.И това в най-големия студ,сняг и виелица.Така,че не се учудвай пакетчето ти да е било там но възрастната дама да го е сложила на столче отстрани. newsm61

Общи условия

Активация на акаунт