LaRedoute.fr - 103 - Поръчките от намалението ЗАКЪСНЯВАТ! Без паника!

• 91 059
  • 1 561
  •   1
Отговори
# 285
И при мен е така, bubulechkata, но от втория път става.

# 286
  • София
Ето ги http://www.laredoute.fr/vente-sandales-enfant-garcon-redoute-cre … tegoryid=30587005

Като се сетя, че някои бяха намирали човешки екскременти по подаръците си, би трябвало да се радвам на молеца  hahaha

стига,де! Това сериозно ли се е случило?
Да не объркам ника на момичето, мисля че Валерия беше, но може и да греша...беше си изхвърлила черния тренч,  защото беше пристигнал с някакви петна, наподобяващи сопол, та имаше дискусии плакала ли е китайката, докато го е шила и евентуално защо е плакала... Laughing
em4eto,  вчера ме даваха по Канал1  Wink
Точно там те гледах  Wink
Да,и аз го помня този случай с тренча на Valeria  Mr. Green

# 287
"човешки екскременти" ми прозвуча някак по различно от "сополи"  Mr. Green  ама и второто не е приятно  Laughing

Последна редакция: пн, 23 фев 2009, 18:44 от Анджелина

# 288
  • София
Момичета,преди малко за втори път ми се случи  нещо,което  според мен  не е нормалн,но кажете  все пак  и вие  мнението си  и дали и на  вас  се  е  случвало.
Пускам поръчка от  единя  си акаунт, на който  на последната  стъпка ми дава че имам проблем  с картата,тоест  не  достигт  пари  в нея,пробвам с  другата  си карта  и за нея  така пише,а пари  и  в  двете  карти имам,
влизам  с  другия акаунт намирам същите  неща  и  си  пускам  поръчката  без  проблем.

Начмен ми приема картата само на един акаунт.Ти с каква карта плащаш?
Дебитни на  ЦКБ и на БулБанк

# 289
Някой поръчвал ли е от този колплект прибори?Какво им е качеството? newsm78

http://media.laredoute.fr/product/picture/324143955_0001_PG_1.jpg

# 290
# 291
  • София
Някой поръчвал ли е от този колплект прибори?Какво им е качеството? newsm78

http://media.laredoute.fr/product/picture/324143955_0001_PG_1.jpg
Това  този от  5  и нещо евра  ли беше,
ако  е  той-пластмасов  е

# 292
  • София
Получих емаил от ларедут  относно валчера който поисках за отказана поръчка.Та преведох го но не ми излизат доста думи почти нищо не се разбира че има грешка относно едната сума...  SickМоля някоя мама която рзбира повече френски да ми помогне с превода.Благодаря много..

Vous vous interrogez au sujet de votre trench non reзu.
Lors de la prйparation de votre colis, cet article йtait йpuisй.
Il vous a йtй remboursй par erreur la somme de 8,10¤.
Je vous prie de nous en excuser.
En effet, le trench vous a йtй facturй 23,97¤.
Je vous adresse donc un bon d'achat de la diffйrence soit 15,87¤.

кой номер  е  бил тренча който  си  поръчала,да  знам дали да чакам  и моя  да  го откажат

# 293
да, аз после сложих link.Аз го пуснах на преводача,но при преведе че уж пластмасови неръждаем и затова се зачудих  Laughing

# 294
Получих поръчка пусната на 28.01 , пратена от франсетата на 20.02 ,с  печат на БГ пощи 22.02.  Shocked
Объркали са цвета на една блуза Адидас , ама не ми се занимава ooooh!

# 295
Леле драги зрители, тема на един ден,а вече 20 страници CrazyТази година съм много разочарована като цяло от намаленията,не само аз де,доколкото чета-един път скъпотия,втори път нямаше кой знае какво/аз ли съм вдигнала летвата Thinking/,от всичките 6 поръчки,които направих няма нито една,която да е пристигнала преди 40-ия ден,от 3 години поръчвам в този сайт,ама чак такваз хурка не е било.

# 296
Хайде и аз да се похваля с получена поръчка от 10.02 за поща.
Тази долница на Nike, за мен 38 в цвят каки, а за колежката 36 в черно. Памучна, мекичка и не е ватирана, идеална за спорт.
Тази блуза на Nike в черно, тъничка е, също много ми харесва.
Този потник на Nike в бяло, отново много хубав.
Този спортен сутиен, страхотен е и ми е точно, по БГ съм 75В, взех 90В, доста стегната материя.

Продължавам да чакам отговор от Сабине, започвам да си мисля, че не ми е разбрала английския . Joy

Явно аз съм се заблудила с размерите на сутиените. Аз съм български размер 75С и в ла редутската таблицата се изкарах 95А. Но като чета какво си написала , явно съм в грешка. Какъв размер трябва да си поръчам ???  90С ли ??

# 297
em4eto може ли линк към тези ботуши ?
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=277299&pid=8621450

# 298

Явно аз съм се заблудила с размерите на сутиените. Аз съм български размер 75С и в ла редутската таблицата се изкарах 95А. Но като чета какво си написала , явно съм в грешка. Какъв размер трябва да си поръчам ???  90С ли ??

Да. 90С - Чашката се запазва, а към обиколката се прибавя 15.

# 299
Получих емаил от ларедут  относно валчера който поисках за отказана поръчка.Та преведох го но не ми излизат доста думи почти нищо не се разбира че има грешка относно едната сума...  SickМоля някоя мама която рзбира повече френски да ми помогне с превода.Благодаря много..

Vous vous interrogez au sujet de votre trench non reзu.
Lors de la prйparation de votre colis, cet article йtait йpuisй.
Il vous a йtй remboursй par erreur la somme de 8,10¤.
Je vous prie de nous en excuser.
En effet, le trench vous a йtй facturй 23,97¤.
Je vous adresse donc un bon d'achat de la diffйrence soit 15,87¤.

кой номер  е  бил тренча който  си  поръчала,да  знам дали да чакам  и моя  да  го откажат
този само че на друга цена 23,97е http://www.laredoute.fr/vente-trench-la-redoute-creation.aspx?pr … 6&prodcolor=1  34 размер току са ми писали че ми вастановяват сумата но за останалата част нищо ох незнам вече то ста на ужас

Общи условия

Активация на акаунт