LaRedoute.fr - 103 - Поръчките от намалението ЗАКЪСНЯВАТ! Без паника!

• 91 079
  • 1 561
  •   1
Отговори
# 270
Здравейте.
Ще помоля зя линк към тези http://www.snimka.bg/album.php?album_id=277299&pid=10728397    Praynig

# 271
Здравейте, някой може ли да ми каже мъжките размери според гръдната обиколка ли се определят - става дума за тази тениска например - мъж ми е с гр. об. 105 см и врат 45 см - 4удя се какъв размер да поръ4ам? БЛАГОДАРЯ ви предварително!  Simple Smile

# 272
  • Пловдив
С тагава обиколка, аз поръчвам ХЛ на моя, но той предпочита да му е свободно, а не да стои впито по него.

# 273
Получих емаил от ларедут  относно валчера който поисках за отказана поръчка.Та преведох го но не ми излизат доста думи почти нищо не се разбира че има грешка относно едната сума...  SickМоля някоя мама която рзбира повече френски да ми помогне с превода.Благодаря много..

Vous vous interrogez au sujet de votre trench non reзu.
Lors de la prйparation de votre colis, cet article йtait йpuisй.
Il vous a йtй remboursй par erreur la somme de 8,10¤.
Je vous prie de nous en excuser.
En effet, le trench vous a йtй facturй 23,97¤.
Je vous adresse donc un bon d'achat de la diffйrence soit 15,87¤.

# 274
  • Пловдив
Пише, че не си получила поръчания тренч, защото е бил изчерпан. Върнали са ти по погрешка 8,10Е, при фактурирани 23,97Е. Извиняват ти се и ти пращат ваучер за остатъка от 15,87Е.

# 275
Много моля за размерчета,ако някой има 36 номер от лилавите дънки .... 

аз имам 38 номер, ако ти върши работа пиши да меря

Аз искам на 38, моля

Размери на номер 38:
талия-39см.
ханш-50см.
дължина-109см.
дълбочина-21см.
доста са разтегливи

vatashka, много благодаря за размерите! Само моля, кажи къде точно мериш ханша, че нещо ми се струва много... да се ориентирам правилно...
меря в най-широката част на ханша Peace

# 276
Пишат ти, че въпросния артикул, го е нямало, и по погрешка са ти  рамбурсирали друга сума, 8.10, и че ще ти пратят  ваучер за остатъка 15.87

# 277
изпревариха ме  Laughing

# 278
Към мамите от ВАРНА - случайно намерих едно магазинче, където има дрешки от Ла Редута - намира се срещу Експресбанк/кръглата банка, малко магазинче с евтини неща - китайски, български... Ларедутските са от шитите в България, по-конкретно в Хасково било това и са само няколко артикула, на много ниски цени! Взех си една блузка за 3,90, имаше една рокличка за 4,90, нямах време да оглеждам и незнам какво точно има

супер! дай сега малко по-подробно местоположение на магазинчето, че още утре да го посетим!  hahaha
може и на ЛС  Praynig

# 279
Поръчка от 25.01.09 на поща - коментирам нещата, които не ми харесват:
1. http://www.laredoute.fr/vente-bermuda-en-denim.aspx?productid=32 … tegoryid=38139069
изобщо не купувайте - дънковия плат е груб, твърди, а бялото на дънковия плат в действителност е жълто. Панталоните стоят все едно че не са прани поне два месеца. Ще ги кисна в белина.
2. http://www.laredoute.fr/vente-pantalon-bebe-garcon-prix-mini-(lo … tegoryid=48249669- платът е твърд, хубава кройка, но размер 81 е малко удължен /в кръста е добре/. Абе не струват 5 евро.

# 280
  • Варна
http://www.laredoute.fr/vente-rideau-a-pattes-la-redoute-essenti … &prodcolor=32

моля ви ако някой го има да даде отзиви /и реална снимка ако има ще е чудесно/

# 281
Като се сетя, че някои бяха намирали човешки екскременти по подаръците си, би трябвало да се радвам на молеца  hahaha

стига,де! Това сериозно ли се е случило?

А стига, бе!  Shocked

# 282
Като се сетя, че някои бяха намирали човешки екскременти по подаръците си, би трябвало да се радвам на молеца  hahaha

стига,де! Това сериозно ли се е случило?
Да не объркам ника на момичето, мисля че Валерия беше, но може и да греша...беше си изхвърлила черния тренч,  защото беше пристигнал с някакви петна, наподобяващи сопол, та имаше дискусии плакала ли е китайката, докато го е шила и евентуално защо е плакала... Laughing
em4eto,  вчера ме даваха по Канал1  Wink

# 283
Момичета,преди малко за втори път ми се случи  нещо,което  според мен  не е нормалн,но кажете  все пак  и вие  мнението си  и дали и на  вас  се  е  случвало.
Пускам поръчка от  единя  си акаунт, на който  на последната  стъпка ми дава че имам проблем  с картата,тоест  не  достигт  пари  в нея,пробвам с  другата  си карта  и за нея  така пише,а пари  и  в  двете  карти имам,
влизам  с  другия акаунт намирам същите  неща  и  си  пускам  поръчката  без  проблем.

Начмен ми приема картата само на един акаунт.Ти с каква карта плащаш?
От както са по4нали намаленията всеки път имам проблем с пускането.Трябва да затвора вси4ко и да влизам през мозилата,ина4е ми казва ,4е имам проблем с картата .И от там понякога не става от 1 път .
storm76 ,мерси за инфото,за6тото и аз им се то4ех много на тези панталон4ета .

# 284
  • София
Гледам давате инфо за разни градове, е моето е за Плевен - от 2 седмици там било суша, нито 1 колет не били получили от френско.
Дано последва съдбата на другите и се отпушат нещата. Praynig

Общи условия

Активация на акаунт