LaRedoute.fr - 103 - Поръчките от намалението ЗАКЪСНЯВАТ! Без паника!

• 91 062
  • 1 561
  •   1
Отговори
# 255
  • близо до морето
Togava shte vi kaja kakvo pishe tam kydeto se prosledqva porychkata sreshtu vseki artikul koito sym porychala  "A domicile" tova pishe v tablicata na "Ma livraison" kakvo trqbva da znachi tova? Dali tam e problema? Blagodarq vi! Izviniavaite sega prochetoh kakvo znachi v pyrviq post tazi duma.  Blush

# 256
Togava shte vi kaja kakvo pishe tam kydeto se prosledqva porychkata sreshtu vseki artikul koito sym porychala  "A domicile" tova pishe v tablicata na "Ma livraison" kakvo trqbva da znachi tova? Dali tam e problema? Blagodarq vi!

това значи, че всичко е наред     

# 257
  • близо до морето
Mnogo blagodarq Анджелина!  Hug Znachi trqbva da e drugade problema! A na drugiq akaunt promenih adresa i imeto za dostavka tova prechi li, napisali sa mi -" A l'adresse de livraison choisie". Ako moje da mi kajete i tova kakvo znachi?  Embarassed Prosti nishto ne razbiram! Blagodarq!

Последна редакция: пн, 23 фев 2009, 17:32 от Shelii

# 258

Някой може ли да ми каже дали се доставят поръчки до Испания?

# 259
И аз получих днес малък пакет от 10.02.  Confused  Най-измислената от всичките ми поръчки...Пуснах я заради Кашарелските потници, обаче не ми ги фактурираха, понеже точно в тази секунда са се водели изчерпани...После пусках пак поръчка заради тях  ooooh!  Май чак на лято ще си харча ваучерите, доста ме изнервиха тоя път франсетата  Mr. Green Та получих лилавата пола на Taillissime - хубава е, но е мноого тънка. С подплата е и не прозира, но очаквах да е малко по-плътна. Взех я за подарък, дано е достатъчно голяма. Чантата Паладиум не ми се стори чак толкова лоша, вероятно защото бях предварително подготвена от вас   Laughing Имаше един умрял молец на нея обаче  Rolling Eyes Сигурно от глад е умрял, понеже този пуловер си е изкуствен отвсякъде  Mr. Green Не е лош, но е по-тъмен, отколкото на снимката. Май на всичко успях да намеря кусури днес  hahaha - ми така е, като не ми пращат поръчката от 12-ти януари  Crossing Arms  Или не съм яла достатъчно шоколад днес  Wink Като се сетя, че някои бяха намирали човешки екскременти по подаръците си, би трябвало да се радвам на молеца  hahaha
моля ,който е поръчал такъв панталон,дали има реални снимки и какъв е платът,става ли за лятото или е по-плътен,благодаря........http://www.laredoute.fr/vente-pantalon-active-wear.aspx?producti … tegoryid=23110316
Лятото поръчах същата пола, памучна е, но не е от най-тънките, става за пролет и за лято, определено ми хареса, добре е ушита, сега съм поръчала и панталона, но още не е пристигнал. Тук се коментираше, че е малко уголемен.  
ralitoo, по логиката, че в Испания има клон на Ларедут, не би трябвало да се доставят.   Peace

Последна редакция: пн, 23 фев 2009, 17:38 от Fancy N

# 260
Здравейте! Моля ви да ми помогнете с оразмеряването, че все не улучвам размерите. ИСкам да взема това яке http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=9834656& … ue&ksource=-1  за баща ми, но му взех пуловер на EDEIS L размер и му е голям. Но пък все пак е яке. Ето му мерките: гръдна обиколка - 98, талия пак толкова, 73кг и 166см висок. Много ви благодаря!

# 261
  • София

ДА но от тук :
http://www.laredoute.es/ES/es/Home/Index.aspx

# 262

ДА но от тук :

А от френския не може така ли

# 263
  • Пловдив
Mnogo blagodarq Анджелина!  Hug Znachi trqbva da e drugade problema! A na drugiq akaunt promenih adresa i imeto za dostavka tova prechi li, napisali sa mi -" A l'adresse de livraison choisie". Ako moje da mi kajete i tova kakvo znachi?  Embarassed Prosti nishto ne razbiram! Blagodarq!
Ами точно за неразбиращите в първия пост е систематизирана цялата информация, но незнам защо никой не я чете.
На втория акаунт си сменила адреса за доставка, затова ти пише така.
И проблем няма, парите могат да ги изтеглят до 45 дни след като е направена поръчката.
Айде, и другия път първо да четем, после да питаме.

# 264
  • София
Взех си и колетчето от 14.01 от митницата,за съжаление нямаше и други пристигнали кашончета(чакам още от 16,23,26,28,31.01).Всичко е коментирано,предимно чаршафи  Crazy и детски неща са,ето и снимки
Fancy N,много ме развесели с тоя молец,явно и тях ги е подгонила кризата  Mr. Green И между другото наскоро разбрах коя е на аватара ти,все съм се чудила.

# 265

ДА но от тук :

А от френския не може така ли
Ами те затова са си направили и сайт в Испания, за да се поръчва от него.

# 266
  • София
Момичета,преди малко за втори път ми се случи  нещо,което  според мен  не е нормалн,но кажете  все пак  и вие  мнението си  и дали и на  вас  се  е  случвало.
Пускам поръчка от  единя  си акаунт, на който  на последната  стъпка ми дава че имам проблем  с картата,тоест  не  достигт  пари  в нея,пробвам с  другата  си карта  и за нея  така пише,а пари  и  в  двете  карти имам,
влизам  с  другия акаунт намирам същите  неща  и  си  пускам  поръчката  без  проблем.

# 267
Като се сетя, че някои бяха намирали човешки екскременти по подаръците си, би трябвало да се радвам на молеца  hahaha

стига,де! Това сериозно ли се е случило?

# 268
Към мамите от ВАРНА - случайно намерих едно магазинче, където има дрешки от Ла Редута - намира се срещу Експресбанк/кръглата банка, малко магазинче с евтини неща - китайски, български... Ларедутските са от шитите в България, по-конкретно в Хасково било това и са само няколко артикула, на много ниски цени! Взех си една блузка за 3,90, имаше една рокличка за 4,90, нямах време да оглеждам и незнам какво точно има

# 269
Момичета,преди малко за втори път ми се случи  нещо,което  според мен  не е нормалн,но кажете  все пак  и вие  мнението си  и дали и на  вас  се  е  случвало.
Пускам поръчка от  единя  си акаунт, на който  на последната  стъпка ми дава че имам проблем  с картата,тоест  не  достигт  пари  в нея,пробвам с  другата  си карта  и за нея  така пише,а пари  и  в  двете  карти имам,
влизам  с  другия акаунт намирам същите  неща  и  си  пускам  поръчката  без  проблем.

Начмен ми приема картата само на един акаунт.Ти с каква карта плащаш?

Общи условия

Активация на акаунт