LaRedoute.fr - 103 - Поръчките от намалението ЗАКЪСНЯВАТ! Без паника!

• 91 165
  • 1 561
  •   1
Отговори
# 345
Защо ми се струва,че постановката с тия 7% е ако се усетиш и им пишеш да ти ги върнат.Ако пък не се усетиш.....Вече започвам и такива неща да си мисля Laughing

# 346
Добре, де! Това със 7-тте процента било грешка! Ми защо не си я оправиха досега????
И продължава да е толкова таксата...
А на моя мейл от 17.02 по същия въпрос още никой не е благоволил да ми отговори! Аз им писах пак по същия повод и ще ги дразня до последно. Днес и по телефона им звънях, ама 10 минути не намериха англоговорящ и аз се отказах! Утре - пак!
По повод 7-те % такса ми те така могат да си карат вечно, ако не ги светнем за проблема  Thinking
ами грешка,грешка ама хич и не бързат да я поправят..  Crossing Arms аз тази вечер пуснах поръчка на 7%

# 347
  • Sofia
Аз не мисля, че е кой знае каква разликата м/у  5 и 7%.Голяма работа.Повечето тук дават за проверка на митница по 1.15 вместо да си чакат кротко известията, на поръчка 100е това са 2е повече.
Прекалено дребнаво ми се струва.

# 348
Аз не мисля, че е кой знае каква разликата м/у  5 и 7%.Голяма работа.Повечето тук дават за проверка на митница по 1.15 вместо да си чакат кротко известията, на поръчка 100е това са 2е повече.
Прекалено дребнаво ми се струва.

Е да де, ама сметни колко хора по 2 евро и хич не е малка сумата, която прибират уж случайно! Пък аз и много други като поръчваме и за приятели, доста често сумата е мнооого над 100 евро на поръчка, понякога има и всеки ден големи поръчки от един и същи човек и сумата няма да е толкова незабележима! Peace

# 349
Сега като заговорихме за тези 2% горница, се сетих, че се каня от известно време да споделя. Все си говорим в темата, че нямало как да се проследи поръчката за тази мижава такса доставка. Да, обаче от 2 други сайта, от които поръчвам, където не ми начисляват и цент за доставка, мога да си проследя поръчката от шипването, та чак до влизането й в София  Thinking Което ме навежда на мисълта, че просто редутци нямат желание да си следим поръчките. А защо, питам аз  newsm78

# 350
  • Sofia
ВечеПетя сега е момента да ги кажеш тези сайтове  Peace

# 351
ВечеПетя сега е момента да ги кажеш тези сайтове  Peace

Ягодката и dealextreme  Peace

# 352
Така... разликата между 5 и 7% никак не е голяма в процентно изражение.
Обаче онзи ден колежки ме помолиха да им пусна поръчка за 350 евро.
5% от 350 евро са 17.5 евро или около 35 лв
7% от 350 евро са 24.5 евро или около 49 лв
Ами не са малко на такава голяма сума...
Ако го бяха упоменали в сайта - ок, съгласна съм. Криза е.
Ама да пишат 5% и да ми взимат 7 - не мога да приема.
Това е същото, като идеш в магазина и на етикета прочетеш, че яйцата струват 1 лв, а на касата ти поискат 3 лв. С две думи - незаконно е и не само в България, ами в целия Европейски съюз.
Затова се дразня толкова, не съм за 1-2-3 или 5 евро, а за принципния въпрос.

# 353
Много си права Алекс1 !!!!! Peace
Аз да кажа ,че една позната си направи поръчката във сряда миналата седмица и в петък я е получила !!!! Shocked Направо невероятно ,екстремни скорости развиват -за една седмица само !

# 354
  • гр.Видин
Това е същото, като идеш в магазина и на етикета прочетеш, че яйцата струват 1 лв, а на касата ти поискат 3 лв. С две думи - незаконно е и не само в България, ами в целия Европейски съюз.
Taka e. В правото сме си. Няма значение малка ли е сумата или не. Ако за поръчка не ми стига 1 евро, едва ли ще ми бъде направен компромис заради малката сума.

# 355
Алекс, абсолютно е така  Peace Не става дума за 1-2-3 и т.н. евро; въпросът е принципен  Peace

# 356
А в този ред на мисли нещата са и с натрупване - ако пускаш често поръчки и на всяка с по 2% върху обявените...при по - големи суми нещата май вече ще придобият съвсем различен вид  ConfusedЯсно е ,че никой не е за 2%.Още повече,че едва ли не се примирихме с факта,че явно е променен % за обработка.Но да отговорят сега ,че е грешка...... Confused Confused Confused

# 357
  • София
Да,за процентите и аз се учудих на отговора,че било грешка Outta Joint ,ама толкова дни вече...

Малко късно отговарям,но ето това са ботушите.
Milisa,под снимката на сандалките съм дала и размерите,взех №25,стелката е 16 см.
gul4i,като имаш впредвид,че на №24 стелката е 15 см(размери,дадени от ted_),а на №25 е 16 см,то би трябвало за №27 стелката да е 18 см.Съответно трябва да са малко по-свободни,а и има още време до лятото,така че може би да се ориентираш към 28 или 29 номер  newsm78

# 358
  • Някъде там...
http://www.laredoute.fr/vente-jean-slim-denim-stretch-entrej-80- … tegoryid=57737170

днес ги получих тези дънки, много ми харесват.Цвят stone. Същите са като на снимката.

# 359
Някой поръчвал ли е от този колплект прибори?Какво им е качеството? newsm78

http://media.laredoute.fr/product/picture/324143955_0001_PG_1.jpg
Това  този от  5  и нещо евра  ли беше,
ако  е  той-пластмасов  е
Как пластмасов  newsm78,пише инокс  “/Домакиня 24 от неръждаема стомана, прибори за хранене аспект НАЧАЛО РЕШЕНИЯ/,“поне на мен така го превежда  Rolling Eyes.Имали ги някой да каже какви са?
А също така искам да попитам какво означава това “Je donne mes instructions de livraison .Les frais supplémentaires pour la livraison de cette commande sont de 5,06 ? “,излиза на страницата където се прави плащането като допълнителна опция.не е ли за проследяване на доставката? newsm78

Последна редакция: вт, 24 фев 2009, 01:51 от aleksova1

Общи условия

Активация на акаунт