LaRedoute.fr - 103 - Поръчките от намалението ЗАКЪСНЯВАТ! Без паника!

• 91 193
  • 1 561
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Здавейте! За първи път пиша тук, иначе ви следя редовно.
Нямой има ли този панталон ?
Интересно ми е как стои
Благодаря !
http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324141406&doc … ool=aubaines-PE09

# 331
Да бе !!Егати грешката ??Що не се минат с 2 % ???????ами минават нас ?

# 332
  • Пловдив
Ако се минат с 2%, никой няма да седне да ги пита що така.  Mr. Green

# 333
  • София
Някакво чудо е станало! Днес взех в пощата поръчка от миналия вторник с ето тези две неща:http://www.laredoute.fr/vente-sandales-bebe-fille-active-wear.as … tegoryid=49286678
http://www.laredoute.fr/vente-joggers-bebe-garcon-redoute-creati … 6&prodcolor=3
Никога досега не ми е пристигала толкова бързо поръчка /за по-малко от седмица/!
Иначе и сандалите и гуменките са много хубави, като на снимките са си. Сандалките само са малко по-розови. 26 номер са и двата чифта. Не знам дали си отговарят, защото са за лятото и сега са ни големички.
Взех си и дългоочакваните тенджери!!! Изглеждат супер, ще видим как готвят...
Това палтенце /не знам защо си мислех, че е по-дълго, но е като яке/ е много хубаво:
http://www.laredoute.fr/vente-paletot-ado-fille-court-en-tweed-l … 6&prodcolor=1

# 334
  • Пловдив
Може ли да помоля за снимки на сандалките и кецовете?   bouquet
И ако може да измериш стелките...

# 335
  • гр.Видин

Тя тая лелка е под всякаква критика! Като прочетох това вече ми стана ясно, че никога няма да ми каже дали имам нещо, ако нямам известие  ooooh!

R_penkova, на известията си пише какво и от къде да вземеш, като на клоновете са само вътрешни пратки, а на центр. поща където ти си ходила са именно тези от Ларедута.
Ето и аз днес да се похваля, че имам известие за малък пакет на гише раздавачи, дано само да е за поръчката от 22-ри, че се поболях вече  Tired

Аз доста често получавам колети, пакети и т.н на това известие пише покана за служебна пощенска пратка номер..... получател моето име и адрес и на мястото на подател колет от Франция.

# 336

И аз да помоля за снимки на сандалките  Hug
Аз ги пуснах на 18-ти, та да ги очаквам значи  Mr. Green

# 337
И ся кво, без да искат взели, че ни събирали по 7 процента, уж грешно, я да се компенсират с едни центови цени тогава пак без да искат! Mr. Green

# 338
  • Пловдив
И ся кво, без да искат взели, че ни събирали по 7 процента, уж грешно, я да се компенсират с едни центови цени тогава пак без да искат! Mr. Green

Mr. Green Центови цени има само по време на летните намаления.  Peace  Така, че пълнете картите за тогава и спрете сега да харчите.  Mr. Green

# 339

Mr. Green Центови цени има само по време на летните намаления.  Peace  Така, че пълнете картите за тогава и спрете сега да харчите.  Mr. Green
Знам бе мила, нали три поръчки опатках тогава! Peace

# 340
  • София

Днес няма да мога да ги снимам, че си дадох апарата на поправка, но те си изглежат като на снимките в сайта. Само сандалките са малко по-розови, не толкова лилави.
Стелката на кецовете:  16,5 см. Дано съм измерила правилно, че стелката не се вади и е трудничко...
Стелката на сандалките  - меря там, където е по-дълбоко за крачето - 16 см. Нали са с ортопедична подметка и покрая е малко по-високо.

# 341
Добре, де! Това със 7-тте процента било грешка! Ми защо не си я оправиха досега????
И продължава да е толкова таксата...
А на моя мейл от 17.02 по същия въпрос още никой не е благоволил да ми отговори! Аз им писах пак по същия повод и ще ги дразня до последно. Днес и по телефона им звънях, ама 10 минути не намериха англоговорящ и аз се отказах! Утре - пак!

# 342
  • In The Middle Of Nowhere
По повод 7-те % такса ми те така могат да си карат вечно, ако не ги светнем за проблема  Thinking

# 343
  • София
Здравейте,
За отчета  bowuu - получила съм малки пакети в офиса от дати - 22.01, 24.01 и 26.01. Явно има леко раздвижване с пратките. Дано всички по-бързо си получим поръчките.
Лека вечер  Hug

# 344
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=345607&pid=10723639
Това е моята поръчка от 10.02.,но не ми завиждайте тя е мъничка и дойде в п.клон ,аз също имам от 17.01 и 21.01 ,но.......чакаме търпеливо!
Тази я направих заради часовника и гривната ,които подаряват за рожден ден.

Моля, дай мнение за гривната и часовника - харесват ли ти? На снимката изглеждат добре, но друго си е като ги виждаш на живо. И аз ги чакам с поръчка от 10.02 за поща, но още ги няма.
Гривната ми харесва много ,но ми е малко голяма.Часовника е като на снимката на мен лично ми е красив,но каишката му е като от промазан плат . Не знам дали ще ме разбереш ,ако  това не те притеснява всичко друго е о.к.

Общи условия

Активация на акаунт