LaRedoute.fr - 103 - Поръчките от намалението ЗАКЪСНЯВАТ! Без паника!

• 91 062
  • 1 561
  •   1
Отговори
# 600
Аз пък взех от 16.01 на митница .Снимки по-късно.
Имат да получават колети Милена Митова , Милена Панова и Милица ,не запомних фамилия.
Ейй, това с имената е супер яко ! Така наистина може да се надявам да се прочета и да не ходя всеки ден до митницата Simple Smile
 Party
Като пишете на французите до колко дена приблизително ви отговарят ?

# 601
на мен са ми отговаряли и след 20 мин

# 602
Аз ги чакам от 17.02 да ми отговорят за 7-тте процента.  #Cussing out

# 603
  • Чукарландия
Здравейте! Някой дали знае, аз като съм от Кърджали, къде ли ще си получа колетите? Защото имаме митническо бюро, но там никога не са се получавали пратки до физически лица?!? Много ще съм благодарна, ако някой знае, да ми каже!

# 604
В пощата.

# 605
  • Когато нямам работа ... просто седя и си хубавея
Момичета, да попитам:
Знае ли някой колко реално пътува колета от Франция до България, примерно митницата в София?
(имам предвид чистото време, а не забавянето от страна на франсетата- то е без коментар!!!)
По- напред в постовете някой беше отбелязал, че теглят парите на единя ден, а на следващия в повечето случаи колета тръгва. Или греша?! newsm09

# 606
Момичета, да попитам:
Знае ли някой колко реално пътува колета от Франция до България, примерно митницата в София?
(имам предвид чистото време, а не забавянето от страна на франсетата- то е без коментар!!!)
По- напред в постовете някой беше отбелязал, че теглят парите на единя ден, а на следващия в повечето случаи колета тръгва. Или греша?! newsm09

Никой не може да ти го каже,понякога тръгват след две седмици,понякога след ден или след месец-няма точно определен срок в който я изпращат<в сайта е посочено от 2 седмици до 6 мисля и горе-долу го спазват> Peace

# 607
laki, аз ти вярвам  Grinning Само кажи дали са по-тъмен цвят, както се надявахме и ти, и аз...

Определено са по- тъмни. Сравнени с тази чанта http://www.picvalley.net/v.php?p=u/883/1111770578.JPG са малко по- светли и имат някакъв много лек бежав(меден) оттенък, не сивеят толкова. Цветът е много приятен, но не са като тези например http://www.laredoute.fr/vente-chaussons-ballerine-souricette-so- … tegoryid=49286678

# 608
  • София
Малко тъп въпрос  Embarassed, но попълвате ли тези полета като правите запитването за забавена поръчка

L'objet de mon mail:     

La date de ma commande:    (JJ/MM/AAAA)

Le numéro de ma commande:

последните 2 са ясни какво са, но на първото какво да пиша "забавена поръка" лиnewsm78

нали в описанието на проблема ги има тези неща

и още сменям France с друга държава

# 609
Ми ако пишеш за забавена поръчка - пишеш това. Можеш да напишеш и "неполучена поръчка".

# 610
  • Русе
За успокоение на народа - поръчката ми от 11.01 дойде.
Пусната е на 21.01 и на 26.01 вече е била в БГ.
Къде е била до днес..........  33uu  #Cussing out

# 611
Единственото хубаво, което ми се случи вчера е, че жената се смили над мен и ми даде телефон за проверка, а не да кисна непрекъснато там. Но това не е на проверките, а там където подготвят за София област колетите.
Иначе на мен са ми дръпнали парите за поръчката от 24.01 и 12.02, а не са взели за тази от 11.02 и от 13.02. Все още си чакам търпеливо и се надявам някой в Бг да не реши, че му харесва прекалено много колетчето.

# 612
  • София

Ами не. Теглят и пращат - когато искат. Ако си намериш друга логика , може би ще си на  по-прав път.
 На някои от момичетата с направерни поръчки на дата на която и аз съм пуснала и с изтеглени пари на същата дата им отговориха кога са им пуснали поръчките - това  за мен е горе-долу ориентир.

# 613
  • София
Момичета, да попитам:

Никой не може да ти го каже,понякога тръгват след две седмици,понякога след ден или след месец-няма точно определен срок в който я изпращат<в сайта е посочено от 2 седмици до 6 мисля и горе-долу го спазват> Peace

Кажи го 7 седмици . Това ми отговориха  днес, което пак не ме  урежда с необходимата информация за конкретна дата на тръгване.

# 614
ами и аз да им направя едно запитване
ще бъда благодарна ако някой ми каже имаше ли някъде примерен текст
за питане на закъсняла поръчка
имам в колетчето един подарък за едно момиченце
поръчала съм го на 15.01.  рожденния ден е утре а подаръка го няма  #Cussing out
благодаря

Общи условия

Активация на акаунт