LaRedoute.fr - 103 - Поръчките от намалението ЗАКЪСНЯВАТ! Без паника!

• 91 216
  • 1 561
  •   1
Отговори
# 645
  • София
 ban smile3505 мале,до къде я докарахме.....

Sis,и аз съм ти фенка на среднощните изказвания. Hug

От доста време съм ги харесала тези сандалки за дъщеря ми.Пише ,че са телешка кожа. newsm78
Дали ги има някой?Интересува ме дали си отговарят на номера.Ходилото в момента и е 19см,мисля за 32№.Но пък няма от предпочитания ми цвят.

# 646
Извинявам се предварително ако има подобен въпрос. За първи път пущам поръчка от ларедут минах 4 стъпки и после ми дава пък пълна кощница. Като направих проверка в Suivre mes commandes излиза това съобщение  

Nous n'avons aucune commande à vous présenter car vous n'avez pas passé de commande depuis 6 mois.  буквалния превод от преводачаНие нямаме нареждания за вас, защото вие не нареждане от последните 6 месеца
А също така нямам потвърдителен имейл.  Моля някой ако може да ми каже дали ми е успешна поръчката.

# 647
  • София
Извинявам се предварително ако има подобен въпрос. За първи път пущам поръчка от ларедут минах 4 стъпки и после ми дава пък пълна кощница. Като направих проверка в Suivre mes commandes излиза това съобщение  

Nous n'avons aucune commande à vous présenter car vous n'avez pas passé de commande depuis 6 mois.  буквалния превод от преводачаНие нямаме нареждания за вас, защото вие не нареждане от последните 6 месеца
А също така нямам потвърдителен имейл.  Моля някой ако може да ми каже дали ми е успешна поръчката.
Нямаш поръчка със сигурност.Но изчакай до утре сутринта,преди да я повториш.Някоя,предполагам, последната стъпка не си
 я минала.Не ти ли изписа някакъв червен надпис?

съобщението   означава,че нямаш направени поръчки в последните 6 месеца.

# 648
  • Пловдив

Нямаш поръчка. Най-вероятно си пропуснала последното валидиране на поръчката. Натискаш розовите бутони докато свършат.

# 649
  • София-Младост
ban smile3505 мале,до къде я докарахме.....

Sis,и аз съм ти фенка на среднощните изказвания. Hug

От доста време съм ги харесала тези сандалки за дъщеря ми.Пише ,че са телешка кожа. newsm78
Дали ги има някой?Интересува ме дали си отговарят на номера.Ходилото в момента и е 19см,мисля за 32№.Но пък няма от предпочитания ми цвят.
Много са хубави, имаме варианта в розово. Отговарят си на номера, аз взех 37 , но за сега са големи за дъщеря ми, тя носи 36н.

# 650
В пощенски клон 1618 в София днес са получили 5-6 пакета от Франция.На печелившите честито. Grinning
Praynig Praynig Praynig

# 651
  • София

Аз ги имам, много са хубави, отговарят си на номера, аз ги поръчах с един номер по-големи. Реших, че ще са кото повечето балеринки умалени, още повече че са от детската серия, но са си точно. Моите са 37 номер ако някай се интересува да ми пише  Peace

# 652
добро утро и от мен  Hug  Peace   bouquet хубав ден с много известия  Praynig

# 653
Най-накрая получих пратка от 12.01.2009. Вече я бях отписала.  newsm44

# 654
Mомичета,ще поръчвам това сако  http://www.laredoute.fr/vente-veste-1-bouton.aspx?productid=3240 … tegoryid=23110494  на една дама с размери гръдна 95,висока 163,60кг и се чудя дали р.40 или р.42?Ще съм благодарна ако някой ми отговори Praynig

Последна редакция: ср, 25 фев 2009, 09:13 от mari80

# 655
  • София-Лагера
Вчера взех 10.1 Party
Тенджери,чаршафи,няколко детски блузки.
Тенджерите са суперрррррр

# 656
Добро утро на всички !

Ще помоля някои ако може да даде линк към тривки за баня .
Благодаря предварително !

# 657
sis, якенцето за което питаш много ми прилича на това http://www.snimka.bg/album.php?album_id=265220&pid=7547523 , няма го от доста време в сайта. Нашето е 86 май...ако искаш мога да дам мерки.
Стискайте палци, да има нещо за мен- мъжа ще ходи на митница днес... Praynig

# 658
  • Sofia
Я дайте линк към тези тенджери дето поръчвате, само чета за тях.

# 659
Добро утро на всички !

Ще помоля някои ако може да даде линк към тривки за баня .
Благодаря предварително !

ето

Общи условия

Активация на акаунт