LaRedoute.fr - 103 - Поръчките от намалението ЗАКЪСНЯВАТ! Без паника!

• 91 177
  • 1 561
  •   1
Отговори
# 90
Брей кога успяхте да изпишете 6 страници за нула време. #Crazy #Crazy newsm78 newsm78 Laughing Laughing
И аз да не пропусна рекох за Лека Нощ да ви надникна малко Joy

Ще извинявате за спама... Mr. Green Mr. Green

# 91
  • София...........
Туранага_Санka, ЧЕСТИТО БЕБЧЕ!     Hug   bouquet  bouquet  bouquet

Алекс 1,   bouquet за поредната пусната тема с която ще се бориш Wink

Момичета, от кога получавате колети, че аз чакам и мисля да пиша на франсетата............ Laughing Laughing Laughing Wink, а иначе тази shpopping манията си е наистина болестно състояние. Ама от чакане на пратките ще си доизтрещим съвсем .............. Embarassed Wink

Лека и спокойна нощ на всички, колети ще има ама друг път ! Wink

# 92
Имаме 102, имат копчета на рамото.

За блузките - 94 са с копчета Peace Размери бях давала в някоя от предишните теми newsm78, сестра ми си ги взе вече и не мога да меря.
И мен направо ме разбихте  Laughing Имаме от трите розови,точно за които беше въпроса и 94 и 102 и двата размера категорично са ни без копченца  Peace
Туранага Санка и от мен да ви е честито новото попълнение в дома  stork-boy 1stroller newsm32 newsm07 Да расте здрав малкия юнак,с много късмет и на вас да носи много радост  Hug И мама бързо да се възстановява Hug

Между другото относно френския спам - зависи какво точно е отметнато при регистрацията в сайта - аз лично съм отметнала да получавам и оферти от контрагенти на Ларедут и често получавам такива на какви ли не фирми - рядко на Ларедут  hahahaМоже да се промени пак през Mon espace client  Peace
Алекс,ей това много ме развесели  Joy

Последна редакция: пн, 23 фев 2009, 00:49 от mamaB

# 93
  • София

Е и какво, ако е с редутски одежди (макар, че и на мен не ми се вярва), не виждам нищо лошо и тя е човек като нас.
Да бе , представям си я как цъка кодове да си намали сандалките с няколко евро и как с треперещи ръце отваря пощенската кутия за известие...Сигурно и във форума пише.Я да си каже коя е.Сори за спама, не се сдържах.

Joy Joy
едва ли е със сандалки от 5 Евро  
Rolling Eyes 5 евро е полата,не сандалките в този линк.

Алекс,отново благодаря за темата!    bouquet

Туранага Санка,честита ви рожба!Да е жив и здрав малчугана и много да ви радва!

# 94
  • Там....където всичко е възможно ....
И пак да питам: някой да е срещал олекотена завивка по-тънка от 200 г/м2?
Искам да купя за лятото, но у нас е много топло...  newsm78
В саита няма ,но тази която дават като подарък (бяло и зелено)е по тънка Mr. Green
Моля ви не пишете много в темата за да мога да ви изчитам Rolling Eyes Mr. Green

# 95
  • Sofia
айде и аз да ви следя

# 96
Tуранага санка   bouquet , да е живо и здраво момчето, много да ви радва.
 Много бебечета в тази тема напоследък бе, стана като отчетна  Mr. Green
пожелавам много пристигнали колети тази седмица, по-малко емоции и нерви покрай неполучени пратки

# 97
Tуранага санка   smile3525

# 98
  • София
момичета,някоя  от  вас  която  е  добре  с   френския,
може ли да ми даде линк към таблички за сервиране   bouquet

# 99
  • Стара Загора

В посочената дьлжината на тези пердета включена ли е дьлжината на ушичките или е без тях?

# 100
Алекс, имам предложение за добавяне на още нещо към обясненията за чековете и ваучерите - за чековете, ако им се пише веднага, изпращат ваучер, без да се налага да връщаш чека обратно (поне на мен така ми отговориха); за ваучерите - сумата, която се доплаща с карта (ако има такава) трябва да е над 10 евро (в предната тема някой се оплака, че са му отказали поръчката, защото остатъкът, който трябва да вземат от картата беше около 7 евро)
    Oле, ей тва не го знаех. На косъм съм се разминала онзи ден значи- платих 6 и нещо с ваучер и 13 и нещо с карта.
     Дано си получим вече колетите, че направо ми идва да Rage
     И аз се присъединявам към пожеланията за здраво, умно и щастливо детенце на Туранага Санка. Ей от това по- голям дар няма! newsm32 smile3541
     И на Алекс  Hug

# 101
  • София
Да се похваля, днес си взех от пощата пакет от Редут. Много изненадана останах , защото поръчката ми беше пусната на 10.02 вечерта на 20.02 е пристигнала в България. Е все пак е малак пакет тежащ под 2кг, но си беше изненада. Сега търпеливо очаквам да дойдат и другите, които са за митница обаче.

Ето и снимки:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=343767&pid=10720146

Алекс1, Благодаря ти за темичката   bouquet
Туранага Санка Честито ти бебче, да ти е живо и здраво и много много палаво  Wink

# 102
За бебешките блузки- в описанието пише, че размер до 86 са с копчета.Поне така аз си го превеждам. Така че не зависи от цвета. И да ви питам- стават ли за момченца.
И аз да помрънкам- чакам 5 колета. Ще си счупя пощата от отваряне по няколко пъти на ден

# 103
  • София-Младост
Да се похваля, днес си взех от пощата пакет от Редут. Много изненадана останах , защото поръчката ми беше пусната на 10.02 вечерта на 20.02 е пристигнала в България. Е все пак е малак пакет тежащ под 2кг, но си беше изненада. Сега търпеливо очаквам да дойдат и другите, които са за митница обаче.

Ето и снимки:

Алекс1, Благодаря ти за темичката   bouquet
Туранага Санка Честито ти бебче, да ти е живо и здраво и много много палаво  Wink

Би ли дала линк към сивото долнище, размери и отзив за материята.  Simple Smile
Честито бебе на Туранага санка!

# 104
  • морето и сините вълни :)

Ето и снимки:

Алекс1, Благодаря ти за темичката   bouquet

може ли към дънките линк Peace

Общи условия

Активация на акаунт