LaRedoute.fr - 103 - Поръчките от намалението ЗАКЪСНЯВАТ! Без паника!

• 91 153
  • 1 561
  •   1
Отговори
# 360
  • sofia
http://www.laredoute.fr/vente-jean-slim-denim-stretch-entrej-80- … tegoryid=57737170

днес ги получих тези дънки, много ми харесват.Цвят stone. Същите са като на снимката.

тънки ли са или са от нормален плат

# 361
  • Пловдив

Как пластмасов  newsm78,пише инокс  “/Домакиня 24 от неръждаема стомана, прибори за хранене аспект НАЧАЛО РЕШЕНИЯ/,“поне на мен така го превежда  Rolling Eyes.Имали ги някой да каже какви са?
А също така искам да попитам какво означава това “Je donne mes instructions de livraison .Les frais supplémentaires pour la livraison de cette commande sont de 5,06 ? “,излиза на страницата където се прави плащането като допълнителна опция.не е ли за проследяване на доставката? newsm78
За еднократна употреба са, пластмасови, с иноксов ефект. Със сигурност.

# 362
Аз не мисля, че е кой знае каква разликата м/у  5 и 7%.Голяма работа.Повечето тук дават за проверка на митница по 1.15 вместо да си чакат кротко известията, на поръчка 100е това са 2е повече.
Прекалено дребнаво ми се струва.
Абе не е голяма .. Вече 3 поръчки на 7% съм пуснала - всяка е над 250Е .. Това са 30 лв  Crossing Arms

# 363
Довро утро момичета.Според мен франсетата си мислят,че на нас ни е все едно,кой ще ни цака.Нали най редовно си ни прецаква собствената държава.Защо да не се вредят и те?    #2gunfire      #2gunfire      #2gunfire     #2gunfire      #2gunfire  Ама стига толкова.Пожелавам на всички Ви богата "реколта"тази седмица.

# 364
аз не съм се примирила да ми събират 7 вместо 5%  без да съм информирана предварително за промяната в условията  Stop
въпроса за мен е принципен, защото аз лично не пускам толкова много поръчки, че да ми бърка сериозно в джоба
това беше и причината да им пиша - казах им, че съм си спряла поръчката и че няма да я пусна докато не ми дадат линк къде в сайта е регламентиран по-високия процент и защо аз не съм уведомена в променените условия за търговия с тях по надлежен ред, след като те са по-различни от тези, които са били при регистрацията ми в сайта им
бях решила да чакам отговор 1 седмица и ако не получа такъв да направя от въпроса си Въпрос  Wink Mr. Green
както виждате дори ми е отговорила не обичайната сабине, а някоя си от INTERANTIONAL CUSTOMERS DPT  Mr. Green
засега смятам да си изисквам с мейли 2-та процента горница обратно, обаче ако не си оправят софтуера пак ще вдигам панаир  Tired ooooh!  Naughty

# 365
Някой поръчвал ли е от тези NIKE ? Как върви мъжката номерацията? +1 ли да поръчвам?

# 366
В описанието си пише да се поръчват +1.

# 367
  • Бургас
Линк към намалението на Найк от 24.02 до 26.02 http://www.laredoute.fr/StaticPage/BlankContentPage.aspx?pagename=galerie

Последна редакция: вт, 24 фев 2009, 08:55 от 0033

# 368
Моля за отзиви за това потниче.

и за  този суитчър.

Благодаря!

# 369

на всико ми излиза, че ще е налично след 5 седмици . грешка ли е не знам, но така нищо не може да се поръча

# 370
  • Варна
То пък голямото намаление, повечето неща ще са налични след 5 седмици. Crossing Arms

# 371
тези поларени суитчърчета са много хубави, мекички и топли. Бяха на цена 5,95 Е за двете. Размер 94 е подходящ за две, две и половина годишно дете. Малкият ми син е 90 см и са му точно, малко подгъвам ръкавите. Доволна съм Simple Smile

лятно дънково гащеризонче. Много е хубаво. Размер 94 е без копчета на крачолите. Те са 7/8, но стават къси като се навият и се закопчаят за копчето отстрани. Много е хубаво Simple Smile

Алекс, може да ги добавиш в твоя блог, ако ги няма  Grinning

Последна редакция: вт, 24 фев 2009, 09:27 от Анджелина

# 372
  • София

http://www.laredoute.fr/vente-polo-a-rayures-manches-courtes-ree … 6&prodcolor=1 в духа на поста на Pepsilight.
Това го следя от както се появи новата колекция - не се е появявало, вече е намалено с 20 % и пак го няма  Sick

Забравих да похваля този топ - приятно трико, сестра ми го беше харесала и аз с доста скептицисъм го поръчах, но е хубав.

http://www.laredoute.fr/vente-top-femme.aspx?productid=324112505 … tegoryid=56515391
Made in Bulgaria

# 373
Някой поръчвал ли е от тези NIKE ? Как върви мъжката номерацията? +1 ли да поръчвам?

извинете за спама, гледам ги от доста време тези маратонки, но не мога да ги приема за мъжки  Rolling Eyes /мое мнение/, за мъж може би +2 зависи от кракът като гледам са тесни

# 374
На запитването ми за поръчката от 08.01.2009г. са ми пратили отговора:
Dear client, we sent your order on 13th of January and the parcel should have reached you. I suggest you to check up with your post offices if the parcel is there.
On the other hand, due to technical problems, we sent on 6th of February the order you placed on 20th of January.

Many thanks in advacne for your understanding.

Сега се притесних вече, ако бяха казали, че са го пратили по- късно- ОК, ама от 13.01.2009г. до днес е доста време.... newsm78 Ще ме успокоите ли мъничко  Rolling Eyes
ВЪпросния от 20.01.2009г. го получих отдавна...

Общи условия

Активация на акаунт