LaRedoute.fr - 103 - Поръчките от намалението ЗАКЪСНЯВАТ! Без паника!

• 91 118
  • 1 561
  •   1
Отговори
# 375
  • Варна
e как може да се прави намаление на липсващи неща Crazy
за найк говоря, и при мен не са налични, да бяха изчакали 5 седмици и тогава да го пуснат
моля ви ако някой ги има дайте отзив за тези пердета Praynig

http://www.laredoute.fr/vente-rideau-a-pattes-la-redoute-essenti … &prodcolor=32

и друго се чудя като плътните се закачат по този начин -тънките как се окачват? или трябва да е само това перде Thinking

# 376
И моят мъж ги гледаше ама после разбра,че са златни на цвят и се отказа  Grinning

# 377
То пък голямото намаление, повечето неща ще са налични след 5 седмици. Crossing Arms
ми то си пише, доставка 27март... сложи и до 7 седмици доставка до БГ...

# 378
Момичета,ако на някоя от вас и се занимава, ето къде може да се подаде сигнал за неправилното начисляване на 7% вместо 5% за такса обработка.
BULGARIA
EUROPEAN CONSUMER CENTRE BULGARIA
Director: Albena Palpurina
Bacho Kiro street No14 Bg-1000 Sofia
℡ +359/ 298 676 72
􀀚 +359/ 298 755 08
􀀛 ecc.bulgaria@kzp.bg
 Все пак и ние сме европейци,нали.(каквото и да си мислят французите)
А ето сайта и на Меглена Кунева http://ec.europa.eu/commission_barroso/kuneva/yourrights_bg.htm

# 379
Чак сега се загледах в тази такса. На всичките ми фактури е 5%.

# 380
Днес никои ли не е получил колет , а софиянки да споделят днес от коя дата взимат ?

При мен са също 7 % вчера пуснах поръчка с 7 % такса .

# 381
  • София
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=8752397& … ue&ksource=-1
Как ви се струват тези  newsm78 видях добро мнение за тях, но нямам идея как е номерацията на REDOUTE CRÉATION
Нося 36-37 номер, тесен крак и се колебая между двата номера. Само веднъж съм купувала ботуши 37 номер (едни испански, не съм особено доволна страхотно изглеждаха, но до там които ми ставах и със стелка и дебел чорап)

А мисля първо да пиша на Франсетата за 7те %, а после да се жаля в кзк

# 382
Добро утро на всички.
Не ми се отваря нито един артикул - изписва ми "Нашите техници ще гарантира, че всички бързо се върнаха към нормалното. Каним ви да опитате отново след няколко минути" /в превод/. При вас така ли е, или грешката е при мен?

# 383
  • Перник
Cvetelinka , не се притеснявай. Сигурно е затрупан някъде и си чака да му дойде ред. Моят колет от 21 ян. /800 гр./ ми писаха, че е изпратен на 22, а бг печатът е от 19 февр. Явно и той си е поседял някъде, доста Peace

# 384
  • Пловдив
При мен всичко се отваря.

# 385
  • Стара Загора
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=8752397& … ue&ksource=-1
Как ви се струват тези  newsm78 видях добро мнение за тях, но нямам идея как е номерацията на REDOUTE CRÉATION
Нося 36-37 номер, тесен крак и се колебая между двата номера. Само веднъж съм купувала ботуши 37 номер (едни испански, не съм особено доволна страхотно изглеждаха, но до там които ми ставах и със стелка и дебел чорап)

А мисля първо да пиша на Франсетата за 7те %, а после да се жаля в кзк
И аз доста им се чудих кой номер да поръчам от тези обувки....защото и аз съм м/у 36-37  и пуснах 37 някой беше коментирал ,че си отговаряли на номерата...дано да няма проблем с номера

# 386
инфо за доставките:
тая сутрин бях в района на митница и проверих за пристигнали мои пратки. нямам. обаче казаха, че вчера и днес са натрупали много, много, много кашони. каките посъветваха, ако до края на седмицата не получим известията си, да ходим лично там да си търсим багажите, че инак се задръствали.
освен това добавиха, че бавенето в поръчките не се дължи на бг митница, а на французите. както жената каза: 'не знам защо така се излагат тоя сезон'. нещата идвали с тирове - може би това обяснява бавенето.

# 387
На запитването ми за поръчката от 08.01.2009г. са ми пратили отговора:
Dear client, we sent your order on 13th of January and the parcel should have reached you. I suggest you to check up with your post offices if the parcel is there.
On the other hand, due to technical problems, we sent on 6th of February the order you placed on 20th of January.

Many thanks in advacne for your understanding.

Сега се притесних вече, ако бяха казали, че са го пратили по- късно- ОК, ама от 13.01.2009г. до днес е доста време.... newsm78 Ще ме успокоите ли мъничко  Rolling Eyes
ВЪпросния от 20.01.2009г. го получих отдавна...
Ще те успокоим Simple Smile Относно поръчките ми от 9.01 и 22.01:
Bonjour Mme
We sent your parcel on 15th of January, it should have reached you. I suggest you to check up with your post office if the parcel is there. In the contrary, please, keep me informed.
On the other hand, due technical problems, on 11th of February, we sent the order you placed on 22nd of January.

# 388
Е, благодаря ви- малко се успокоих...АМа много нахална работа, да ходим да си ги търсим без известие, ама да дадем за справка 1.15лв.  Close Е, ако знам, че ми е там кашона да им дам, ама така дали- или, тъпо ми е...егати...Изивнете за лошото спамене  Wink
маик, мерси все пак за инфото. shrek, мерси за уточнението и на теб. nadiad79 и на теб- мерси.

# 389
Здравейте, бих искала да ви попитам шапка с размер 48 см. горе долу за колко голямо детенце би станала? За това става въпрос:
http://www.laredoute.fr/vente-bonnet-rond-l-echarpe-okaou.aspx?p … tegoryid=23929710
Багодаря! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт