LaRedoute.fr - 103 - Поръчките от намалението ЗАКЪСНЯВАТ! Без паника!

• 91 050
  • 1 561
  •   2
Отговори
# 405
  • София...........
Здравейте Simple Smile

Незнам дали съм права, но мисля, че за София трябва да пробваме да направим нещо newsm78
Всичко това не ми се вижда много нормално. Над 2 кг. в митница (че 2 кг. е супер малко), 4 лв. за освобождаване (от какво??? нали се правим на европейци), а за таксата 1,15 лв. не ми се говори това е пълна пародия..............- плащаш , за да си чешат пръстите на клавиятурата, а после се оказва, че имало, но....., а и не мисля, че трябва да си плащам , за да ми проверят

Алекс 1, беше споменала, че сте подписвали петиция преди ?

Хич не съм наясно как и къде се прави тази петиция, моля който е наясно дайте да се пусне  Praynig Вече сме много хора и мисля, че ще се съберат доста подписи, а и като стоим само никой няма да се откаже да ни прибира паричките. Мисля, че трябва където трябва да се понапомни за това и че е не правилно.

Ако не съм права моля да ми го кажете? Embarassed

Благодаря

П.П.- чакам колети от 15.01 ; 17.01 ; 24.01 и мнооооого февруарски   Sad

# 406
http://www.laredoute.fr/vente-blouson.aspx?productid=324122143&a … tegoryid=23112482

някой който го има да даде размерчета и съответо кой номер имате вие...за да знам какво да си поръчам моля!!!  Praynig   bouquet  Peace

# 407
  • София-Младост
Момичета и аз нямам поръчка до сега Cryа дори незнам какво ,къде и кога се пише ,ако в край на сметка не получа нищо Shockedпоръчката ми е от 19.01

Минават 6 седмици  и им пишеш мейл, или просто поизчакваш още малко, в предви това, че поръчките доста се забавиха този път.

# 408
Здравейте Simple Smile

Незнам дали съм права, но мисля, че за София трябва да пробваме да направим нещо newsm78
Всичко това не ми се вижда много нормално. Над 2 кг. в митница (че 2 кг. е супер малко), 4 лв. за освобождаване (от какво??? нали се правим на европейци), а за таксата 1,15 лв. не ми се говори това е пълна пародия..............- плащаш , за да си чешат пръстите на клавиятурата, а после се оказва, че имало, но....., а и не мисля, че трябва да си плащам , за да ми проверят

Хич не съм наясно как и къде се прави тази петиция, моля който е наясно дайте да се пусне  Praynig Вече сме много хора и мисля, че ще се съберат доста подписи, а и като стоим само никой няма да се откаже да ни прибира паричките. Мисля, че трябва където трябва да се понапомни за това и че е не правилно.

Благодаря

абсолютно съм "ЗА"

# 409
  • София
Здравейте Simple Smile

Хич не съм наясно как и къде се прави тази петиция, моля който е наясно дайте да се пусне  Praynig Вече сме много хора и мисля, че ще се съберат доста подписи, а и като стоим само никой няма да се откаже да ни прибира паричките. Мисля, че трябва където трябва да се понапомни за това и че е не правилно.

Благодаря

аз съм съгласна да направиме това,
но дали някой ще ни обърне вниание,
след като не  е  редно,дайте да   се обърнеме към ГОСПОДАРИ НА ЕФИРА,
мисля че те биха свършили по-добра и бърза работа  Peace

# 410
Здравейте момичета.И аз имам поръчка от 20-ти Януари,която още я няма.Помислих,че не са ми пратили бележка за колета и днес ходих до митницата.Там ми казаха,че за да проверят дали имам колет им трябва тракинг номер,какъвто аз нямам.От леродут трябвало да ми пратят и-мейл с потвърждение,че поръчката ми е изпратена и този тракинг номер.Сега разбирам,че най-вероятно не  е пристигнала и моята поръчка,но питането ми е как сте си взимали колета от Столична митница?С оведомителната бележка или и този номер трябва?А,ако не получите бележка,какво се случва?Пращах и-мейл на леродут,но ме препращат към сайта за помощ,а там нищо не разбирам Crazy

# 411
Здравейте момичета,

не съм чела последните постове за което се извинявам, но съм много назад с четенето, пък чета всичко (да не изпусна нещо случайно  Embarassed)

Та относно закъснението на поръчките искам да кажа - моята поръчка от 22.01 - вече се чудех дали да не ходя да я търся на митницата и на 16.02 гледам в mes remboursements - отказан артикул - писах им веднага и се оказа, че поръчката ми била пратена едва на 16,02  Confused Shocked - било заради намаленията бла бла, извиняват ми се... та не знам кога ще дойде.
Днес гледам - ново 20 - отказан артикул от поръчката ми от 01,02 - едва вчера - което значи че поръчката ми е била пратена вчера Twisted Evil - та този път забавянето си е при франсетата - много са гадни  #Cussing out

# 412
Здравейте момичета.И аз имам поръчка от 20-ти Януари,която още я няма.Помислих,че не са ми пратили бележка за колета и днес ходих до митницата.Там ми казаха,че за да проверят дали имам колет им трябва тракинг номер,какъвто аз нямам.От леродут трябвало да ми пратят и-мейл с потвърждение,че поръчката ми е изпратена и този тракинг номер.Сега разбирам,че най-вероятно не  е пристигнала и моята поръчка,но питането ми е как сте си взимали колета от Столична митница?С оведомителната бележка или и този номер трябва?А,ако не получите бележка,какво се случва?Пращах и-мейл на леродут,но ме препращат към сайта за помощ,а там нищо не разбирам Crazy

Какъв тракинг-номер, какви 5 лева?  newsm78
Могат да ти направят справка само по името! Плащаш си 1.15 лв и ти проверяват.
Може и без известие, само с имената ти.

# 413
Аз днес получих поръчка от 16.02 Shocked ,изобщо не я очаквах Flutter В поръчката няма нищо интересно 3 потника и чантите подарък Tired
Тези дни ще ходя да си търся поръчката от 24.01 на митницата Tired
 Sunglasses и да дам информация,ако някой чака поръчка в пощата в Надежда ,п.к.1229-няма нищо от Франция,жената провери понеже чакам още един пакет и тя каза,че няма пакети от Франция Crossing Arms

Lipstick*,ти къде пита на последното гише ли newsm78 там номер не търсят,попълваш една бланка и те ти търсят пакета срещу 1.15лв.

# 414
Момичета, този анцунг на Puma в зелено дали става за момче? Някой поръчвал ли го е?

http://www.laredoute.fr/vente-jogging-bebe-fille-puma.aspx?produ … &numberpage=1

И аз да се оплача, че от 14.01 имам общо 8 поръчки от които ми дойде само една от 22.01 и то преди 2 седмици. От другите ни вест, ни кост Sad

# 415

Какъв тракинг-номер, какви 5 лева?  newsm78
Могат да ти направят справка само по името! Плащаш си 1.15 лв и ти проверяват.
Може и без известие, само с имената ти.
Е преди малко ме върнаха от там.Не можело по имена,зашото били хиляди #Cussing out

# 416
инфо за доставките:
тая сутрин бях в района на митница и проверих за пристигнали мои пратки. нямам. обаче казаха, че вчера и днес са натрупали много, много, много кашони. каките посъветваха, ако до края на седмицата не получим известията си, да ходим лично там да си търсим багажите, че инак се задръствали.
освен това добавиха, че бавенето в поръчките не се дължи на бг митница, а на французите. както жената каза: 'не знам защо така се излагат тоя сезон'. нещата идвали с тирове - може би това обяснява бавенето.
..о-о-о....  Joy тирове... изнесохме Фр-я....

# 417
Аз днес получих поръчка от 16.02 Shocked ,изобщо не я очаквах Flutter В поръчката няма нищо интересно 3 потника и чантите подарък Tired
Тези дни ще ходя да си търся поръчката от 24.01 на митницата Tired
 Sunglasses и да дам информация,ако някой чака поръчка в пощата в Надежда ,п.к.1229-няма нищо от Франция,жената провери понеже чакам още един пакет и тя каза,че няма пакети от Франция Crossing Arms

Lipstick*,ти къде пита на последното гише ли newsm78 там номер не търсят,попълваш една бланка и те ти търсят пакета срещу 1.15лв.
Питах там,където се получават колетите.Едно гише в дъното на един много студен коридор.Дали е трябвало на друго място да попитам newsm78

# 418
И понеже всички са тръгнали да се оплакват в тази тема и аз да се оплача - от тези намаления НИЩИЧКО не съм получила. А първата ми поръчка е от 13.01.2009г. Поне едничка да пристигне, че и аз да се порадвам малко..
Честито бебче на Туранага Санка.
И макар, че съм от Варна ще участвам в петицията срещу митница София, за парите които ви вземат ( ако направите такава ).
П.П. Може ли някой да ми каже, като пишеш на французите за забавена поръчка, до колко дена ти отговарят ?
Мерси за отговора и сори за спама Simple Smile

някой има ли тези дънки ?

http://media.laredoute.fr/product/picture/324123918_0007_PG_1.jpg

Последна редакция: вт, 24 фев 2009, 11:42 от garga

# 419
  • у дома...
Ако действително този път доставките се правят с ТИР-ове, а не както преди с ж.п., не се и учудвам, че този път закъсненията са сериозни. Работя точно в тази област и лично съм се сблъсквала с проблема с камионите във Франция. Търпение му е майката. Тази седмица става точно един месец, откакто съм направила поръчката в ларедут-а, та се надявам да си я получа скоро.

Последна редакция: вт, 24 фев 2009, 11:45 от Просто_майка

Общи условия

Активация на акаунт