LaRedoute.fr - 103 - Поръчките от намалението ЗАКЪСНЯВАТ! Без паника!

• 91 146
  • 1 561
  •   1
Отговори
# 630
  • In The Middle Of Nowhere
на тези сандали № 36 каква им е дължината на стъпалото
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=4730828& … ue&ksource=-1

Измервам м/у 23.5 и 24 см  Peace

# 631
  • София
Спокойно бе хора. Всички поръчки ще дойдат. Ето днес пристигна и моята от 09.01 въпреки, че вече я бях отписала  и мислех утре да им пиша, че още не е пристигнала. А иначе вчера взех една от 22.01 (за поща), пусната е на 19.02.

# 632
  • Варна
Ясно, че ще пристигнат, ама аз имам разни дрешки за бременни, то, докато дойдат, ще взема да родя! Mr. Green

Определено ги бойкотирам - докато не си получа поръчките и не се изясни въпроса със 7-те процента такса обработка, няма да поръчвам от тук! Crossing Arms

# 633
  • Варна
Ето малко снимки от мен.Извинявам се за лошото качество .
http://www.foto.bg/showphoto.php/photo/226420/cat/6309

# 634
  • Варна
Цитат на: bradata (или просто Цушикате Качика)
за жена с мерки 90/70/90 кой размер да поръчам  newsm78 (Аз засега съм заложила на 36 за потниците на Пума и Адидас и 34/36 за роклята и пуловера-дали съм се ориентирала правилно  Thinking )
Благодаря авансово за помощта  Hug Praynig

Правилно си заложила.
За потниците на Адидас, поръчвай 38, защото идват по френската номерация, където вървят с 1 номер нагоре, а те пращат по тяхната си номерация. Аз меря в БГ Е = 36 размер и този си бях поръчала от сайта, но ми теснее, защото идва F=36, E = 34. А мерките са ми като твоите.

Последна редакция: ср, 25 фев 2009, 10:16 от Pepsilight

# 635
  • Sofia
miraj можеш ли да измериш стелката на розовите Adidas 24 ти номер , и аз ги чакам ,но май сме ги взели с доста голяма перспектива  Laughing Благодаря ти предварително!

# 636
  • Бургас
Цитат на: bradata (или просто Цушикате Качика)
за жена с мерки 90/70/90 кой размер да поръчам  newsm78 (Аз засега съм заложила на 36 за потниците на Пума и Адидас и 34/36 за роклята и пуловера-дали съм се ориентирала правилно  Thinking )
Благодаря авансово за помощта  Hug Praynig

Правилно си заложила.
За потниците на Адидас, поръчвай 38, защото идват по френската номерация, където вървят с 1 номер наготе, а те пращат по тчхната си номерация. Аз меря в БГ Е = 36 размер и този си бях поръчала от сайта, но ми теснее, защото идва F=36, E = 34. А мерките са ми като твоите.
Благодаря ти за уточнението     bouquet (пък де да бяха моите мерки наистина  Blush )

Това с поръчките от 22-ри и евентуално за 01.03 направо ме разбиха и досега се хилих самичка  hahaha

Алекс- еФтинко може би  newsm78

# 637
  • Варна
15 см е стелката

# 638
Алекс,едно "Н" си изпуснала в еФтинкото,освен ако не е нарочно! Mr. Green

didi_st ,така е,ние само разведряваме обстановката! Wink

# 639
  • София

Ами аз понеже си помислих,че форума е за взаимопомощ,а не за "пускане на въдици".
Както правилно казва Алекс-помощ на никого не е отказана,но как да се помага на хора,които не
полагат никакви усилия поне да се информират за елементарните неща.Да не говорим,че едни и същи въпроси се повтарят на всяка страница поне по 3 пъти.Преди време Алекс беше казала,сега аз ще повторя-когато аз влизам в някоя тема,чета поне 1-вия пост и 10-ина от последните,за да знам за какво става въпрос.А какво става в тази тема?Всичко трябва  е наготово,а на всеки недоразбрал трябва да се отговаря индивидуално,до посиняване.И като се направи  забележка,даже се сърдите.Еми,никой не ви е длъжен,Алекс не е на хонорар все пак,а и гледам и Духи зачезна,така че съвсем скоро съвсем няма на кого да изливате яда си и да стреляте.Или поне никой няма да ви обръща внимание.

# 640
Хъмммм. Май всички вече са изнервени от дългото чакане  Whistling
Цветелинка айде тазнощния сън с много колети утре да е реалност  Peace Пожелавам го на всички и лека нощ  Hug Hug

# 641
Да се похваля най накрая, вчера ми пристигна и последната поръчка от намаленията. Беше направена с поканите за приятели. Като начинаеща в поръчването мога да кажа че съм доволна от детското и спортните неща. Дамските дрехи не ми харесаха особено. От цялата работа мъжо се зариби и сега разглежда сайта. Даже каза че утре ще пълни картата. smile3508 moresmile

И да не е спам да ви попитам имате ли впечатления от това.

http://www.laredoute.fr/vente-blouson-active-wear.aspx?productid … tegoryid=22905064

P.S. Щях да питам и размера но утре че сега нямам сантиметър.

# 642
  • Sofia
Моля, прекратете разправиите, чата и офф-топиците.
За честитки има цял отделен подфорум.
Благодаря!

# 643
  • София

И аз искам да питам  Blush Подплатени ли са или така ми се вижда  newsm78 За есента ли са по-подходящи?
И линк, че не ги намирам  Rolling Eyes

Последна редакция: ср, 25 фев 2009, 00:42 от ketito

# 644
  • Пловдив
очакваш се.......
но аз пак да си попитам,за впечатления за това яке,някой поръчал ли го е вече

Общи условия

Активация на акаунт