LaRedoute.fr - 103 - Поръчките от намалението ЗАКЪСНЯВАТ! Без паника!

• 91 256
  • 1 561
  •   1
Отговори
# 660
sis, якенцето за което питаш много ми прилича на това http://www.snimka.bg/album.php?album_id=265220&pid=7547523 , няма го от доста време в сайта. Нашето е 86 май...ако искаш мога да дам мерки.
Стискайте палци, да има нещо за мен- мъжа ще ходи на митница днес... Praynig

Cvetelinka  струва ми се, че не е това якенцето- показаното от sis е 100% полиамид отвън. Ние също имаме като вашето,но зелено- за съжаление много бързо избеля. Аз също се замислям за това новото.

# 661
Здравейте! Някой дали знае, аз като съм от Кърджали, къде ли ще си получа колетите? Защото имаме митническо бюро, но там никога не са се получавали пратки до физически лица?!? Много ще съм благодарна, ако някой знае, да ми каже!
Всички пратки пристигат в пощата и се получават от колетно, работят и в събота. Дано съм ти помогнала.

# 662
Добро,утро!Вчера ходих до митница София , казаха ми,че са получили много колети и ги обработват така че очаквайте известия тази седмица!Аз още не съм си получила поръчките от 09.01 и 14.01 дали да направя едно запитване или е още рано?  bouquet

# 663
# 664
Ето малко снимки от мен.Извинявам се за лошото качество .
http://www.foto.bg/showphoto.php/photo/226420/cat/6309

Miraj, може ли линк към розовите обувки на Адидас?

# 665
  • Стара Загора
Я дайте линк към тези тенджери дето поръчвате, само чета за тях.
И аз не мога да ги намеря тези тенджерки

# 666
  • Пловдив
От доста време съм ги харесала тези сандалки за дъщеря ми.Пише ,че са телешка кожа. newsm78
Дали ги има някой?Интересува ме дали си отговарят на номера.Ходилото в момента и е 19см,мисля за 32№.Но пък няма от предпочитания ми цвят.
Аз ги имам, много са хубави, отговарят си на номера, аз ги поръчах с един номер по-големи. Реших, че ще са кото повечето балеринки умалени, още повече че са от детската серия, но са си точно. Моите са 37 номер ако някай се интересува да ми пише  Peace
Аз ще те помоля за размери на 37,че и аз съм си ги харесвала отдавна,знам че си отговарят,ама малко се притеснявам че може да са ми големи,че по принцип нося 36,но например от форумските джинсови-37 са ми идеални,сега си взех ония с камачетата 36 и се надявам леко да се отпуснат,май и аз ще ги поръчвам вече,чаках ги уж да ги понамалят,ама не щат,само дето ги крият отвреме на време.
Евка.....нощните птици....баммммм Simple Smile
Cvetelinka благодаря ти,май наистина не е същото,гледам че и това новото има подплата,аз това се чудя дали 86 или 94 да поръчам,че да си го поносим и на есен,ама знам ли....?Засега всичко 86 ни е точно,клонящо към къси ръкави,това ме притеснява  newsm78 Ако не ти е трудно дай ми някакви размерчета  Praynig

# 667
  • Пазарджик
Здравейте,имам запитване относно джапанките от нова колекция на RIP CURL ,ако някой има от тази марка да ми каже кой номер съответсва на стелка 26см,понеже досега не съм купувала!

# 668
# 669
Ами дънките са от албанците, 9 и нещо Е бяха последно, ако изровя нещо ще пусна линк.
А за якенцето имах предвид, че е ново "старо", видях, че това е промазано, идеята ми беше дали може да се доверим на размери от едното за другото...
Мъж ми е бил до митница, казали му- няма нищо за мен, а чакам сума колети...Имало огромно забавяне и да сме чакали след празниците...Дрън- дрън, така се надявах...Ох, вече наистина започнах да се изнервям доста, досега се успокоявах и си чаках търпеливо, ама...Не ми обръщайте внимание... Rolling Eyes

# 670
Здравейте на всички
Осмелявам се да доложа, че имам известие за поръчката ми от 20.01. Чакам още няколко  преди и след тази дата, но на митница ще се ходи чак в петък  Как ще спя до тогава - не знам  
Относно тенджерите - в момента ги няма. Последния път, като ги пуснаха вече бяха на 60Е, вместо 45Е. И аз ги чакам пак да се появят, и иноксовия поднос онзи ден се замотах и не го поръчах - вече го няма. Ще дебна

# 671
  • София
От доста време съм ги харесала тези сандалки за дъщеря ми.Пише ,че са телешка кожа. newsm78
Дали ги има някой?Интересува ме дали си отговарят на номера.Ходилото в момента и е 19см,мисля за 32№.Но пък няма от предпочитания ми цвят.
Аз ги имам, много са хубави, отговарят си на номера, аз ги поръчах с един номер по-големи. Реших, че ще са кото повечето балеринки умалени, още повече че са от детската серия, но са си точно. Моите са 37 номер ако някай се интересува да ми пише  Peace
Аз ще те помоля за размери на 37,че и аз съм си ги харесвала отдавна,знам че си отговарят,ама малко се притеснявам че може да са ми големи,че по принцип нося 36,но например от форумските джинсови-37 са ми идеални,сега си взех ония с камачетата 36 и се надявам леко да се отпуснат,май и аз ще ги поръчвам вече,чаках ги уж да ги понамалят,ама не щат,само дето ги крият отвреме на време.
Cvetelinka благодаря ти,май наистина не е същото,гледам че и това новото има подплата,аз това се чудя дали 86 или 94 да поръчам,че да си го поносим и на есен,ама знам ли....?Засега всичко 86 ни е точно,клонящо към къси ръкави,това ме притеснява  newsm78 Ако не ти е трудно дай ми някакви размерчета  Praynig
Sis аз също съм 36 и от тези определено 37 са ми големи - стелката е 23.5-23.8см. Иначе от форумските джинсови имам 37 и са ми добре - те вече със сигурност са умалени.  Peace

# 672
  • Пловдив
Sis аз също съм 36 и от тези определено 37 са ми големи - стелката е 23.5-23.8см. Иначе от форумските джинсови имам 37 и са ми добре - те вече със сигурност са умалени.  Peace
Мерси мила,значи ще си поръчам 36   bouquet

# 673
  • София
Момичета, някойда си е взел (и получил) ей това нещо

http://www.laredoute.fr/vente-ensemble-en-inox.aspx?productid=32 … tegoryid=54646887

Чудя се дали да си го взема за многофункционално ползване, за гости

# 674
Вие се оплаквате за поръчките си а аз пак за мои си глупости.Ама ясно е,че вече няма да предлагат артикули на Окау/за огромно съжаление/ - ето я причината
1 -    Laughing
2 -   Wink
На доста такива неща попадам вече и си ме е яд  Embarassed
Много жалко,ако наистина  е така! Cry
Сега са 8 страници с техни артикули,предполагам преди са били повече.
А пък ако са решили тотално да плагиатстват и да налагат собствената си марка,още по-жалко за тях. Crossing Arms

А ти откъде знаеш, че повече тяма да предлагат OKAU? Това, че предлагат сходни модели на две различни марки не мисля, че  трябва да е толкова стресиращо (може просто да се търсят повече подобни дрешки и да залагат на по-ниски цени на собствената си марка...)

Общи условия

Активация на акаунт