LaRedoute.fr - 103 - Поръчките от намалението ЗАКЪСНЯВАТ! Без паника!

• 90 878
  • 1 561
  •   1
Отговори
# 885
Да оспамя малко и аз Sad ... За 1 от 4те поръчки бяха само блокирани парите, е вече и тях си ги прибраха а на хоризонта нищо.
Пуснах запитване за 11.01 и 13.01 засега само автоматичния отговор че ще предадат, на който трябва.
Аз в петък им пуснах запитване за поръчката от 11ти, отговориха, че е пратена на 21.01 и вчера получих известие за митницата-взех я!

Относно 7%, днес им писах, тъй като искам да пусна поръчка, но пък не искам да ме правят на луда и ще изчакам малко.

В пощенски клон 1574 имаше поне 6-7 пакета

Благодаря , утре сам там. Дано са дошли и мойте.

# 886
Здравейте! Ние вече ла редутствахме веднъж и благодарение на чудесните обяснения, които намерих в интернет, незнанието ни на френски не се оказа такъв проблем.   bouquet

Обаче възникна един проблем с размерите...харесали сме една риза -> Тази Риза , но не мога да се ориентирам какви са тези размери, които са написани....Някой по-опитен би ли ми помогнал?
Предварително благодаря!

# 887
Момичета, искам да питам, някоя от вас поръчвла ли си е тези аксесоари за прахосмукачка? Разбирам, че съдържа голяма четка, 3 тръби, маркуч. Питанката ми е дали евентуално стават за всяка прахосмукачка или са подходящи само за портативна прахосмукачка EUREKA, защото си пише, че са си за нея?

Аз също питах но май никой незнае,та ги поръчах на риск онзи ден,като дойде поръчката ще пиша.

[/quote]
и аз за Врачанската поща (колетното) да кажа че има доста пристигнали пратки вчера, но заради ремонта чак днес ги раздаваха...получих от 10.01 като е подготвян на 20.01 от ларедут-а, изпратен на 23.01....пристигнал на 26.01 в софия и чак на 24.02 във Враца 
Cry утре повече инфо и надявам се повече пратки
[/quote]
 smile3501 newsm44 newsm74 ,wb мерси за инфото
за протокола да кажа че чакам от 18.01,29.01,02.02,23.02

Последна редакция: ср, 25 фев 2009, 23:34 от aleksova1

# 888
  • Враца
Да покажа това което остана за мен от поръчката ми от 10 взета днес...

този потник, който след шока в първия момент каква е тази материя се оказа че стои страхотно и може да се носи спокойно доби и без сутиен, в което малко се съмнявах в началото . реална сни … 84;ка отговаря си на номера, материята е приятна за носене и еластична

и другото което остана за мен е подаръка от код  27448 - десертни чинийки  - хубави са харесаха ми - реална сни … 84;ка

по повод от това дали във Франция или в БГ се бавят поръчките...е от последните две се оказа че са :
* подготвяни средно 5 -10 дни
* Франция - БГ - 2 дни и двете
* София - Враца и двете месец без няколко дни (да го кажем по три седмици)

сами преценете къде се бавят повече

# 889
  • Пловдив
Здравейте! Ние вече ла редутствахме веднъж и благодарение на чудесните обяснения, които намерих в интернет, незнанието ни на френски не се оказа такъв проблем.   bouquet

Обаче възникна един проблем с размерите...харесали сме една риза -> Тази Риза , но не мога да се ориентирам какви са тези размери, които са написани....Някой по-опитен би ли ми помогнал?
Предварително благодаря!
Това е гръдна обиколка. Peace

# 890
  • София
no_name, това е гръдна обиколка в см.
aleksova1 , благодаря, аз току що пуснах поръчка, но без тях. Все пак ще се радвам да споделиш дали са универсални и ако стават, ще си поръчам.

НА поръчката, която току що пуснах, таксата беше 7% и веднага им писах да ми дадат обяснение защо е така и как ще ме компенсират за неправомерно платената по-висока сума. Не че ми е за многото пари, няма и 2 евро, но въпросът е принципен  Naughty Писах, че това е некоректно и нелоялно към потребителите им, тъй като не отговаря на описаните условия в сайта, при които ние сме се съгласили да пазаруваме от тях.

# 891
Цитат

Предварително благодаря!

Размерите са като при тениските. 104/111 отговаря на XL.

# 892
  • Burgas
привет! днес получих колет от 20.01(още чакам от 15.01). тръгнал е от франция на 26.01 а от софия за бургас на 23.02  Rolling Eyes миналата седмица получих и от 26.01. дрешките са обсъждани, но все пак ето снимки  http://www.snimka.bg/album.php?album_id=207537&pid=10765330 подаръците бяха куфари и в двата колета жалко че не успях да поръчам и чантичките към тях! лека вечер  Peace

# 893
Благодаря за точните размери на Cvetelinka.  Много неща съм си подготвила за поръчване,да видим като си взема картата с петък дали ще се справя с поръчката  Embarassed Embarassed Embarassed. Дано до тогава да са пристигнали всички поръчки които чакате,че да ме изтраете с въпросите ми.

# 894
BBeLLa   изчисти си кутията за лични съобщения!

# 895
  • Стара Загора
Всичко това добре, благодаря ви, но какъв да е текста, че вместо чек за отказания артикул, искам да ми изпратят ваучер на имейла? Ще съм благодарна ако имате шаблон, не открих такъв  на първия пост.
Tова сьм пратила аз:
Hello! I just saw in my rembursament that I have refused article(s).Please give me a vaucher for the sum, which number send to this e-mail so I can use it immediately, without waiting it to arrive in a letter. Thank you in advanace.

Не притендирам за перфектен английски, моля не ми се смейте.  Blush

Голди,  Hug

# 896
Момичета, знае ли някой митницата ще работи ли на 02.03. ?Въобще, този ден обявен ли е за почивен? Извинявайте ако въпроса ми е глупав, но трета поредна седмица съм в командировки и нямам идея какво става точно в страната, а искам да си взема поръчки - ако евентуално са дошли Mr. Green- преди да замина пак.
Мерси много!

# 897
  • Чукарландия
Да, благодаря ви на всички, това пратих и аз, дано да се е получило като текст, само дето добавих, че искам да знам кой точно артикул ми е отказан! Лека нощ!

# 898
Момичета, знае ли някой митницата ще работи ли на 02.03. ?Въобще, този ден обявен ли е за почивен? Извинявайте ако въпроса ми е глупав, но трета поредна седмица съм в командировки и нямам идея какво става точно в страната, а искам да си взема поръчки - ако евентуално са дошли Mr. Green- преди да замина пак.
Мерси много!

ами официално е почивен, така че най вероятно няма да работят

# 899
  • някъде там
информативно да кажа, че получих поръчка от 16.01 Simple Smile утре я взимам и ще пусна снимки

Общи условия

Активация на акаунт