С ум и красота дарени,през НОЕМВРИ сме родени

• 12 053
  • 291
  •   1
Отговори
# 270
Аз пък защо си мисля,че има и други бременни сред нас,ама не си признават newsm78,глупости взех да мисля по това време на деня Mr. Green Ще си взема и аз един тест,че тая сънливост и позиви за повръщане сутрин Shocked А тия пукащи кореми и жлъчки да не се окаже друго...
Тичай, тичай и ти , че...../ и а змисля че има и други, затова ги приканих да споделят вече, че... аз няма да чакам и ще ви кажа, но до тогава има време.....
ама аз пък не ща Embarassed

# 271
  • София
Еха каква новина  Hug Лилчо, честито и леко бременеене   bouquet

# 272
Ех, за нула време колко поста! Heart Eyes

Арабела, ако е заспал се събужда, като усети компреса. Довечера иска-не иска, с помощта на баща му, ще му лепна компрес с лепенка. Поизтече гной, но има още много. До неделя трябва да е красив, че ще ходим на тържество за Баба Марта. Wink

Весе, пак с чай от лайка промивам. Със сребърна вода не знам как да се сдобия. Тук и за риванол, кислородна вода за промивки и салицилов спирт не са чували. Shocked Докато не беше толкова строг контролът по летищата, си носех от България. Обаче сега...

Дита, аз планирах да не пускам песнички на компютъра, за да разбере, че не е за игра, а за работа, ообаче леля му развали дисциплината. Wink Сега и аз не мога да си пусна нищо, защото като чуе, че компютърът "пее" и веднага си иска неговите песни. Та минаваме пак на план Б - никаква музика от компа.

Само за снимка, ТВ-то го пускам главно за мен за по 1 час дневно. Като съм на компютъра Рони се нервира, като хвана книга, списание ми ги взима, нямам никакво забавление. Ако не са пуснали реклами, не проявява интерес, но иначе е залепен. Сега обаче никаква телевизия, докато не му мине оченцето. Naughty

# 273
За късогледството, като силно късогледа знам, че се предава по наследство. При нас дядо ми е с много силно късогледство и глаукома, баба ми е с глаукома, баща ми също е с глаукома - наскоро му откриха, аз съм с късогледство и ще правя също изследване за глаукома. Брат ми е с астигматизъм, но то няма връзка с късогледството. За наследствеността няма никакво значение от какво разстояние се гледа тв или как се чете... За съжаление. Важно е да се открие навреме и веднага да се вземат мерки.
Аз водих Иво наскоро на очен и очната ми каза следното - нищожен е шансът да има късогледство от ранна възраст. АКо има обаче, то е силно прогресиращо и прогнозите са много лоши. Обикновеното късогледство се появява чак през пубертета - към 10--11 годишна възраст или по-късно и не прогресира толкова, ако се вземат веднага мерки да се коригира.

# 274
sladurka, Шлябада, talyyy, marusj, Galaxy_26, libra_75, Jutoo, renyto, katiousha, TOTONTO, *Весето*, viktoalia transparanta (+ 1 Скрит/и) и 2 Гости преглежда(т) тази тема.

# 275
ей галче ама ти ни възбуди нетърпението,мислиш ли че има още с  EFP.браво на теб за еротиката.аз пък си харесах разни неща ама ме досрамя да си ги купя и да изненадам мъжа.ама  newsm03 ще спра да се срамувам.ако има и други бремени да си признават.аз за сега съм пас.въпреки че драго все ме майтапи 4е митко иска сестра.но имаме уговорка да из4акаме митко да стане на 2 и тогава ще мислим.
е нямате спирка.не мога да ви смогна  Grinning

# 276
  • някъде там
супер супер ЛИЛЧО, леко бременее да ти пожелая и на финал една малка бонбонка за радост на всички

тук снимах Ла Редута http://www.elmiraireny.snimka.bg/album.php?album_id=346750

# 277
Юлче, защо ще си правиш изследване за глаукома, не си ли твърде млада? Или не среща само при възрастните? И аз питам като късогледа с 2,25, но неносеща нито очила, нито лещи. Зрението ми се влоши около 10 клас от неправилно четене, все в леглото и с недобро осветление. В първи курс на университета трябваше да сядам все на първите банки. Накрая и от там не виждах. Laughing Но теорията ми е, че като не нося очила, по-малко се влошава зрението. Crazy За 20 години само 2,25. Нямам наследствена обремененост.

Като излизаме с майка ми /далекогледа и късогледа/, аз я питам за цените в магазините, в които стоките са зад щанд, а като седнем в кафене, тя иска да й чета менюто /но тя вече носи очила и този ми ангажимент отпадна Wink/

Тръгваме на разходка, докато не се е развалило времето.

# 278
Аз водих Иво наскоро на очен и очната ми каза следното - нищожен е шансът да има късогледство от ранна възраст.
Те дори повечето бебета се раждат с вродено далекогледство, което помага за формиране на правилно зрение по-нататък и от само себе си се корегира. В повечето случаи...аз съм си останала с далекогледство още от дете. Ако очилата не са ми наблизо, държа вестник като бабичка - с максимално изпъната напред ръка и максимално изпънато тяло и глава назад и присвити очи. И менюто в ресторанта държа така  Mr. Green, да, ще се излагам на националната среща, нищо че не сърбам супата  Mr. Green

# 279
Ванилия, теорията ти е грешна  Laughing  Изследвала ли си си очите наскоро?

# 280
През 2006, тогави ми определиха този диоптър. Направих си очила, но не мога да свикна. А не мога да си представя да си слагам лещи. Иначе бих искала да съм светлоока. Crazy Да отивам ли пак на лекар? Laughing Ако нося редовно очила, има ли шанс да се оправя? Говорих с един лекар за операция, но той каза, че нямало смисъл - с възрастта съм щяла да виждам по-добре.

П.П. Затова миналото лято казах на варненки, като ме видят да ме бутнат, защото аз няма да ги видя. Joy Мъжът ми съм свикнала да го разпознавам отдалече само по силуета.
Наскоро, ама това заради периферното зрение, усещам, че някакъв мъж с детска количка ме гледа много нагло. Аз обаче, като омъжена жена с дете /макар в случая без/, не го и поглеждам и само се възмущавам какъв наглец е, докато съвсем не ми се изпречи на пътя. И кой бил - мъжът ми. hahaha

Последна редакция: чт, 26 фев 2009, 15:48 от Ванилия Канелска

# 281
Надявам се да нямате нищо против да се влюча във вашата тема Simple Smile Малкият разбойник е роден на 07.11.2007. Simple Smile
Относно очилата и късогледството Simple Smile Аз ходя на преглед всяка година и много се радвам като ми кажат,че диоптрите не са се увеличили Simple Smile ( от доста време са се закотвили на 2 ). Промениха се ( увеличиха се,когато смених очилата с лещи и оттогава лещи не слагам.Е само на сватбата си сложих, уж да съм по-красива Wink а момента съм в процес на чуденка каква марка стъкла да си купя,че са ми за смяна вече.

# 282
  • някъде там
 Hug ralitsa_t

# 283
Наскоро, ама това заради периферното зрение, усещам, че някакъв мъж с детска количка ме гледа много нагло. Аз обаче, като омъжена жена с дете /макар в случая без/, не го и поглеждам и само се възмущавам какъв наглец е, докато съвсем не ми се изпречи на пътя. И кой бил - мъжът ми. hahaha
  Joy hahaha rotfImbo Ще падна вече от смях с вас.
Рали - здравей, пиши с нас.  wavey

# 284
Eee, много се радвам за Лилчо - страхотна новина. Лилчооо, изпревари ме, ама айде, от мен да мине  Sunglasses

Галакси, не съм сърдита душко, няма за какво. Просто след почването на работата изпаднах малко в криза, заради оставянето на детето... Сега съм по-добре. Ти като пишеш най-
често, прати ми малко инфо на лични за националната срещичка (къде, кога и т.н.), ако не те затруднявам  Blush

Кате (тг), късно видях поканата ти, но и ние вечер не сме за гости - Моника врещи и не се трае  Joy
Росинко, много хубав списък - това много го можеш  Peace

Цеце, знам че правите срещи през 3 седмици - кога ви е следващата, че да се опитам да дойда. Много ми е домъчняло за вас  Hug

Айде, че съм на заседание и уж съм протоколчик  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт