С ум и красота дарени,през НОЕМВРИ сме родени

• 12 061
  • 291
  •   1
Отговори
# 255
ЛИЛЧО честитО За теб и за нас
/защото ние ще съпреживяваме с теб всичко отново/,
просълзих се от радост, настръхнах и т.н.... 
newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

Почти не мога да кажа нещо смислено,
аз като видях снимката с мъжа ти в пицарията от  съботата и на устата ми бе
да те попитам дали не си бременна?   bouquet Такъв е вида ти , страхотно, мила много, много , много се радавм за вас!

Дано е момиченце!  Peace

# 256
Аз писах ли днес? newsm78 Леле, много съм завеяна.

Ванилия, хм, неприятно е това с прекрасния синеочко. Дано се разминете с операция. Прегръщам ви.  Hug Иначе, Симона също гледа ТВ от близо, ама тя не се заглежда толкова, по-скоро е фон. От скоро се зазяпва по "Ну, погоди". Айнщайна й втръсна. Tired А и го знае наизуст. Много проблеми имаме, обаче, с компютъра - като се сети за него и иска разни песнички, но седи буквално залепила нос за екрана! ooooh! И ако се опитам да я дръпна, знаете какво следва. cry

Гале, Симона също имаше период, около годинката, в който беше букално зомбирана от едни пеещи дечица, много тъпо ДВД, с полски песнички. Но се будеше нощно време и писваше - КАКИИИИИ!!И докато не й го пуснем няма мира. Мина й. Така, че предполагам, че и при Ники ще отмине тази любов към Айнщайна.

За памперсите - сега привърших 2ри пакет Либеро, 6ца, доволна съм. Минах пак на Памперс, 5ца, заради мечките. Mr. Green Но принципно съм фен на марката, а и Симона много харесва животинките на картинките. Grinning

Фобии нямам. Изпитвам страх и гнусота от всякакви буби, хлебарки, мухи, бълхи, паяци. Мразя змии. Sick Гале, накефих ти се как трепеш тия мърсни хлебарчуги. Mr. Green Аз не мога да го гледам, камо ли да ги убия. А от онзи хрущящ звук, когато се смачкат направо мога да повърна. Mr. Green

Веси, аз изтръпвам като дойде баща ми да види Мона и като каже - "Я виж дядо какво носи на момичето в джобчетоооо..." Защото от 8 месечна ме е заюркал да съм й дадяла количка, шоколадче, сладоледче, ееее, какво толкова сегааа... ooooh! "Ше видиш, дядо, като порастнеш още малко, дядо как ше си я води на пица с количка и после дядо ше й купи сладоледче и после тортичкаааа..." Laughing Слава Богу, за сега в джобчето винаги има банан или мандарина и Симона и аз сме във възторг. Wink

АУУУ, ЛИЛЧО, НАПРАВО НАСТРЪХНАХ! СТРАХОТНА НОВИНА, МИЛИЧКА! ЧЕСТИТО! Hug

# 257
Лилчоооо направо не мога да повярвам Shocked Честито! Желая ти едно хубаво и здраво бебче,момиченце!

# 258
лилчо 4естито.много се радвам за теб.надявам се всичко да е наред.прегръщамете с митко бандитко.в неделя ти определено изглеждаше притеснена а мъжът ти(ако това е бил той)изглеждаше много щастлив.много ме развалнува да знаеш.

smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44

# 259
Хей, Лилчо, така ме развълнува  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Чудесна новина!
Леко бременеене и на финала едно малко сладко девойче ви желая  Heart Eyes
Ама и момък да е, няма да го връщаме  Hug

# 260
  • София
 newsm44 newsm68 newsm44  ЕЕЕЕЕЕ СУПЕР! newsm44  newsm68 newsm44

Леко бременеене.   Peace

# 261
Колко маймунки сме на клона и как се радваме за Лилчо! Ама и аз само за това си мисля, даже надзърнах в новата Отчетна на ноемврийки 2009. Wink Лилчо, ти сега да не ни забравиш и само там да пишеш, ей! Naughty Не те пускаме!  Naughty Хихихи, шегувам се, много се радвам. МНОГО! Hug

# 262
Аз не мога да спра да се хиля като пача  Mr. Green Ама наистина много се радвам! Връхлитатме спомени за моите единствени два теста, и двата положителни и как се радвах и двата пъти и колко по-миличък ми стана Иво, като разбрах, че съм бременна с Дани.

Айде като минат няколко седмици и ще почнем да водим залаганията за пола Simple Smile

# 263
Хайде, пак аз  Crazy
За късогледството и аз си мисля, че в голяма степен е наследствено /то си е признат факт наследствената обремененост на това заболяване/. Телевизия, компютър, хранене - оказват някакво влияние, но не са непременно предразполагащ фактор.
В смисъл, че естествено трябва да има контрол - колко да гледа, да има почивки, да не се гледа на тъмно, по-нататък да се следи на какво разстояние държи книга или пише и т.н. Но едно умерено ползване на средствата за информация, според мен, не може да се окаже основна причина за развитие на късогледство.
Както и има хора, "живеещи" пред компютър или телевизор и никога не го развиват.
Много объркано се изказах, но не мога да си подредя сега мисилите.
Дита, май повечето баби и дядовци са такива. Имам чувството, че това нямане на лакомства по магазините, преди години, е оказало влияние на мисленето им  ooooh! Пък и отскоро взе все повече да се говори за здравословно хранене, хранителен режим и т.н., нашите родители не са живели с това мислене.
И аз седя и си се радвам за Лилчо  Laughing Хайде, повлече крак тя  Wink Wink Wink

# 264
И аз седя и си се радвам за Лилчо  Laughing Хайде, повлече крак тя  Wink Wink Wink
Дааа и аз и аз това си мисля, че повлече крак. Хайде другите мами/ ако има такива/ да си признават, че вече няма да са 1-ви  Joy
Лелеееее е в историята на форума до сега, не е имало такова решфрешване на страницата, ще се побъркам от кеф ви казвам!
Ей, направо си стоя настръхнала, аааааайййй  б*** кефа, все едно аз съм бременна /т.е. така се радвам де/ иначе няма от къде да съм.  Mr. Green Heart Eyes,
ама от ПО-другата седмица, лелеее София дръж се, имам да наваксвам от....., няма да казвам, че ще накажат мъжа ми за неизпълнение на съпружеските си дела.
Взела съм си едни сеКси чорапи със силикон и цъ-цъ-цЪъъцццццц!, айде да не казвам за другите, че ще ме цензурират и Таш съвсем наяма да си направи новия аватар, а ще ме обвини че съм мръсница.  Joy
Юлче - Момиче ще е бе! 2 лв от мен  bowuu

Последна редакция: чт, 26 фев 2009, 15:12 от Galaxy_26

# 265
дочух, дочух и ида и аз да предам настъпилото вълнение в мен newsm44 newsm44 newsm44
ЧЕСТИТ ЛИЛЧО! тооолкова много се радвам  Hug Всичко ще е наред! Wink Ти имаш опит вече пък и всичко ти е съвсем прясно  Hug

# 266
Аз пък защо си мисля,че има и други бременни сред нас,ама не си признават newsm78,глупости взех да мисля по това време на деня Mr. Green Ще си взема и аз един тест,че тая сънливост и позиви за повръщане сутрин Shocked А тия пукащи кореми и жлъчки да не се окаже друго...

# 267
Кате, да не си и ти със забравена парола  Laughing

# 268
Аз пък защо си мисля,че има и други бременни сред нас,ама не си признават newsm78,глупости взех да мисля по това време на деня Mr. Green Ще си взема и аз един тест,че тая сънливост и позиви за повръщане сутрин Shocked А тия пукащи кореми и жлъчки да не се окаже друго...
Тичай, тичай и ти , че...../
 и аз си мисля че има и други, затова ги приканих да споделят вече, че...
А аз, ако  забренея няма да чакам и ще ви кажа, но до тогава има време.....  Hug Peace

# 269
Лилчо, добре, че сподели с нас тази хубава новина! Това е чудесна новина!   Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт