С ум и красота дарени,през НОЕМВРИ сме родени

• 12 059
  • 291
  •   1
Отговори
# 240
Рони заспа и успях тайно да гледам клипчето с Ники. Голям номер има сладура. Joy

За памперсите - купувам основно Памперс №4, зелената опаковка. Скоро бях взела и Либеро №4 и през деня му слагах от тях - като седне на плочките да му е по-дебело на дупето. Wink От гащичките съм купувала пак на Либеро и Памперс, повече ми харесаха на Либеро. Чудех се кога трябва да се използват, защото на тях пише "тренировъчни гащи за приучване към гърне", а Рони не го приучвам още. Ползвам ги за спешни случаи, когато се върти извънредно много. Памперс ми харесват, защото са тънки. Пробвах и Pampers "Easy go", когато Рони прохождаше, с идеята да го улесня, но не видях разлика, а картинките са ми много дразнещи, затова се върнах на зелените Памперс. Наскоро открих едни в оранжеви пакети, но не ми допаднаха, лепките не са разтегливи.

Лилчо, и на Рони първата му работа сутрин беше да посочи, че трябва да включим компютъра. Би го включил и сам, ако още стоеше на пода. Онзи ден, щракайки с мишката е намерил някакъв сайт за детски хороскопи. Помогнах му да си поръча. Но не беше безплатно, въпреки цялата автоматика и останахме дотук. Сега първо иска да види какво става навън през прозореца.

# 241
Здравейте!
Аз и днес съм си в къщи и да се разпиша.

За памперсите: Неведнъж съм казвала,че нашите са неизменно и само на Памперс,все още сме с 4ка,идеално са и.Ползвах Хъджис няколко пъти.Не са лоши,но и те и другите видове които опитвах и дразнят кожата.Например когато е с някакъв памп различен от на Памперс и се наака и не я сменя на секундата,дупето и става алено червено.Ако пък недай боже не сме я усетили и постои 10-15 минутки така да не  ви разправям какво се случва с дупето.Разбира се веднага след намазване с Бочко всичко отшумява,но подобно нещо никога не  се случва когато сме с Памперс.
Напоследък взимам от турският продукт на Порктър и Гембъл - Прима.Те са абсолютно идентични(даже сравнявах) но пакета е с 5лв по евтин от истинският Памперс.
Та така с нашият опит с пелените.
Смятам скоро да започваме с гащичките.Искам да се затопли и до лятото да е посвикнала с гърнето.А лятото изобщо немисля Памперси да купувам вече Naughty Дано не ми излязат криви сметките Blush

Рубриката "Препоръчвам" е супер идея.Аз немога да се сетя нещо за препоръчване в момента,не ми работи мн качествено мозъка тия дни Rolling Eyes Ще се оправя Wink

ХАйде хубав ден ви желая Hug

Последна редакция: чт, 26 фев 2009, 12:15 от Дес

# 242
То се е видяло, че скоро няма да влезна в крачка, ми поне да си кажа някои неща  Mr. Green

Юле, като се замислих, замислих и измислих, че май те излъгах  Mr. Green Имам бегли спомени, че по едно време Ицко сядаше на земята  Rolling Eyes Явно е било за кратко , щом не си го спомням така добре, както реването, ама то и до ден днешен си продължава, така че няма как да не си го спомням  Mr. Green

Дианче, идеята ти е страхотна  Heart Eyes
И аз препоръчвам книжките - страхотни са. Имаме 3 и смятам и аз като Цецето да закупя цялата поредица  Peace
Препоръчвам и Неоринала, въпреки че само са ми го препоръчвали и все още не съм си го купила, ама няма да ми се размине като си следя посещенията на тоалетната  Thinking
Аз препоръчвам - кош за тоалетна Брабанция  Peace Малко са скъпички, но си заслужава  Peace

За рубриките от вчера и днес - супата не сърбам , за сметка на чая  Mr. Green Привеждам се в зависимост от височината на масата, но определено не заемам стойка ала Желязната лейди  Crazy
Фобии - мисля, че като фобия ми е само само страха от високото  Peace Него не мога да го контролирам. Иначе си имам всякакви страхове, но успявам да ги контролирам и понякога дори не им обръщам внимание. Като страха от тясното пространство - понякого го има и чак се задушавам, понякога въобще не ми прави впечатление. А фобия към височините не знам как и защо придобих, като се сетя каква щура глава бях като дете и къде ли не съм се качвала ooooh!

Памперси използваме на Памперс 4+. Винаги сме били с тях и винаги са ми харесвали  Peace
Някой да е пускал мечета за проходилката?

Ами засега толкова, че стоя гола пред компа , ама краста, краста... Mr. Green

# 243
Галакси, с днешната ти рубрика се поуспокоих, че не ти е възложено проучване на обноските с цел отсяване на присъстващите за националната среща. Joy

Много ви е страх от високото. Аз пък имам мания за високо - обичам да се кукна на някоя стръчаща скала и да гледкам пейзажа с часове, да си люшкам краката от седалков лифт докато минаваме над пропаст, да се катеря по стръмни върхове и да гледам надолу /примерно Кончето в Пирин, качване на връх Вихрен, но по стръмния склон откъм Кончето/,  и т.н. Само да не ми се изпречи гущер, жаба и пр., че загивам. Сега през лятото планирам да оставя Рони на майка ми и с един приятел да отскочим до любимия ми връх. Flutter Flutter Flutter

Ох, варя едно яйце, отивам да го видя. Flutter Пишете през това време.

# 244
  • Хасково
Привет и от мен, маминки  bouquet
Сядам с намерение да изпиша един хубав, дълъг пост, но да видим до къде ще ми стигнат възможностите Crazy

Дес, приеми съболезнования и от мен, да почива в мир баба ти

Ванилия, стискам палци малкия синеочко да се размине с операцията Praynig Hug Както е писала и Росето, на Стела ечемиците не изглеждат така- просто е подутина под/над окото по клепачите, не е зачервено, единствено в случаите, когато явно я дразнят и си търка очетата.
Знаех за зависимостта ечемици-повишена кръвна захар, защото доктора ни прати на изследвания, Стела се оказа с наистина леко завишена кръвна захар, но не извън нормите - 5.9 е. Мен лично това ме притеснява, защото брат ми и баба ми са диабетици и .... се надявам завишението да е просто съвпадение Praynig.
При нея като, че започна леко подобрение (пу-пу да не чуе дявола). Ти с какво промиваш оченцата? Аз на своя глава го правя със сребърна вода  и не знам дали от това или от хомеопатията, но вече намаля големината на топчетата.

Росе, съжалявам, че не успях да пиша по-рано ( да ти бях звъннала-пусти срам Embarassed) Можеше да дойдете въпреки, че курса продължава дълго, нали ще сме в къщи на топло. А и Стела вече има тренинг с неспането на обяд Mr. Green. Нищо следващия път Hug
Ако знаете вчера как се изнервих Crazy Crazy Майка ми и баща ми бяха на гости, донесли на Стела от тези Киндер шоколадчета. Майка й даде цяло, а нашата не отказва и си го хапна послушно ooooh! Уж само да опитала шоколад, че видиш ли вече е голяма и трябва да яде всичко Twisted Evil. Ей това дете няма приспиване, УЖАСТ. Дойде време за следобедната закуска и нема сън и това е Crazy. Обещах на Стела, че повече шоколад няма да види, докато не навърши 16. Ама тогава пък пубертети, акнета Mr. Green та поне 20-годишна може да хапне някой бонбон!

За рубриките - не сърбам супата - просто не обичам да ги ям! Чая обачееее, еле пък ако съм си в къщи Mr. Green
Фобия имам същата като на Галето. Страх ме е от много вода, язовири, езера особено. Като малка ме беше страх дори и от по-големите локви на пътя. Sick
Също така и от жаби Sick Мразя ги по-скоро, толкова са ми гнусни, че предпочитам змия Crazy

Памперси ползваме от скоро на Памперс 4+ с еластичните лепенки, много съм доволна Peace Дори ги прибавям към рубриката Препоръчвам. Преди това използвах Хъджис (но да уточня - все турските продукти, които както Дес е споменала, по нищо не отстъпват на оригинала), те обаче са доста дебели и твърди, затова минах на Прима-та Peace

Да не пропусна да благодаря на Марианка и Креми  bouquet, които се включиха с препоръки за очен лекар (ако съм пропуснала някой да ме извини не е нарочно, просто ме мързи да се върна назад Embarassed). Когато и ако имам нужда ще ви пиша на лични за координати Hug

ами то тук ми стигна помненето Embarassed
Оставям ви с пожелание за лек и спокоен ден!

# 245
  • от Луната
Ванилия, стискам палци да минете без операция Praynig
За памперсите- ползвам на Памперс слип енд плей 5 и съм много диволна. Последния път купих на Хъджис 5, но нещо не съм много доволна
Хомеопатията май и аз ще я взимам, че многог я мъчат тия кътници. До сега не е имало кой знае какъв проблем със зъбите, но сега не спи спокойно. Снощи се събуди към 12, намазах я с гелчето и заспа, но към 2 пак се събуди и и дадох Нурофен и си спа до сутринта, но не искам да прекалявам с ползването му, че все пак си е лекарство newsm78.
Сега заспа гладна, отказа да яде и се тръшна защото не и отворих пакетче с пелети, гадинчето неедно ooooh!.
ЗА рубриката-имам фобия от змии, гущери, жаби и всякакви буболечки. Не е толкова страх, колкото ме е ужасно гад

Последна редакция: чт, 26 фев 2009, 13:44 от viktoalia transparanta

# 246
  • София
Здравейте, прекрасни!  bouquet

Младежта заспа и ще се възползвам да си почина и да драсна някой ред.

За рубриката на Галакси- имам фобия от хлебарки. Знам, че не са по-големи от мен, но изпитвам истински ужас. Не мога дори да убия такова нещо, не мога да се доближа и изпадам в истинска истерия.

За памперсите- дълго време купувах Хъджис, но проблема е, че не ги продават навсякъде, а ползваният от детето номер 4+ в някои магазини дори не знаят, че съществува. затова памперс. Така ще е и за в бъдеще, защото мъжът ми по погрешка купил два пакета 5-тица и като достигнем заветните 11 кг ще ги използваме. Хъджис ми харесват повече, защото са с по- удобен ластик и по- широки лепенки, но няма да обикалям цяла София, заради това.

Идеята за препоръките също е страхотна. В момента не се сещам какво мога да препоръчам, но вашите препоръки винаги са ми много полезни.

За възпитанието- в някои книги има добри идеи, но те не могат да се абсолютизират. Всяко дете е различно, а и родителите са различни. Най- разумното, което съм прочела по въпроса е родителите да си изяснят своите ценности, защото няма как да се учи детето на нещо, което родителите не прилагат. Каквото и да говорим примера е най- възпитателен. Единственото, на което съм краен противник е агресията- това е безсилие от страна на родителя, а детето се чувства унизено и възприема агресивното поведение като авторитетно и самото то се налага с агресия към другите, когато иска да изглежда по- важно. Ако ми позволите малко да се отплесна при кастинга за детегледачки забелязах, че те са объркани от нашия родителски подход, защото повечето хора, които бяха срещали  са били или много строго или много либерални. Едната жена се учуди, че използваме умалителни, защото на последната и работа било забранено да използва думи като "краче" пред  2 годишно момче, защото не било мъжко и щял да стане женчо.  Shocked

Канелска Много неприятна работа с оченцето на Рони. Дано да му мине по- скоро. Praynig За гледането на телевизия от близо- наистина е много вредно и затова не включвам телевизора през деня, а младежа като не вижда включен телевизор и не е свикнал няма как да си го поиска и не се и сеща. Спестявам си ТВ момента, защото детето може да си играе само по- продължително време. Ако беше залепен за мен сигурно щях да търся някакви варианти, които включват и ТВ.

*Весето*
Тия баби са за бой направо. Пусти страх да не би детето да не ги хареса достатъчно ако не го примамят с лакомства. И като гледам моето момче как кипи от енергия не искам и да си представя какво може да направи след като се зареди с шоколадче.

Момченцето се събуди и ще ви оставям, за да го изведа на разходка. Приятен ден и до по- късно!

# 247
Ванилия = хахах не съм пускала Рубриката, за да отсявам заради националната среща  Joy
Аз пък настъпвам хлебарки с кеф и чакам да се чуе онзи щракващ звук при стъпкването им  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil, убивам мухи с пръст на стъклото и не ме е гнус. Гнус ме е като отида в някакво долнопробно хотелче или хижа и завивките са влажни или миризливи, тогава не мога да легна изобщо.

Препоръчвам:Лъжички за хранене 2бр. Canpol

Ползваме памперсите на Шампион:
/казвала съм го преди, супер доволна съм, а за цената нямам думи СУПЕР/

Последна редакция: чт, 26 фев 2009, 14:06 от Galaxy_26

# 248
Заинтригувахте ме с тези гащички, аз пък май не съм знаела, че има изобщо newsm78 Blush. Иначе ползвам Либеро 5, след изпробваме на какви ли не видове в началото. Много ги харесвам, ама лятото като е с малко дрешки малко им се дразня, че подуват доста, по-дебели са. Иначе съм супер доволна. Памперс ме дразнят, че миришат. То затова и тормозих за мечета  Еличка и Таш Laughing

Момичета, а не мислите ли, че освен възпитанието доста голяма роля има и гена  newsm78

# 249
Ами много ясно, Лилчо. КАк иначе може да се обясни факта, че имам две абсолютно различни деца? На Иво почнах да му обяснявам кое защо не може едва наскоро, дотогава беше безмислено. Той си свиркаше, колкото и да му виках не! и затова не се хабих и директно му давах друга посока на движение чрез преместване в пространството или цялостна смяна на координатната система (от положение прав на леглото в спалнята до положение седнал на пода в хола). А сега Данката само от интонацията ми разбира, че нещо не е наред, гледа ме в очите, клати глава и той че това е "не" и в 50% от случаите се отказва. В другите 50% се нахилва хитро и бааавничко се накланя към забраненото да види какво ще направя  Crazy

# 250
Леле момичета, сред първите сте, на които ще кажа, но ме сърби езика от колко време и искам да ви споделя Heart Eyes.

Та така-БРЕМЕННА СЪМ в 6г.с. Днес бях на преглед, видяхме сърчиценцето Grinning.
Не беше така прецизно планирано като Васко, но е много желано. Всъщност искахме деца с много малка разлика, но мислехме може би да поработя някой друг месец, е то не че не съм вече на работа де Laughing. На 14.02. си направих тест - беше положителен, след това видяхме сакчето и сега и сърчиценцето. Моля се всичко да е наред. Първият път сякаш бях много по-спокойна, а сега може би защото съм по-информирана, съм по-шашната Sick.
Сигурно ще е октомврийче или пак ноемврийче. Лекарката ми записа термина в досието май, но забрави да ми го каже. Смята там нещо, че нали заради кърменето овулацията ми е била по-късно. Та 14.02 ми стана паметна дата. На 14.02.07 мъжа ми ми предложи брак. Тогава ми беше и последният МЦ и малко след това забременях с Васко Grinning А пък сега - теста. Такива работи при нас Heart Eyes

В работата не съм казвала още да не ги шокирам, че едва съм се върнала Laughing

# 251
Ами честитооо! Да е живо и здраво!

Хеей, вече си имаме първата бременна ноемврийкааа!

# 252
Eхаааа, да ви е честито, Лилчо!

# 253
Много ви е страх от високото. Аз пък имам мания за високо - обичам да се кукна на някоя стръчаща скала и да гледкам пейзажа с часове
Не само, че е абсурд да го направя това, но изпитвам фобия и ако гледам, че някой е застанал на ръба на пропастта...или дори само до парапета на висока тераса.
Дано се размине Рани с операцията!
А като заспи усеща ли компреса? Не мога да си представя и аз как ще го трае, ако е залепен, нали ще му пречи да гледа  newsm78
За памперсите - от раждането до сега, сме ползвали само Хъджис Премиум. Не ми се експерементира с други, не сме имали оплаквания от тези.

# 254
Хей, Лилчо, честитоооооооооооооо!  Grinning Grinning Grinning
Супер новина! Много лека бременност ти желая и едно прекрасно, здраво бебе на финала!  Heart Eyes 

Общи условия

Активация на акаунт