За памперсите - купувам основно Памперс №4, зелената опаковка. Скоро бях взела и Либеро №4 и през деня му слагах от тях - като седне на плочките да му е по-дебело на дупето.
От гащичките съм купувала пак на Либеро и Памперс, повече ми харесаха на Либеро. Чудех се кога трябва да се използват, защото на тях пише "тренировъчни гащи за приучване към гърне", а Рони не го приучвам още. Ползвам ги за спешни случаи, когато се върти извънредно много. Памперс ми харесват, защото са тънки. Пробвах и Pampers "Easy go", когато Рони прохождаше, с идеята да го улесня, но не видях разлика, а картинките са ми много дразнещи, затова се върнах на зелените Памперс. Наскоро открих едни в оранжеви пакети, но не ми допаднаха, лепките не са разтегливи. Лилчо, и на Рони първата му работа сутрин беше да посочи, че трябва да включим компютъра. Би го включил и сам, ако още стоеше на пода. Онзи ден, щракайки с мишката е намерил някакъв сайт за детски хороскопи. Помогнах му да си поръча. Но не беше безплатно, въпреки цялата автоматика и останахме дотук. Сега първо иска да види какво става навън през прозореца.
Дано не ми излязат криви сметките 

.
.