Имахте ли чувстителност към миризми...

• 14 174
  • 199
  •   1
Отговори
# 180
До края на четвъртия месец,незнаех къде се намирам почти нямаше нещо от което да не ми се гади.Интересно и сега се чувствам така. Sad

# 181
  • Все на втория етаж
Аз нямах силна чувствителност към миризми и двете бременности.

# 182
Никога не съм имала непоносимост или чувствителност към миризми.Случвало ми се е да ми става гадно,но чак да е непомосимо не.

# 183
Да, но сутрин рано Peace.

# 184
  • В лудницата на 2-рия етаж.
Бях като куче,изключително ми се изостри обонянието и не понасях нито хубави,нито лоши миризми.

# 185
При мен чувствителноста беше предимно към подправки и яденета.Беше през цялата бременност и ми ставаше лошо.Така че когато се готвеше не стоях много,много в стаята.

# 186
  • в бяла къща с голямо дворче... след софийското околомръсно
Никаква Whistling

# 187
  • Видин
Не понасях цигари Sick и сега не ги долюбвам много, ама поне не ми пречат Crazy

# 188
Да, имах непоносимост към доста миризми през цялата бременност  Crazy

# 189
Аз много мразех мухъла, добре, че лесно се избягва. Иначе не съм имала, само усещах кой кога се е къпал  Laughing но и от това има спасение. Иначе си траеше през цялото време.

# 190
При всеки е строго индивидуално!
Спроден мен никой не може да каже до кога ще продължи това!
Аз не съм имала особени проблеми, освен повръщането, което при мен си продължи до деветия месец!
Случвало се е някоя миризма да ме подразни и да предизвика гадене. Все пак бременността, според мен изостря тези сетива!

# 191
  • Неизживени спомени
ДА, имах чувството ,че надушвам неща от километри,а  лошите миризми направо ooooh!  ме убиваха,сякаш миризмата ми се набиваше в синусите и  си оставаше там с часове Sick.Към 8я месец отмина

# 192
В началото едва издържах на миризмите. Имах чувството че от километри ги надушвах. Но към 6-7 месец стана по поносимо, но през цялата бременност имах достра изострен нюх Sad

# 193
Аз установих, че всяка бременност е различна дори и при еднакъв пол на бебетата(защото има и такива теории).
Първия път всяка жена и мъж с парфюм, а не дай Боже пот беше в състояние да ме докара до припадък. Вторият път нямах такива проблеми. Всичко беше абсолютно нормално.

# 194
През първата бременност не можех да понасям миризмата на гъби...отвратително ми беше Sick , апрез втората никакви миризми не ми правеха впечатление. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт