Имаме си февруарка мъничка-Алекса е на Габито сестричка!

• 25 112
  • 289
  •   1
Отговори
# 210
Прекрасни малки госпожици си имате, Кате И Руми!

имате си грейна ли  слънчица и какви коси Shocked , мацки пу пу, ще разбият много мъжки сърца Wink,

Аха, аха почна се! Показвам снимките на бебките на Калоян, а той казва "Габи ми хайесва, мамо"  Grinning Heart Eyes

# 211
Здравейте!
Честита втора рожба на Слънчо,много радост да носи на мама и тате.  bouquet
Кате,много хубави деца си имаш,да са ти живи и здрави.
Аз не съм писала скоро,но за съжаление децата бяха болни от някакъв гаден вирус.Днес пуснах Преси на детска и естествено веднага се отчитам.Simple Smile
За сега ви оставям,желая ви лек и успешен ден. Heart Eyes

# 212
  • БГ
Здравейте и от мен в този прекрасен слънчев пролетен ден!!!   Hug

Кате, Руми, страхотни бебки си имате, а каките са много грижовни и щастливи!!!  Heart Eyes

botzi, в много неприятна ситуация си попаднала, ох, как е възможно да няма места в детските градини?!?! Незнам при вас защо няма места, но, и как да има, при нас например, две от ДГ бяха продадени и станаха шивашки цехове!!!   Shocked  Ние вече втори месец чакаме обаждане от ДГ с потвърждение за прием, но уви, такъв все още няма!!!  Tired

ribkata, ясно ли е вече къде се местите? Ремонтът на блока ви да не би да е по проект от рода на Красива България със 100% поемане на разходите по външна фасада и общи части и 20% от вътрешно-ремонтни дейности? А знае ли се кога ще можете отново да се приберете у дома? Ох, много питам, ама ако не сте, макар и времено, наблизо си представям какво затруднение ще ви представлява ходенето на работа, ясла, училище...  ooooh!

Olympia, хайде, чакаме снимките!!!  Hug

Какво ли стана със Слънчо, дали вече са си у дома, как са?

# 213
Ето снимки от нас - от РД, който направихме онзи ден и от самата дата (тогава ходихме и на клубче).
http://olympia75.multiply.com/photos/album/29/The_First_Birthday_of_Gia
Общо взето, много исках да го празнуваме по-хубаво, ама ....
Ето и снимки от последните дни:
http://olympia75.multiply.com/photos/album/26/FebruaryMarch2009#69
Пиша от рс на Джули и ми е трудно, че са различни клавиатурите. Утре пак  Laughing

# 214
  • Варна
Олимпия, прелестна е тази твоя малка Джорджия  Heart Eyes

# 215
Олимпия, много са ти хубави децата!  Hug
Кво стана със Слънчо-новинки?

# 216
Привет на всички: )

Честито бебенце и на Слън4о,дарсте голяма и слън4ева.

Олимпия,много хубави снимки....... едни такива пролетни и гръцки-гръцки Simple Smile замириса ми на море.

А ние сме у дома, тати с ангина, Сашо с дрисък и Т. И на него пуснахме секрет пак- дано е отрицателен. Ужасна епидемия има.

Рибке, казват ли колко време ще сте на друго място? И кое ще е то?

Румиана, много весело е у вас Simple Smile явно кака и бебка добре се спогаждат .

# 217
Здравейте, сладурки!
Местенето ще бъде за около 6-7 месеца. Ние живеем във военно общежитие и сега правят драстични промени /дано да е за хубаво/. Голяма обърквация настъпва с всички живущи в блока, но няма как да се избегне. Проблемът ми е, че аз записах Рони в градината до нас /е, дали са ни номер 44 ли беше/ и не знам наесен как ще стане воденето, ако ни приемат. Иначе ще си остане в същото детско заведение, където си е и сега /яслата има и градина и предучилищна/, но ще ни е по-неудобно за в бъдеще... Шантава работа, само се тормозя и аз предварително...

Олимпия, и аз гледках снимките на малката Красавичка Heart Eyes  и на порасналия Коки /леле това дете как бързо расте/. Джули ти е голяма помощ обаче. Виж, че нещата се подредиха и при вас!  Hug

Хубав и слънчев ден!

# 218
Споделям-Божидар от 2 дни пикае в гащите. До сега винаги е казвал, в яслата не се напикава, а в къщи не се и сеща,че гърнето съществува. Що прави така туй детенце, взех да се замислям,че  може да е настинал и се разболява, но ако е така, ще препиква и в яслата. Снощи седи на спалнята и вика-аз имам памперс и се изпика.Ужас  Tired

# 219
  • БГ
Atrakcia, много странно, да не би Бужи да подражава на някое детенце от яслата, което е с памперс или има нужда от повече внимание и ви напомня за грижите ви в бебешкия му период?!  newsm78

ribkata, дано местенето ви наистина е за кратък период и да се върнете скоро в чудесен нов дом!!!

Olympia, прекрасни снимки на задружно и обичащо се семейство!!!   Heart Eyes

harmony_broken, как сте днес?   Hug   И аз от понеделник съм болна, но съм на работа.   Tired  Марти и татито са добре, дано им се размине!  Praynig 

Кате, как сте, как я карате?

Все още няма новини от Слънчо.

# 220
Добре сме- Сашо е с 4иста микробиология, спря да ака и само му те4е носа.  Но е на диета .

Атракция и Сашо имаше такъв период преди месец- беше си му хладно според мен в детската, отделно детпо се залисва в игра и се напикава понякога. 

# 221
Привет,мамета !
Ех,какви хубави бебета си имате...
кате,голямо бонбонче е Аничка.. Heart Eyes

Руми,Али много е пораснала,вече се е оформила като човече,много е сладичка и мисля,че прилича много на теб,Габи също я оприличавам на теб...абе даи снимка на татито,да определим по-добре Joy
Руми,ние имахме същото столче за Лъчко,много ми беше удобно и на него му харесваше да стои там,особено,когато му пусках вибрациите и песничките също,много им е забавно така.. Heart Eyesнашите приятели ни го бяха изпратили от тук.Габи е станала страшна мадама,каква коса има... Hugвиждам огромното щастие,което изживявате,като сте заедно с дечицата,много ви св радвам Heart Eyes
Олимпия,при вас няма спор,явно винаги е голям купон,игри на двора,зелена тревичка,чудесно като в приказките.Джорджи,много е пораснала,Коки също,а каката ви е цяла жена вече,както и ние..Моята Николета е по-голяма от мен вече,и на височина и на килограми,абе...какво да кажа децата растат а ние остаряваме неизбежно е това.Имам малко нови снимки от вчера,ще ги сложа в албума ,защото тук не мога да ги покажа,да видиш колко е голяма моята щерка. Rolling Eyes

Около нас има неприятни новини и сме много притеснени,опитахме се да удължим визата на свекърва ми,докато Ники свърши училище,но вчера дойде писмо,че отхвърлят и сега сме в паника какво да правим,защото тя трябва да напусне Америка,до 30 дни,зада не загуби 10 г. си виза.И сега записваме татко на интерву,но ако не му дадат виза и ще трябва да давам Лъчко на градина,ще ни се обърка работния график и всичко ппокрай това,незнам как ще се оправим,ще е много трудно и за детето на градината ,без език ,знае само няколко думи и обръщения ,но не е достатъчно... Sadмного ми е притеснено ... :cry
Поздрави на всички

# 222
Благодаря ви за милите думи за моите момичета.  Hug Весело е в къщи наистина, но няма що да крия, че на моменти си е и доста изтощително.

Мама Ели, разсмя ме. Значи и обожатели си имаме вече. Laughing

Олимпия, малка принцеса ти е Джорджия. И с каква лента си я издокарала – също като мама. Кога се измина тази година – не мога да повярвам... И Коки също много е пораснал.

Атракция, дано по-бързо да го преодолее това Бужи. И аз мисля, че е видял някое дете с памперс на градината и е решил да му подражава или ако сте му говорили, че на бебето ще слагате памперс... Габи един ден се беше затворила в стаята си и се опитваше да сложи един от памперсите на Али. Помогнах й да го сложи – едвам го закопчахме Laughing. Естествено на едно място доста й прежули и сега вече знае, че те са само за бебета. А ти как си? Расте ли коремчето?

Мама Нина
, не зная кой на кого прилича.  Laughing Май са смесени и двете. Ох, прочетох за неволите ви в момента. Искрено се надявам проблемът да се разреши по най-безболезнения за вас начин. А майка ти не може ли отново да дойде?

Аз в момента правя тренировка за Великден  Laughing - забърках едни козунаци, т.е. машината за хляб - да ги видим дали ще станат.

# 223
А ти как си? Расте ли коремчето?

ОК, съм ,расте, поизтумбих се вече-другата седмица влизам в 5 месец.
 Хармони, как е Сашо, пооправи ли се?
 Козунаци мисля да почвам от довечера-2 дни съм в козуначената тема и вече много ми се ядат Simple Smile

# 224
Dobro utro, Hug
Секретът е отрицателен, Сашо е по-добре, не вдига Т вече, леко кашля, но влажно и поспря с дрискането. Но ще пие ентерол още ден два.
Понежее на диета малко не давам прясно мляко. Той се промъкнал, взел го, скрил се зад плота, ло4и като смок и гледа виновно. 4удих се да се смея или да се карам ....
Аз бях тръгнала също да се разболявам, но нали нямам сливици, беше малко странно. Поду ми се езикът и ме заболя. За пръв път ми се слу4ва. Много е неприятно, но мина де.

Общи условия

Активация на акаунт