Имаме си февруарка мъничка-Алекса е на Габито сестричка!

• 25 113
  • 289
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Каква чудесна новина! Слънчо, да ти е жива и здрава малката бебка! На теб бързо възстановяване!

# 196
Слънчо,честито и от мен  Hug
[/size]
Да нагушиш сладката бебка,нека бъде здрава и адаптивна като кака си  Hug

Да се възстановиш и ти бързо  Hug

# 197
СЛЪНЧООООООООО, ЧЕСТИТА ТИ ВТОРА РАДОСТ!!!
ДА ТИ Е ЗДРАВА, УМНА И ВЕЧНО ЗАСМЯНА МАЛКАТА БЕБИНКА

БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА ТЕБ И ТЕ ЧАКАМЕ ДА НИ ПРЕДСТАВИШ МАЛКАТА ГОСПОЖИЧКА!

# 198
  • БГ
СЛЪНЧО, ЧЕСТИТА ВИ РАДОСТ!!!   bouquet  МНОГО ЗДРАВА, ЩАСТЛИВА и СПОКОЙНА ДА Е БЕБКА, А НА ТЕБ БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ!!!   bouquet    Чакаме с нетърпение новини и снимки от мястото на събитието, пиши и как са кака Ивана и татито?   Hug

Ех, че хубава седмица, две прекрасни слънчица, заблестяха в нашата темичка!!!   Heart Eyes 
elix, чудесно си ни поднесла новината, благодаря!!!   Hug

# 199
СЛЪНЧО,ЧЕСТИТА ТИ ВТОРА РОЖБИЧКА! ДА БЪДЕ ЗДРАВА И ЩАСЛИВА И НА ТЕБ БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ.  bouquet Hug
Кате,радвам се,че  си родила бързо и лесно и че сте си вече в къщи.Ще чакаме при първа възможност да ни покажеш и разкажеш за бебка. Grinning
Дикси,наистина твоя ред идва,но все пак не бързай още има време. LaughingДокато се усетим и ти ще си родила. Joy
Чечо е болен стана вече доста време.През ден сме при педи и тъй като гледам ще си остане още месец в къщи.Ще трябва хубаво да го закрепя,че в яслата непрекъснато има болни деца и неискам да рискувам четвърти път да пие АБ и то през седмица.Без това аз съм си вкъщи а и дават от другата седмица вече да е топло ще ходим по разходки.Само дето след това ще трябва да си лекувам нервите понеже не слушааа изобщо.Голям проблем е с това неслушане. Laughing

# 200
Слънчо, честита ти втора рожба! Да е жива и здрава и винаги засмяна! На теб бързо възстановяване и приятни разходки из градинките в квартала.

# 201
ЧЕСТИТИ МАЛКИ ПРИНЦЕСИ, МИЛИ МАМИ!!!
НЕКА ВИ НОСЯТ МНОГО РАДОСТ, РАСТАТ УСМИХНАТИ И КАКИТЕ ДА ВИ ПОМАГАТ
Бързо възстановяване и много сили в не лекото отглеждане на две деца  Hug

# 202
  • Пловдив
ЧЕСТИТО СЛЪНЧО И ОТ МЕН! ДА ТИ Е ЖИВА И ЗДРАВА МАЛКАТА КУКЛИЧКА!   за малко да ме изпревариш Wink
ето тук можете да разгледате малко снимки на бебка http://family.webshots.com/album/570717230NydAXM

Качвам и една тук

# 203
Слънчо, честито бебче, живо и здраво!   bouquet
Кате, много е сладка Анчето  Heart Eyes Сега гледахме с Божидар как кака Руми отива да си вземе бебето-правим сухи тренировки  Laughing

# 204
Кате, видях снимките и клипчето  Laughing
Малката е голяма любопитка  Laughing Виждам я да се развива много бързо - да се обръща сама и да сяда рано. Предполагам и голяма бърборка ще е. Много е големичка и оформена за новородено  Peace Като си спомня беба колко малка беше - въпреки че се роди 3100гр изглеждаше като бебетата по 2кила - главичката й беше колкото малък портокал  Laughing
Да е тихичка и кротичка ти пожелавам   bouquet
Как е Руми, как я приема?
Аз напоследък не пиша много, но ще се поправя - утре най-сетне ще празнуваме РД на малкото ни съкровище и ще кача снимки  Peace
Някой знае ли как се казва бебка на Слънчо и как е тя?

# 205
Честито Слънчо и от нас,да ви е жива и здрава малката бубка,много радост да ви носи ида порасне красива госпожица... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 206
Здравейте, мили мами и дечица!!!

Слънчо, да ви е жива и здрава малката сладуранка!!!

Кате, отсега се вижда, че ще се правят страхотни прически на Анито  Heart Eyes и тя ще се фръцка с някоя рокличка, за да позира за снимки  Flutter

Днес вали дъжд, а мислех, че времето ще е като вчера - само за разходка, е, явно няма да дойде топлинката толкова бързо, колкото ни се иска... Да ви кажа, почнах да търся на децата обувки за пролетта - ужас  ooooh! , такива модели видях, нямам думи - лачена обувка с токче, или сложат при свода на крачето някакви странни безформени издутини /които нямат нищо общо с ортопедията  ooooh! /. Видях едни сандалки, разкошни, но и цената им е разкошна, а трябва по един чифт на дете... /а и не е лято още, де/. Направо се обърках, маратонки си имат, търся им обувки, за да стават и за пола. Явно трябва да обикалям по центъра  ooooh! , а нямам такова време.

И така... Аз полека лека слагам багаж по кашони, за да се изнася едно по едно поне това, което не ползваме често. Разпределям за при баща ми, за при дядо ми и за мястото, където ще ни настанят, докато трае ремонта на блока  #Crazy  Имаме още време, де, но и изпити трябва да се взимат и дипломна да се пише, и гледам да си отмятам задачките.

В дъждовния ден ви пожелавам усмивки вкъщи и весели игри с децата!

# 207
Катя, много е сладка бебка! И вие ще връзвате опашки скоро  Grinning

Ето най-накрая малко снимки и от нас:
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=11328123

Последна редакция: пн, 30 мар 2009, 06:23 от Rumyana

# 208
Здравейте мили момичета   bouquet,
при нас е настанла изстерия за чакане пред детската градина от 5 дена  Tired Crossing Arms ,дежурим пред градината по 4 часа на ден за да си запазим номера за прием в списъка ,ние сме 44, а ще приемат 52деца при условие ,че списъка стигна 100 деца ,ужас направо съм възмутена и не се побирам в кожата си , #Cussing out #Cussing out #2gunfire тия управници не ги ли жегва малко какво ни карат да преживява ме, не мога да си погледна децата ,къщата Sad,
на Слънчо честитих лично Mr. Green   bouquet,
Кате ,Руми имате си грейна ли  слънчица и какви коси Shocked , мацки пу пу, ще разбият много мъжки сърца Wink,
 Hug на всички отивам да си обърна внимание на целядта  bouquet

# 209
Здравейте!
Видях прекрасната ти беба,  Rumyana Hug Много си приличат с каката  Peace  Как ги правите тия бебки с коси  Laughing Мойте и двете се родиха плешиви  Joy  Joy  Joy Снимката, където сте се гушнали е много сладка...
Аз качвам сега снимки от нашия РД и ще дам линк по-късно  Peace

Общи условия

Активация на акаунт