Имаме си февруарка мъничка-Алекса е на Габито сестричка!

• 25 135
  • 289
  •   1
Отговори
# 180
А инфо как е минало раждането, как е Катя?

Катето е надявам се добре и се възстановява  Hug
Раждането е било предизвикано със система  Peace
Това ми беше написала в смс  Hug

Честит празник за цялото им семейство   bouquet

# 181
Е честито Кате ти втора принцеса -Здраве -Щастие и Късмет в живота!

# 182
  • София
Кате, да ви е жива и здрава малката принцеска! Много да ви радват заедно с каката!
 И бързо възстановяване на теб!

# 183
Кате, Честита ви втора рожбичка! Да е жива и здрава и много да ви радва!Честито и на кака Руми, нека е най-добрата и загрижена кака! Много хубаво име сте избрали за малката госпожица. На теб ти пожелавам бързо възстановяване и не ни забравяй, чакаме подробен разказ как е минало всичко.

# 184
Кате,честита втора рожба,да ти е жива и здрава и много да те радва.Много хубаво име сте избрали.Честито и на останалите членове от вашето семейство.  bouquet
Чакам с нетърпение да разкажеш как е минало. Simple Smile

# 185
Добре Дошла, Малка Анна!!!

Катя, да ви е жива и здрава!!! Нека двете ви принцеси озаряват къщата ви с глъч и радост!

# 186
Привет моми4е  Heart Eyes,
къде се загубихте Rolling Eyes, как сте  Hug?
ние сме добре мъжолиите дивеят цялата къща е с главата на долу, днес времето не става за разходка Crossing Arms, а в4ера беше разкошно Peace,
днес е благовещение ,че ще ходим за запалим по една свещичка
хайде лек и спорен ден от нас  Hug

# 187
Честита ви втора рожбичка ,Кате.Нека малката Анна ви радва неспирно.
Когато се върнем в Бг,можем да си направим срещичка с вас и Стефи в Пловдив,да запознаем  дечицата. Peace

С малко закъснение-

Честито Благовещение!

Днес почивам и сега отивам на кафе с една колежка,затова по-късно ще пиша отново...
Чао за сега

# 188
  • Пловдив
Здравейте, вече сме си вкъщи, преди малко си дойдохме  Party
Включвам се набързо да разкажа как е минало...
Отивам в болницата в понеделник с нагласата, че няма да стоя и само ще ме прегледат и ще си чакам болките да почнат вкъщи. Да, ама не...след дълго чакане пред кабинети, почти се бяхме отказали и видях моята позната - старшата сестра. Направиха ми запис - никакви контракции не се отчетоха, но тя ме замъкна при завеждащия и той като ме прегледа заповяда "Тя е готова, има 2 см разкритие, да се съблича и да ляга да ражда. Сложете й система, спукайте водите и да ражда. Бързо ще роди!" След тези думи се врътна и излезна. А аз направо ей така  Shocked
И вече нямаше връщане назад, акушерките само изпълняваха, в 9 легнах на система, в 10 ми спукаха водите, в 12:20 родих, толкова бързо стана, че вечерта чак не ми се вярваше. Нямаше и шеф да имам, ако не беше с толкова голяма глава - 34 см обиколка.
Ще кача снимки по-късно...

# 189
Катерина78 , много се радвам за теб  Hug
Хубаво, че бързо се прибрахте у дома! Как е Руми, ти как се чувстваш?
Опиши ни малката бебинка, много се вълнувам...
Да я нацелуваш по миниатюрното дупенце от мен  Laughing

# 190
  • БГ
Олеле, Кате, страшна си!!!    bouquet  Благодарим ти, че веднага се обади!!!   bouquet  Чакаме снимки на Анна, сменяй бързо аватара, а на теб бързо възстановяване!!!   Heart Eyes

# 191
Кате, честита ти малка принцеска! Жива и здрава да е Анна, а покрай нея кака, мама и тате да са щастливи и много да и се радват! Бързо въстановяване!

# 192
  • София
Нещо стана изведнъж, бебета заваляха като дъжд...
Днес пък аз имам блага вест, Слънчо пак стана мама днес! Grinning

Добре са и двете, всичко е минало без проблеми.
Подробности тя ще даде при първа възможност.

Да е жива, здрава, красива и щастлива малката принцеса!

# 193
Ейййййй, браво и на Слънчо!
Да е здрава и спокойна малката девойка! Бързо възстановяване на майката и скорошно прибиране вкъщи!

Кате, супер, че всичко е станало толкова бързо и лесно  Peace

Оф, ужас...май идва моят ред...нещо не съм готова още. Ако може към края на лятото ще е супер  Laughing

# 194
Ей, че изненада!!!!!!!..... Слънчо, честита ви рожба! Да ви е жива и здрава! А какво име сте й избрали? Ще чакаме включване и от теб.

Катя, много ми беше интересно да прочета за раждането. Наистина бързо е станало всичко.

Ох, много се развълнувах покрай тези бебоци..... Колко е хубаво само...

Дикси, и при теб не останало много. Пък за готовността - то май никога не сме изцяло готови Grinning. Лека бременност до края.

Последна редакция: чт, 26 мар 2009, 21:06 от Rumyana

Общи условия

Активация на акаунт