Имаме си февруарка мъничка-Алекса е на Габито сестричка!

• 25 129
  • 289
  •   1
Отговори
# 165
  • БГ
Кате, кураж, мила,   Hug   още малко търпение и всичко ще си дойде на мястото, изпращам ти цялата си положителна енергия, пък тя бебка скоро ще си излезе, няма друг избор!   Peace 

И ние сутринта се събудихме затрупани от сняг,   Shocked   ееех, пак ми се приходи на скиии, ама нямааа...   Rolling Eyes   И днес си имаме майстори, преди обед едните лакираха паркета, а сега друг дооправя ръбове и ъгли около врати, абе край няма този ремонт. Не си спомням дали съм уточнявала, но се захванахме сериозно с детската стая, която отлагаме от миналата пролет, да се надяваме, че скоро ще стане и най-после ще събера играчките и дрешките на Марти на едно място. Покрай въпросната детска, обаче остъклихме терасата, сменихме дограмата на няколко помещения, направихме няколко врати и т.н. има още, но всичко с времето си.

Olympia, чакаме снимки от празника ви!!!

# 166
Кате и ние ти изпращаме много  Heart Eyes и  Hug , успех и всичко да мине ок,
а за каката Mr. Green не се притеснявай много бързо се нагажда миличките към новата обстановка ,а и тя е подготвена и доколко ми е известно има кои да се грижи за нея ,когато мама я няма,
Стефи завиждам ви за снега, ние само два пъти имахме като хората сняг, сега е отвратително времето тук вали спира духа силен вятър Rolling Eyes, бързо да приключите ремонта и после снимки Hug
Олимпия искаме снимкиииииии Crossing Arms ,
приятна вечер  Peace

# 167
  • Пловдив
Кате, спокойно! И аз трябваше в сряда сутрин да постъпвам в болницата, а през нощта заминах на там с контракции.
Може и бебка да реши нощес да тръгва да излиза  Laughing. Как е Руми? Пита ли постоянно кога ще се роди бебето?
От твоята уста в божиите уши, дано стане така, много ще ми олекне.  Grinning Руми горката още не е предупредена, че от утре може и да ме няма вкъщи.

# 168
Kaте, представям си колко ти е кофти,че ще я оставиш. Ноо, няма начин, карай спокойно и чакаме включване с новина  Hug

# 169
Хейййй,на линия съм да ви поднеса новинатааа  Hug

Катето,преди час,в 12.20 е гушнала втората си малка принцеска - Анна - 3550гр,50см

Да са здрави и щастливи мама,бебка,как Руми и тати    bouquet

Лелеее,просълзих се  Hug Кате,мерси,че сподели този вълнуващ миг  Heart Eyes

# 170
КАТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ, ЧЕСТИТА ТИ ВТОРА СЛАДУРАНКА!!!
ДА ТИ Е ЖИВА И ЗДРАВА АННА  Hug БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА ТЕБ  Hug

# 171
Oly  Hug тия дни голяма хаймана съм и пропуснах вашия голям празник  Hug

Да е здрава и щастлива малката ти кукличка Джорджи  Heart Eyes

Нека ви носи гордост и радост    bouquet

# 172
ЧЕСТИТА ВИ ДЪЩЕРИЧКА, KATE!

Да е здрава, спокойна и щастлива !

# 173
УРААААА!!! Браво, Кате!!! Честита ви рожбичка! Нека двете сестрички да са неразделни, да се обичат много и да си помагат! А вие с татито да сте им подкрепа в радост и тревожност!!! Бъдете здрави и усмивките във вашия дом да се увеличават!!!!!!!

# 174
Ейййййй, супер новина  Grinning
Кате, да ви е жива и здрава Анна! Много да ви радва!  Hug
Честито и на таткото и каката   bouquet

# 175
Жива и здрава да ви е Анна, Кате! Бързо възстановяване!   bouquet  Hug

А инфо как е минало раждането, как е Катя?

Последна редакция: пн, 23 мар 2009, 16:58 от Atrakcia

# 176
КАТЕ,ЧЕСТИТА ВИ ДЪЩЕРИЧКА! ДА БЪДЕ МНОГО ЗДРАВА,ЩАСТЛИВА И МНОГО ДА ВИ РАДВА И ОБИЧА.  bouquet Heart Eyes Hug

# 177
  • София
Честита дъщеричка, Кате!

Да е здрава, щастлива, чаровна и много упорита!

Винаги с рогата напред , ти искаше рибка, нооо овните понякога са като агънца  Laughing
Когато можеш прочети
  това

# 178
  • БГ
Ех, че хубава новина, чудесно начало на новата седмица!!!   Hug

КАТЕ, ЧЕСТИТА ВИ РАДОСТ!!!    bouquet  НЕКА МАЛКАТА АННА РАСТЕ ЗДРАВА, ЩАСТЛИВА И МНОГО ОБИЧАНА!!!   Hug 

# 179
КАТЕ ЧЕСТИТО МИЛА
 ЖИВА,ЗДРАВА МАЛКАТА ПРИНЦЕСКА АННА, ДА СИ Я ГУШКАТЕ МНОГО,
 ДА ВИ НОСИ РАДОСТ И ПРИЯТННИ ЕМОЦИИ!!!ЧЕСТИТО НА РУМИ И ЩАСТЛИВИЯ ТАТКО С ТРИ МАДАМИ!!!

бързо въстановяване и те очакваме на линия скоро Hug!

Общи условия

Активация на акаунт