. И аз като теб - постоянно си мислех за Габи и Клим и още на следващият ден се прибрах. Визитациите обаче в началото ги правят у дома. Първата седмица те посещават всеки ден. След това по веднъж на седмица до навършване на 6 седмици и след това на две седмици. Може би за това позволяват да се прибереш, защото така или иначе си под наблюдение - знам ли и аз.....
Всичко е на твоя отговорност. Аз предпочитам да си лежа в болницата 5 дена за нормално или 7 дена за секцио. Бебето е при мен, но те ми го гледат - преобличат го, къпят го, сменят му памперса и ми го подават да го кърмя. Така имаш възможност да се възстановиш напълно, освен това наглеждат теб и бебето по 3 пъти на ден, а това за мен означава спокойствие. Обикновено пъпчето също пада, жълтеницата минава, на теб ти махат конците, ако имаш и се прибирате без притеснения. Да не говорим, че мъжо вкъщи трябва доста неща да свърши докато ни няма. 

Тук също е така пускат те след 24 часа на нормално райдане и 3 дни на секцио. Вярно че те наблюдават теб и бебето, но аз не го издържам този престой в болницата. С Маги ми се наложи да стоим 3 дни заради едни изследвания и аз бях полудяла. беше ми топло, леглото не ми беше удобно, чаках с нетърпение да се прибера у дома. за разлика от Нова Зенландиа, не ме посещаваха в къщи, ако искам може да идва сестра, но аз е исках. Ходехме ние при педиатъра всяка седмица до първия месец и после веднъж в месеца. и това ми беше контрола. Тук ми прави впечетление че те оставят естествено да се оправяш сам, стига да няма проблеми и усложнения.

За гледането на Лъчко,наистина...не мога да си кривя душата,много ни помага бабата,освен ,че го гледа,готви и помага в домакинството ,и когато аз се прибера от работа,нямам да мисля за готвене,а само обращам внимание на децата и правя разни десерти,защото не искам да я натоварвам жената и с това,голяма помощ е...

',освен това пие доста мляко с какао и кола обича

Да пробвам аз?Препоръчани теми