Усвоявам нови неща и аз като първолаче. Материята е силно гъвкава и се поддава на различни тълкувания, понякога спорни. Но се чувствам "Жива' и ми е интересно. Днес пак си купих книги и учебници, но кога ли ще ги чета........
Вечер сили нямам определено, към 9 вече гледам тъпо и си лягам с поглед вперен в ТВ, но ме търпят мъжете у дома (все още). Сутрин ставам в 6 да изпия едно кафе на спокойствие и да сготвя/изчистя/простра...... после се спретваме с младежта и поемаме. По пътя ни разхвърля тати- кой на детска , кой до метрото и така.....
Кате , стискам палци , всиеко да е скоро и да мине леко. Хайде да не споменавам методиката на моя лекар за предизвикаване на раждане... че е аморална и води до изчервяване .
Лепенките у нас служат за друго. На снимките от детската ще видите стикери на стената. С тях сме поприкрили лекета сътворени от Сашо. Петна от какво ли не, които не успях да изчистя.
Рибке, как така целия блок ли ще ремонтират, а живущите, а вещите им? Няма ли опция да стане поетапно?
Олимпия, каката Ви е много красива, а малката да я намачкаш направо. Сега забелязах , 4е Джули прилича изцяло на теб, а Костаки на татко си. А на кого прилича бебка?
И на мен ми се ходи някъде с тревичка, зелено, детски кът за уикенда... Може ли да предложите идея- не много далеч от СФ?
И на мен ми се у4и истински , с лекции, упражнения и весел студенстки живот като в миналото, но уви денонощието има само 24 часа.

(Явно съм много фотогенична
От 2 дена качвам стълби, тормозя степера и се разхождам. Резултатът - 1 час контракции тази нощ. Даже мислех, че ще родя и бях много щастлива, но уви, секнаха и сутринта се събудих пак 2 в 1. В понеделник трябва да влизам в болница, ама хич не ми се иска...Руми много ще страда и не стигат тия 5-6 дена дето ще стоя след раждането, ами и преди това да стоя
! -леко раждане. дано да не разбереш че си родила и много да се радваш на бебо!

за теб!