Имаме си февруарка мъничка-Алекса е на Габито сестричка!

• 25 116
  • 289
  •   1
Отговори
# 120
  • Пловдив
Тук съм мамчета  Hug Благодаря ви за хубавите пожелания!
Няма бебе, още съм 2 в 1 и си чакам  Sad И колегите на мъжът ми почнаха да питат "Ама тя още ли не е родила, много е стисната твоята жена #2gunfire"
Надявам се само да е преди 20-ти, за да е рибка  Heart Eyes Тъкмо ще изпишем темата до тогава  Laughing
Атракция, честито за хубавия резултат, дано всичко е така до края!
Хармони, радвам се, че ти харесва новата работа, успех!
Мамо Нине, като видях, че жената дето ти гледа Лъчко е на 78 и  Shocked На толкова години е баба ми, справя се да баламосва Румяна, но често не чува или не разбира какво й говори и става една...Не мога и да си помисля да я оставя да я гледа сама, ако съм в другата стая ОК, но да изляза абсурд. А за пикането и ние сме така, май вече се бях оплаквала тук. Оставила съм го настрана проблема, гледам да я наливам с повече вода, щото тя и не пие.
Олимпия, зареждаш ни всички с настроение! Продължавай в същия дух!
Не е много по темата, но да ви питам Някой ползвал ли е колани за след раждане и какви?
Ето тук http://www.storebg.eu/index.php?cPath=35_36 има няколко, но се чудя кой да избера. Клин имам, но не става за лятото, много топло държи, така че мисля да взема нещо тип гащи или само това за кръста http://shop.danet.bg/product_info.php?cPath=24_220&products_id=2866

Последна редакция: сб, 14 мар 2009, 11:04 от Катерина78

# 121
Ето ме и мен!
С това слънчице навън само хайманосваме  Sunglasses Ама и малко по принуда - купиха мястото до нас и започнаха да строят къща  Confused Сега дълбаят основите, и понеже излязоха камъни и скали от долу, пробиват с една огромна машина от 8.30 сутринта до 15часа  #Cussing out  Малката вече не може да спи 2пъти на ден заради шума и много се нерви, защото и в количката не може да спи...Както и да е, днес много хубаво се разходихме с децата, купихме буквички на магнитчета, цветно гланцово блокче, лепило, ножички, рамки за отпечатъци на ръчички, видеокасета с Боб майстора, книжки и дреболийки разни...По-късно ще кача снимки - бяхме до морето за час, имаше и къпещи се - 2мъже и една жена.
Atrakcia  Hug,  много е сладък Бужи! Много се радвам за резултатите от БХС, само хубави вести и добро настроение да те съпътстват през бременността    bouquet
botzi Hug, красиви момчета раждаш  Laughing Адашчето е невероятно с тази светла косица и големи очички! Много си приличат братчетата!
harmony broken  Hug, верно стая за батко сте направили! Аз на мойте ще им правя стаи за игра и за сън, но определено ще са в стил за мъничета  Peace
Rumyana Hug, искаме още снимки на Чернокоска! Цяла тема й посветихме, а ти не ни я показваш  Laughing А снимки с щастливата кака кога ще видим?
ribkata Hug, давай снимки на красивата Сузи - веднага, веднага, веднага  Laughing Ронката как е, бърборка ли? А как си играят двете, делят ли играчките?
mama nina Hug, радвам се, че имаш помощ у дома, иначе не знам как щеше да издържиш на това темпо! Топли прегръдки от топла Гърция  Hug
stefaniika Hug, стига хайманосва, ами "слагай едно бебе в корема"  Joy  Joy  Joy
Донинка  Hug,  как е Вили, как минава деня й? Целувки на бъбривата кукличка   bouquet
Катерина78  Hug, аз ползвах колан и след двете секциа, защото иначе много ме болеше, а и коремът ми не се прибра веднага както след естественото раждане на Джули. Ползвах от втория тип  Peace
Еликс  Hug, чакаме снимки на русата кукличка и да разкажеш - нещо интересно покрай вас?
Diksi  Hug, как е коремчето, ти как се чувстваш?
krasykm06  Hug, danida82  Hug  и tonita76  Hug - отчитам слаба активност - включете се   bouquet

# 122
Кате, ти до последно ще изчакаш май  Rolling Eyes То аз утре влизам в деветия и съм се настроила, че може да се случи всеки момент, а вие още сте си 2 в 1..............

Аз утре отивам към София \Перник\, защото искам да си раждам в София в същата болница, така че няма да имам нет. Със сигурност, обаче, ще разберете веднага за събитието. Дано всичко е наред  Praynig

Hug

# 123
Slyn4o  Hug, как те пропуснах  ooooh!
Мила, пожелавам ти леко раждане и една красива и здрава беба   bouquet
Като се случи великото събитие, ще пийнем едно винце за теб  Hug
Дай малко снимки на Ивана - защо криеш това красиво дете?
Последно я видях преди година...

# 124
Ехо, минавам само да кажа едно ЗДРАСТИ  на всички мамета и дечица Grinning
Нямам много време за форум напоследък, но ви изчетох, видях страхотни снимки на сладурчести бебчета и батковци, получих супер ценна идея за уикенд (благодаря, Стефи) и разбрах, че още сме в очакване на появата на бебките на Слънчо и Катето. Атракция е ОК, Дикси май също..., е сега ще спя спокойно, че съм в час със събитията  Joy
   И Калоян е същия бърборко и философ като Сашо и Габи. Непрекъснато си измисля несъществуващи думи и се забавлява, като направя някоя неразбираща физиономия. Редовно иска да си "говори с играчките" Не съм много добър кукловод  Laughing , но като променям гласа си и интонацията и си говорим с няколко играчки наведнъж, очите на малчо стават огромни и почти не мигат hahaha
Мамо Нине, питаш за нашата кака. И тя носи шина, но от обикновенните, а не брекети. Само две зъбчета не са си на мястото и скоро ще приключим надявам се. Голяма треска ме тресе, че догодина трябва да кандидатства за гимназия. От сега мислим за школи, уроци, проучваме къде как са нещата. Имаме си и нов закон в образованието, за който едва ли си чула...Предстои ни много трудна и важна година. Вие смятате ли да си дойдете за малко през ваканцията? Обадете се да направим един пикник или риболов покрай Асеновград. Чувате ли се с Тинка, как е нейната къдравелка и защо вече не пише тук?  Hug и  Heart Eyes на Лъчето и Ники от нас!

# 125
  • София
Не мога да смогна да ви изчета  #Crazy
Тука сме, добре сме, Кали е послушна...понякога, изобщо всичко е на 6. Снимки имам за качване, но първо трябва да намеря кабела от фотоапарата  Thinking.

Видях супер снимки от хубави празници. Много са пораснали всички сладури  Heart Eyes

Олимпия, пеперудката е уникална, направо ме срази  Heart Eyes. Голяма кукличка е, а Зоро е разконспириран - без маска е  Joy

Боци, имаш двама чудесни юнака  Hug В делфинариума ви е много хубаво, кога ли и ние ще го видим  Tired

Стефи, не ми се отварят видеоклипчетата, но снимките са много снежни и хубави. Поздрави на колегата-скиор  Hug

Хармъни, голям купон е във вашата детска градина. Санди е много доволен на снимките, вижда се, че там му харесва  Grinning Стаята е супер, със здраве да си я ползва!

Кате, стискаме палци, всичко ще е наред. Чакаме те с добрата новина   bouquet

На всички очакващи им желая спокойствие и всичко ще е ок! Peace

Мама Нина, Лъчко пие ли още много вода? Кали е като цистерна, преди лягане пие около 600-700мл. вода  #Crazy На ден изпива над 2л. вода отделно другите течности. Само от вода живее това дете, щото с яденето сме малко скарани.

Поздрави на всички!  bouquet

# 126
Здравейте!
Аз малко пак съм заета,но да се отчета. Mr. Green
Първо да се похваля,на изпита изкарах 6 и сега започвам да чета за следващия.smile3529
Не знам как се държат децата при вас,но нашия батко е супер не послушен.Сега е започнал да повтаря всяка дума която му кажеш,ако му се скарам ме заплашва с баща си и обратното,него с мен.Опитвам се да не го глезя,но започнах да се притеснявам,че май съм го направила.Майка ми казва,че според нея го прави нарочно защото ревнува от Цветомир.В детската ми казаха,че бил доста послушен,лудее с децата,но в рамките на нормалното.Не знам какво да направя.
Иначе малчо вече има 6 зъба и се е научил като го кърмя да ме хапе толкова жестоко,че започнах да се замислям за отбиване. Weary
Предложих да се опитам да направя фотошоп на малчовците.Първо да ви предупредя,че сега се уча и не знам какво ще се получи,но ако сте заинтересувани кажете.
На очакващите рожби стискам палци. Praynig
За сега спирам,че малчо се събуди.Желая ви лек и спокоен ден. Hug

# 127
Здравейте,мамчета!
Аз също редовно ви чета,но не пиша.Все бързам за някъде,не че работя... Laughingно докато ви изчета и трябва да изчезвам.
Хармъни,много ви е хубава стаята.Със здраве да си я ползвате.И другите снимки от рд-то са много хубави личи си,че купона е бил на мах.
Олимпия,ти винаги се сещаш за всички,за което много се радвам и съм поласкана.  Hug
Кате,ако е дошло времето да раждаш ти желая леко и безпроблемно раждане и едно здраво бебче.
Слънчо,и на теб леко раждане и здраво бебенце.Но защо бързаш има още малко време.. Grinning
Стефи,абе жено,вие не се спряхте големи хаймани излязохте по големи и от нас. Laughing Хубаво е че ходите и аз много обичам да пътувам и да ходя тук и там.Но от два месеца никъде не съм ходила. Sad
Ели,и моя звяр пие толкова много течности като твоята принцеса.Налага се вечер все още да му слагам пампи,но съм решила на лято и него да махам.Ако идваш случайно насам към Варна с удоволствие ще ви придружим в Делфинариума. Heart Eyes
Боци,имам чувството като гледам снимките ви,че съм ви виждала.Не живеете ли някъде около Кауфланд.Твоите малки мъже са големи сладури.
Да кажа и две думи за нас.Стаята на Чечо стана върха.Нямам с какво да я снимам.Ако намеря с какво ще я снимам и ще ви я покажа.Той е станал батко,защото заспива и спи сам и него е страх.Е цяла вечер свети нощната лампа,но по добре така отколкото и аз да съм при него.Ставам по 5-6 пъти да го гледам дали не е паднал на земята и дали е отвид.Въпреки че съм сложила доста неща като преграда.Беше малко болен от бронхит.Днеска беше за сефте на яслата.Дано да не се разболява скоро,защото преди бронхита бяхме болни от ангина и ще му стане множко.И той е голям философ,сега сме на тема мечове,пистолети и все такива работи с които има насилие.Непрекъснато налита да се бие и ако му откажеш те заплашва,че ще те убие. #2gunfire Laughing И те в яслата имаха тържество за 8-ми март.Нямам снимки,а клипче и незнам как да го кача тука зада го видите. Embarassed Стана  вече дълго затова скоро пак ще пиша.Цунки и гунки на всички от нас. Hug Heart Eyes

# 128
Непрекъснато налита да се бие и ако му откажеш те заплашва,че ще те убие. #2gunfire Laughing
Здрасти, Тони  Hug Клипче можеш да качиш тук: www.youtube.com
Моят дивак също заплашва с убиване, само че не знае как е на български и маха на гръцки - нали батковците го учат  Mr. Green
Досега са се гонили четиримата из къщата, всичките са вир-вода, по тениски и с мокри коси  Rolling Eyes
Като види леля си (сестрата на мъжа ми) и й заповядва: "На петанис, тора, амесос (Да умреш сега, веднага)" - и тя се свлича на земята, а той я подбутва с копие или автомат  Mr. Green
И днес беше доста топло, развявахме се по блузки цял ден  Sunglasses
Ето малко снимки:http://olympia75.multiply.com/photos/album/26/FebruaryMarch2009#44

# 129
Привет   bouquet,
Дани честито за изпита и следващия да го вземеш с толкова Mr. Green,
Тони тъй вярно живеем малко по надоле от Кауфланд до новата площадка , а я следващия път да се обадиш или видим Hug Peace,скоро да не боледувате,
Ели какви са тия количества вода Shocked, ние едва 500 - 600мл на ден вода другото сокче,млекце Rolling Eyes стискам палци скоро да махнете памперса и всички други пикленца Mr. Green Heart Eyes,
Олимпия да ви завиди човек за времето и морето Wink,ех сладури да ги схрускаш  Blush,
Кате няма вест от теб леко раждане и едно здравичко и послушно бебче,Слънчо успех и на теб мила Hug,
явно момчитиите са на тази вълна и у дома се играе с пушки и горе ръцете  или на полицай стоп палка, дай документите и парички малко Joy hahaha, рисуваме ,Коки се опитва да пълзи и повдига, това е от нас
спокойна вечер Grinning

# 130
  • БГ
Ехооо, мамета, и аз съм на линия, но нещо много работата имах вчера и не успях да ви поздравя за новата седмица!!!  Hug  В къщи сме в ремонт, вече втора седмица, надявам се скоро да приключим и да си видя къщата чиста!!!  Rolling Eyes

Кате, как си, още ли си 2 в 1? Как е Руми, настройва ли се за новото присъствие у дома? Май не си споменавала къде и как ще раждаш, абе ти си знаеш, важното е да си спокойна и всичко да мине нормално, хайде чакаме с нетърпение щастливото събитие!!!  Heart Eyes 

Olympia, страхотни маймунки си имаш, а Джули е много чаровна!!!   Hug  Ех, искам и аз на море...

tonita76, наистина е удоволствие да се пътува, а и тримата бързо се адаптираме към нова обстановка, ако имахме възможност щяхме всеки уикенд да ходим някъде извън града, но... здраве да е!!! Стягайте се, лятото по програма сме във Варна, така че пак ще се видим, а защо не и всички заедно на делфинариума да отидем?!  Party  Чакаме с нетърпение снимки на детската, пробвай с GSM-а!

danida82, поздравления за успешното взимане на изпита, трябва да си много организиран човек щом успяваш да се подготвяш за изпити докато гледаш две малки човечета!!!   Peace

elix, що така не ти се отварят клипчетата,   newsm78  сигурно нещо не съм дала верния адрес?! И аз се шашнах на огромните количества течности, които поема Кали, аз не мога да изпия толкова, а ако случайно смогна, хич няма да ми е до ядене, но явно при нея е различно, организма й има тази нужда.

Хайде, чао от мен, с пожелания за успешна нова седмица!!!   bouquet

# 131
  • Пловдив
Кате, как си, още ли си 2 в 1? Как е Руми, настройва ли се за новото присъствие у дома? Май не си споменавала къде и как ще раждаш, абе ти си знаеш, важното е да си спокойна и всичко да мине нормално, хайде чакаме с нетърпение щастливото събитие!!!  Heart Eyes 
Още, още съм 2 в 1  Confused, ако съм така до събота ще ме взимат в болница да ме следят, а на мен хич не ми се иска. Не искам и да ми го предизвикват, искам всичко да си е нормално и да си излезе бебо, когато поиска, ама вече се изнервям много  Crazy Нацепвам се не с дни, а с часове, коремът расте, качвам кг и ... какво да ви кажа, търпението ми се е изчерпало отдавна. Малката и тя пита всеки ден, таткото и той, мислех, че ще е тази нощ, но уви...дано е по-скоро.

# 132
Кате ,мила доста се измъчи ,хайде днес да ни зарадваш с вест и на теб да ти олекне и бебка  да се роди , стискам палци и ти пращаме много  Hug

# 133
Здравейте, сладурковци!
Олимпия, друго си е всички дечица да са си при теб, а бебина как е хванала Джули за ръчичка - много са сладки. Коки с очилата ми напомни на моите щерки - и двете все си ги слагат вкъщи, накрая ще ги счупят преди лятото  Laughing
Дани, ние с тебе сме си на един хал с това учене! Стискам палци!!! На мен ми останаха 2 изпита и дипломната работа  Crazy Направо ме тресе нервата  Laughing
Кате, има време, спокойно! Последните дни ти се струват като седмици. Аз Сузи я преносих с 10дни  Mr. Green , но стоях в болницата 3дни за наблюдение и тогава се роди. При теб много рано са ти казали, само да се натоварваш допълнително. Стискам палците и на краката  Laughing Ще се справиш, знам си аз! Силни прегръдки ти пращам и много кураж!!!   bouquet
Донинка, вие как сте, малката Вили много е пораснала, променила се е  Hug
Тонитка, чакаме и ние само да се позатопли и хващаме пътя някъде на екскурзия! Това си е такова разтоварване за цялото семейство, че няма равно. Като лекарство за тялото и душата!
Стефи, много работиш! Че и ремонт вкъщи  Mr. Green Навсякъде ли ще подновявате или частично?
Хармони, как си, уморяваш ли се от новата работа, вечер остават ли ти силички и за Малчо?

На нас скоро ни предстои преместване, ще ремонтират блока, където живеем, и ми е доста напрегнато, защото не знам къде ще отидем  Crazy Че и по същото време ще си пиша дипломната работа, живот и здраве, и всичко ще бъде на МАХ  Laughing /при нас никога нищо не е ставало по лесния начин и гледам да извлека нещо позитивно, че иначе трябва да лудна/.

Хубав ден на всички, такова време като днешното не съм виждала - слънце, после мрак и сняг, после пак слънце  Crazy сбъркана работа! Целувчици!  Hug

# 134
Хихиии, сетих се нещо да ви кажа  Flutter
Напоследък, като купуваме, а и ни подаряват, книжките за оцветяване имат лепенки. Познайте къде се лепят вкъщи - на детските шкафове  Mr. Green Оставила съм децата да се кефят, така и така това са секции от моето детско, аман от пазене. Рони редовни си ги сменя  Mr. Green  - отлепва ги до 2 дни и залепва други  Laughing
Снимки ще кача, но довечера от вкъщи, че сега ви пиша от работното място  Blush

Общи условия

Активация на акаунт