Имаме си февруарка мъничка-Алекса е на Габито сестричка!

• 25 105
  • 289
  •   1
Отговори
# 105
Следпразничен поздрав и от мен за вас   bouquet
Надявам се всички да са имали запомнящи се емоции и приятни изненади от любимите хора  Hug
Ние не стигнахме до театъра,мъжа ми беше на работа и се оказахме без транспорт,надявам се да се класираме за следващото представление.
За пишкането - и Вили е способна да стиска доста часове...ако не я подсетя се отнася,но поне не пуска на път за WC.Аз често я подканям,даже имам навика като отивам към тоалетна да я каня с мен за компания  Laughing Само ако е пила много течности тича скоростно и сама.
Страхотни зимни ски-приключения виждам,само така  Hug
Стиснати палчета и от мен за Катето и скорошна радост в къщата им   bouquet
Руми,покрай описанието на атмосферата при вас,много мотивиращо и бебеправещо настроение ме връхлита  Hug
И емоциите при Atrakcia са въздействащи  Hug
Вилето вече взе да си поръчва сестричка,като я питаме с каква играчка и се играе  Wink та,ще видим...
krasykm06 на петерици  Здраве и нестихваща енергия ти пожелавам   bouquet
Хубава вечер!

# 106
  • Пловдив
Честит 8 март и от мен със закъснение!   bouquet
Още не съм родила и вече чакам с нетърпение...Руми и тя все пита кога ще се ражда бебето, искала да пипне истинско краче  Laughing
Благодаря на стискащите палци, ще гледам да се включа възможно най-бързо с новините около раждането, имам и някои телефони и ще пусна СМС за събитието  Wink

# 107
Здравейте, мили девойки и дечурлигчета! Бебоците са ми полъх свежест като чета темата и много ви се радвам!  Hug

Олимпия, прекрасно е, че сте заедно всички!!! Отдавна чаках тази новина за вас и много се зарадвах като прочетох твоя пост!
Стефанийка, разкажи повече за Цигов чарк, моля те!  Praynig  Crazy  Нещо за другия месец се гласим да ходим към Батак и силно ме вълнува какви са ти впечатленията!
Децата ги водихме на Витоша за 2-3 дни за 1март, изкарахме си повече от чудесно, разтоварихме се, децата като с магическа пръчка спряха да кашлят и им се отпушиха нослетата. Сега бързаме да организираме друга екскурзия, защото по-голям лек за цялото семейство от това да излезем от мръсна София просто няма  Crazy Децата бяха много щастливи и се налудуваха до насита. Иска ми се да сме по-редовни в екскурзиите.

Пак ще пиша, до скоро!

# 108
Здравейте, мили девойки и дечурлигчета! Бебоците са ми полъх свежест като чета темата и много ви се радвам!  Hug
Рибче, и от теб се носи свеж полъх и заредено настроение  Hug
Отчитам като голям пропуск,че скоро не сме планували подобно семейно мероприятие,но ще се поправим Simple Smile
Вие къде бяхте отседнали на Витоша?
Олимпия, изключително се радвам за пълното ви щастие и къща  Hug Бъдете непресъхващи в хубавите си емоции  Heart Eyes

Дано баба Марта поне за Първа пролет да спре да ни изненадва неприятно с ден като днешния и ни дава слънчеви усмивки по-често.
Пожелавам ви спорен ден!

# 109
  • БГ
Хей, как сте, мамета и тригодишни момиченца и момченца? Днес тук е чудесен пролетен ден - слънчев и топъл и настроението ми е на мах!!!  Hug

Олимпия,   Hug  и целувки на цялото ви семейство, чудесно е, че отново сте заедно!!!  Heart Eyes 

Doninka, и Марти, гледайки телевизия, постоянно ме врънка да му "купя" такова бебе, като от рекламата, обяснявам аз, че бебетата не се купуват, (за късмет имам бременна приятелка, та давам нея за пример) а той продължава "ами сложи си и ти едно бебе в корема, деее".  Laughing

neonkaa, не се притеснявай за казването по нужда, а по-скоро за изпускането. Марти понякога казва, понякога не, но приходи ли му се отива до гърнето, събува се и действа, ако сме на вън, обаче, често го подканям и той все някога се съгласява.  Grinning

ribkata, с най-голямо удоволствие бих ти услужила с каквато и да е информация за Цигов чарк, ходим от години там. Ние наехме една от вилите Сенатор (имат сайт) и останахме много доволни, другите ни варианти бяха вили Каталина и Стил. Бяхме 7 възрастни и Марти, а условието на "варналийте" беше да не сме в хотел, с цел постоянно да сме заедно и да си приготвяме за хапване когато каквото си поискаме и избора ни се оказа правилен! Като цяло Цигов чарк е едно малко комплексче, не луксозно, има 2-3 хранителни магазина, чудесна борова гора, много частни вили, ведомствени станции и селища, ски-писта, която не е далече, но се стига с кола дотам, ниво - като за начинаещи, дават се шейни "чук и гек" под наем (5лв на ден). Тази година за първи път решихме да отидем на разходка от другия край на яз. Батак, откъм к-с св. Константин и Елена, на 15км от Цигов чарк е. Там си харесахме х-л Даф-транс, непосредствено до хотела е и пистата, още по-лека, като за деца, но самият к-с е твърде малък и няма къде да мръднеш. Незнам, обаче, дали все още има сняг?! А за липсата на болести по планините си напълно права, там е толкова чист въздуха, а и е доста студено за да се задържат вируси.

krasykm06, първите снимки с вилите една до друга са от Цигов чарк, а хотела с паркинга отпред и многото сняг е х-л Мальовица.

Е, това е от мен с пожелания за приятна вечер!!!   bouquet

# 110
Привет,мамета и дечица  bouquet
Много барзо изписвате темичката,браво,да мисля ново заглавиице вече,а? Wink
Ботци,благодаря ти за милите думи за лъчко  bouquet...ами за сега си го гледаме в къщи(слава богу),градините тук са мнооого скъпи $700 на месец,това са си доста пари и повечето хора тук ,ако имат баби и дядовци гледат да ги поканят тук да помагат,защото иначе е трудно финансово,колкото и хубави пари да се взимат ,да даваш минимум по $ 700 е кофти.Иначе Лъчко не говори езика,но няма от къде,аз се занимавам по време на игрите ни с него да учим цветовете,числата и разни други думи сварзани с обноските...животнитв ги знае почти всички,защото много играе с тях и им знае имената на англииски.
Кате,стискаме ти палци и ние,леко раждане и здраво бебче.. Heart Eyes
за пикането,Лъчко се стиска много ,пика сутринта,и после чак следобед към 4часа,когато се прибера,наван стоим по 3-4 часа и може изобщо да не пика,,,спомням си колко до късно беше с памперс и колко се притеснявах,а сега всичко е толкова лесно и съм много спокоина ,отива на тоалетната ,хваща си пишлето и си пика сам...много е сладак Joy
Станал е страшно забавен,много е послушен и не създава проблеми на баба си...спокоина съм ,когато работя,защото знам,че и тои е добре,притеснено ми беше в началото,заради свекито,но слава на бога,женицата се справя добре,въпреки годините и(78)

хаиде пак ще ви чета....поздрави и много пролетно настроение  bouquet

# 111
ohhhh писах , писах и из4езна  #Cussing out

# 112
Здравейте момичета,
Чета Ви редовно , а както виждате и вече по по-редовно пиша  Embarassed

Сега в резюме:
Новата работа ми е много интересна, макар че ми предстои здраво четене и много труд, за да достигна едно прилично ниво. Иначе пак съм „бюрократ”. Понякога така се втренчвам в екрана, че ме заболяват очите и главата . Вчера имах такава мигрена, че дори ми се гадеше. Не ми беше ден, но днес след като се понаспах съм ОК.

С детската сме готови. Снимки ще пусна от нас, след като ги кача в мултиплая. Тя не е съвсем детска, защото Сашо би се обидил , нали е батко и вече пишка прав. Обикновена е с 2 легла дето влизат едно под друго, долното е чекмедже. Има секция гардероб и една масичка за рисуване, на която не сме сложили крака още. Но съм много доволна защото тати най-после свърши с талаша и има къде да прибера дрехи и играчки. Сашо се учи да подрежда и като не стига високите рафтчета точно ме инструктира коя кола /мече къде да сложа.

Само дето голямото ми момче не ще да се откаже от вечерното мляко и ако не сложа нощен  памперс порядъчно се напикава. Иначе е професор по всичкология. Нарича баща си татунчо и Делянчо. И той е започнал да римува, явно е възрастово определено. Измисля и нови думи и ми се подиграва като ги влага в изечения, които не разбирам. Говори ми нещо и казва „Мамо, нали ще ми купиш еднааааа..... (примерно) брлюмкжижа и ми сочи небето и вика ейййй такава голяма” Хили се и ме прави на маймуна. Имал бебе в корема, задължително щяло да се казва Теодора (защото едно негово приятелче има бебе сестричка и една моя дружка също така си кръсти малкото бебенце преди месец). Ако не е Теодора, щяло да е Дука и да е зелено. Тъй както си е в корема ядяло не мляко, а ориз. А аз обяснявам ли обяснявам,а Сашо ми се смее. Голям е артист.

Миналата седмица имахме Осмомартенски празник в детската с концерт и театър. Сашо бе мече. Пя, танцува, рецитира. Всички децата бяха чудесни, а майките тайно поизбърсахме някоя сълза, виждайки колко са големи вече.
http://margobb.multiply.com/photos/album/21
След тържеството отидохме с няколко мами и деца  у дома и там малчовците повилняха, а ние си побъбрихме на воля. Е, имахме и един татко , но той се изпари пред перспективата да остане затворен с 4 жени и 4 деца.

Ето със закъснение малко снимки от РД на Сашо в клубчето и детската градина.
Забележете свещите. Нова мода ли е , какво ли. Масово свещите за РД са едни тънички и дълги. Такива имаше, такива купих, и в клубчето същите предлагаха. Приятелки ме майтапиха, че били църковни. Като гледам сега снимките – с основание.
http://margobb.multiply.com/photos/album/22
http://margobb.multiply.com/photos/album/23/RD_3_detsko_klub4e_
На всички снимки не съм аз фотографът, а 2 мои дружки, те снимат по- качествено. Да са живи и здрави, че благодарение на тяхното хоби, имам чудесни снимки на детето. Иначе все зърнести биха били.

Кате, леко раждане и здраво и красиво бебче пожелавам.

Олимпия,  много се радвам на греещото Ви семейство.

Атракция, май лежането и глезеното му е "майстора". Дерзай , стискам палци всичко да е наред до края !

Рибке, радвам се да те видя, само теб познавам лично   bouquet

# 113
Здравейте милички Hug,
как сте ?наистина темичката върви с бързи темпоме Wink Laughing,
Кате нещо се позагуби да няма вест Hug Blush?
Хармони чудесни снимки, много са се забавлява ли дечицата, а пък и ти , как тупка майчиното сърцчице като си види гарджето да пее, забавлява Heart Eyes Hug,така ми се иска и Боби да има късмет и да го приемат в  градината, от 29,04 застваме на пост пред градината и дано сме едни от първите  ooooh!, голям хаос е Crossing Arms,
Мамо Нине   Hug  bouquet, доста скъпичко наистина ,но щом има помощници Wink е добре,
Стефи доста заинтрегуващ е разказа ти за местенцето ,може да се позамислим дали да него посетим Thinking, ние ходим на Белмекен и Чепеларе,
и аз ви пускам снимки от приключенията ни през последните дни
ходихме на Делфинариума Боби гледа в захлас:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=321850&pid=11021153
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=321850&pid=11021152
Коки хапва каша, стои седнал:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=321850&pid=11021130
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=321850&pid=11021144
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=321850&pid=11021145
времето е прекрасно и отиваме на разхадка ,вече мирище на пролееееееееееееет  bouquet
лек и спорен ден

# 114
нещо половиния ми пост го няма Thinking
хармони и ние пие още мляко вечер ,но няма да го насилвам да го отказваме,убедила съм се ,че всичко е с времето си Peace,
Атракция ти как си?
срам Embarassed имам малко грешки ,но с двамата рейнджъри не може да се пише Party Flutter

# 115
Хехее, как ме развеселихте  Laughing  Много сте сладки!
Ние също сме на весела вълна - вчера беше тържеството в училище и Сузи играеше Пролет, направих венец за главата от изкуствени цветя /едвам намерих некичозни и без брокат, такива ярки цветове доминираха по магазините, че се хванах за главата/. Децата се представиха повече от чудесно, а Рони искаше да ходи с кака си да танцува на сцената  Laughing Едвам я удържах да стои при мен, танцуваше до мен и пееше заедно с децата /от кака си е понаучила песничките вкъщи/. Сладурско беше, костюмите на децата бяха невероятни - за Врабче, Лиса, Вълчо, Цветя, козленца и още ... Дадоха на децата по едно зюмбюлче и като почнаха да пеят песента за Мама всяко дете отиде при своята майка и й го подари, а за самите дечица бяха приготвили по една книжка с пожелание всеки да си я прочете сам  Laughing

Благодаря ти, Стефи, за разказа! Все повече се навивам да ходим там!
Хармони, винаги ми е много мило като чета твоите публикации  Hug и си те представям  Flutter Дано бързо влезеш във форма с новата работа и да се разбирате с колегите!
Донинка, на Витоша бяхме във ведомствена станция  Wink и ни излезе много изгодно, имайки предвид, че сме 4 членно семейство  Crazy /е, обикновено плащаме за 3ма възрастни/

Айде до после!

# 116
Doninka, щом Вили си е поръчала вече сестричка, трябва да направите нещо по въпроса май.  Simple Smile Колкото до атмосферата в къщи – имаме си от всичко– и двойни грижи, и двойни радости, ядосвам се по малко, но пък е хубаво да е пълна къщата ми.

Стефи, разсмя ме Марти с това и ти да си сложиш бебе в корема.

Хармони, пожелавам ти успех на новата работа. Явно съм пропуснала  Embarassed - каква е новата ти длъжност? Смях се докато четох поста ти. Голяма скица е Сашко. А защо пишеш, че Сашко вече е батко.... нещо съвсем се обърка следродилният ми мозък...  Laughing Интересно ми е да видя снимките на детската ви стая. Габи също много си харесва стаята. Искаше ми се да я боядисаме преди да я обзаведем, но поради редица обстоятелства, решихме да не правим никакви ремонти, само да сложим новите мебели, но и така се получи много добре.

Botzi, и твоите мъници са много сладки. Играят ли си вече двамата? Това първите хранения с каша ли са ви?

Габи също си измисля думички и дори ни кара да ги повтаряме  Laughing. Често „композира” песни - нарежда  думи като използва мелодии на познати песни. Вече напълно разграничава българския и английския език и като чуе дума на градината, която не знае ни пита как е това на български. Често прави смесени изречения.  Много обича като си играе да прави диалози, а още по-хубаво й е когато аз влезна в ролята на някой от играчките й и започна да я разпитвам за разни неща от деня й, а тя да ми отговаря. Тогава направо виждам как играчките й оживяват в съзнанието й, а тя е изцяло потопена в сценката, която разиграваме. Като спра да й говоря, обикновено чувам нещо от рода: „Отговори ми прасенце, чу ли, отговори ми”. По същия начин много обича да си говори с Алекса. Simple Smile

# 117
Привет,
да не всявам заблуждение Simple Smile Сашо е батко, само защото пишка прав като тати и може сам да си вдига гашите. Не плануваме 2ро детенце засега. В необозримото бъдеще, когато хормоните са ми в норма и сваля 30 кила  Embarassed става. Само да сне здрави!

Ето, малко  нашата "home made" детска . На тези снимки още не е съвсем готова но дава представа http://margobb.multiply.com/photos/album/24/home_made_detska_staq#. Липсва къта за тихи игри все още - рисуване , пластелини и подобни Simple Smile
Сашо си има една приятелка, с която играят прекрасно и ще се радвам ако ние със "Сватята" пием кафе на тишинка, нарушавана само от пляцикане на водни бои4ки. Все още не сме опитвали това у дома, но то и до скоро нямаше и къде  Embarassed

Последна редакция: пт, 13 мар 2009, 09:30 от harmony_broken

# 118
 Heart Eyes  bouquet
Руми да това са ни първет хранения с каша, Боби беше захранен по същия начин, защото кашата е най близка по състав като млякото или кърмата, от няколко дена хапваме картоф с броколи,цвекло и моркови, малко се плюеме  Mr. Green hahaha още с зеленчуковото пюре ,но се надявам да свикнем с времето, малките войни много си играя Коки му светват очичките ,когато батко му Wink пее, показва книжки или просто го гушка,много ми помага малкото пораснало момченце Hug,
хармони много вие просторна и уютна стайчката, да се радва и играе много малкия юнак  Hug,
ние пак излизаме на разходка времето не е за изпускане ,едно слънце се смее  Flutter Crazy,
как да пропуснеш,
усмихнат ден от нас Hug

# 119
Ей ме на Simple Smile Ок съм ,ходя на работа, много задачки имам и така.
Малко снимков материал искате ли?  Mr. Green И да не искате  слагам празник на мама; стихчето; на рожден ден в яслата
Днес ми дойде бхс - ок е резултатът  Peace
Катееее, тук ли си още?

Общи условия

Активация на акаунт