Имаме си февруарка мъничка-Алекса е на Габито сестричка!

• 25 099
  • 289
  •   1
Отговори
# 90
  • Пловдив
Ми, Кате, той ме пита какво е 1 дете-викам момче, той вика-и това май ще е момче, ама на 50%. Бъзикаше ли се, така и не разбрахме.  Grinning
hahaha И мен така - Питаха ме какво е първото, после ми казаха "И второто е мома, дай боже третото да ви е момче"...Чудя се  откъде са толкова сигурни, че искаме различно...аз например винаги съм искала да имам само момчета, имам приятелка, която пък иска само момичета да има, ама той Господ си знае работата не пита  Crossing Arms

# 91
Здравейте мамчета!   bouquet
При нас е вече весело. само дето децата се оправиха и дойде реда на таткото ни -той втори ден е с температура. и пак прислужвам!
О Катерина78 -така по линията не остана. всеки следващ ден някой ще се похвали за рожбата ти в темичката -леко и бързо раждане. и всички ти стискаме палци всичко да мине добре и за теб и за беба -или ако те изненада бебо!  smile3541

# 92
  • БГ
Привет и от мен!!!   Hug  Изгубих се за малко, но вече съм на линия - освежена, заредена и готова за новата работна седмица!!!  Peace  Гледам за пролет си говорите, дааа, и тук е топличко, а ако знаете какъв сняг газихме тази сутрин...  Mr. Green   През почивните празнични дни отскочихме до Цигов чарк заедно с "варналиите", имаше сняг и си изкарахме чудесно! На 3-ти март отпътувахме семейно за Мальовица и големите ни надежди се оправдаха - имаше много сняг, слънце и чудесни условия за ски!!!  Grinning  Ето и малко снимков материал:

А това са клипчета с първите ски-уроци на Марти:
http://vbox7.com/play:c991ce63
http://vbox7.com/play:af99fd98
http://vbox7.com/play:f1944f3f

Краси, честит рожден ден!!! Бъди здрава и много щастлива!!!   Heart Eyes

Олимпия, малката пеперудка е като истинска, а Коки изглежда много пораснал!!! Копвам си стихотворението и утре ще го прочета на мама.   Hug

Кате, не остана, очакваме с нетърпение голямото събитие!!!  Heart Eyes

Atrakcia, как мина бхс? Надявам се 50/50 скоро да се разсее и да надделее към пола, който желаете!  Hug

danida82, и Марти не е от послушковците, постоянно му идват щуротии в главата, желая ви бързо възстановяване. Ние сигурно ще си получим картичката за 8-ми март в понеделник, много съжалявам, че пропуснахме и празника вчера.  Rolling Eyes

Doninka, бяхте ли днес на представлението, отзиви? Поздравления за отхвърлената диагноза на татито ви, дано скоро стане ясно каква е причината за състоянието му!!!  Peace

Лека и спокойна нощ!    bouquet

# 93
Краси, честит ти празник   bouquet   bouquet   bouquet Щастие и късмет ти желаем  Hug
stefaniika , браво на вас, супер сте си изкарали  Peace
Много обичам сняг ....на снимки  Mr. Green
Аз съм слънчево момиче  Sunglasses
Вече пак сме 5има и съм много щастлива  Heart Eyes - Джули дойде при нас  Heart Eyes
Бебата не ме оставя, лека нощ  Hug

Последна редакция: нд, 08 мар 2009, 00:12 от Анонимен

# 94
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН КРАСИ
ЗДРАВЕ, УСПЕХИ, ПРИЯТНИ ЕМОЦИИ И ПРЕЖИВЯВАНИЯ!

Стефи вълшебни снимки  Wink,а малчо е готов скиор Mr. Green Crazy, ние сме запалени по плуването и бягането ,утре ще ви пусна клипче как бате Боби плува Peace
Олимпия радвам се,че вече сте заедно цялото семейство Hug
това е, лека вечер  bouquet

# 95
Честит Рожден Ден, Краси!!! Бъди здрава и обградена от много щастие и любов!  bouquet

Кате, още един чифт стиснати палци – всичко да е благополучно. Руми как приема големия корем? Иска ли вече да види бебето?

Олимпия, честита ти пълна къща! Как е Джули с езика? Как се чувства в новата обстановка, кога тръгва на училище?

Атракция, вие говорите ли вече на Бужи за бебче?

Стефи, страхотни снимки. Затъжила съм се за снежец... или по-скоро май е тъга по някой зимен курорт с много и пухкав сняг  Laughing

При нас нещата вече си влезнаха в релси. Али качва грамчета и вече повече й се чува гласчето. Габи много си обича бебчето и постоянно казва, че това е Нейната Сестричка, гушка я, иска да я държи. За сега не проявява ревност. Иначе Габи си ходи на градина. Вече там наистина се чувства в свои води. Разказва ми какво са правили през деня с нейните приятелчета. Сприятелила се е с 3-4 деца и щуреят ли щуреят. Научихме я да заспива сама и това много улеснява вечерите ни. Да се похваля - снощи къщата утихна още към 8,30 - фуууу, малко почивка за мама и тати  Laughing

# 96
# 97
Честит празник, момичета!

Мина бхс, резултати в петък.
Говорим с Бужака за бебе, той все на корема ми виси и ме гали Simple Smile В началото реагира остро и отричаше да имам бебе в корема, само той и леля му има ли  Laughing

# 98
Честит празник мили майки!

# 99
Честит празник, мили мами, желая ви много щастливи мигове!

Благодаря на всички за пожеланията за рождения ми ден, много съм щастлива!  Hug
Атракзия, радвам се за вас, дано до края все така всичко да е нормално  Praynig
Стефи, снимките ви са страхотни, хижата ми е позната, тя ли е Мальовица?
Момичета върнахте ме във времето когато и Криси питаше за бебето в корема, беше назабравимо .............
Хайде весел празник!   bouquet

# 100

ЧЕСТИТ ОСМИ МАРТ  Hug  bouquet
МИЛИ МОМИЧЕТА

САМО ОБИЧ И РАДОСТ ТОПЛЯТ СЪРЦАТА ВИ,
ЩАСТИЕ И НЕЖНОСТ ГРЕЕ В ОЧИТЕ ВИ!

# 101
  • БГ
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, МИЛИ МАМИ!!!

БЪДЕТЕ ЗДРАВИ И МНОГО ЩАСТЛИВИ!!!

# 102
Честит 8 март! Весели усмивки на лицето, топли чувства в сърцето и неизчерпаемо пролетно настроение в душата!   bouquet
И така като ви чета -да имате проблеми с казването на чиш?
Моят синковец не казва а се изпуска по малко в гащите и стиска -докато не му се причишка много или аз не го изчишкам! Взех да се притеснявам да не е болест. да се изтърва в гащите без да се усеща -ама май е нарочно!  newsm78

# 103
Честит 8-ми март мили майчета!  bouquet

# 104
Честит 8 март!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт