Имаме си февруарка мъничка-Алекса е на Габито сестричка!

• 25 083
  • 289
  •   1
Отговори
# 75
Олимпия ако може да добавиш дата на раждане на коки  - 09,09,2008
Готовооооо  Peace
Днес беше един прекрасен слънчев ден  Sunglasses
От 9.30 излязохме на двора по тънки блузи, настаних малките на двора в малки столчета около масичката им и закусвахме навън  Laughing
Отворих вратата на колата и им пуснах диск с детски песнички, та купона беше пълен  Laughing
До 15часа бях навън с Костаки  Sunglasses, беба спинкаше в креватчето си. С него играхме (имаме си пясъчник), учихме английски, много се гушкахме и търкаляхме по тревата  Heart Eyes
Обядвахме навън и като се събуди беба, отидохме до моретооооооооооооооо...
Там има и люлки, и пързалкииииииииии....
И после по магазинитееееееее.....
И....  Embarassed похарчих 100евро за играчки  Embarassed
Кажете ми да се лекувам - това е болест мойто  Embarassed
Утре ще снимам новите придобивки на Костаки  Peace Много им се радва!
Някое детенце да е фен на Bob The Builder?

# 76
Ох, момичета, като чета колко бързо растат малчовците, имайки предвид новите бебета, направо се плаша.
Олимпия, ние в нашето семейство има една приказка по повод харченето на пари "имал-дал", така, че щом това те прави щастлива давай. Ние от нашето поколение, нямахме кой знае какви играчки и сега сякаш си наваксваме.  Wink
Не знам за снега, ама при нас времето си е направо ужасно, мрачно, влажно, мъгливо, абе най-омразното ми ......... , че и както съм затворена в къщи тия дни, гадост.

# 77
Олимпия ако може да добавиш дата на раждане на коки  - 09,09,2008
Днес беше един прекрасен слънчев ден  Sunglasses
Обядвахме навън и като се събуди беба, отидохме до моретооооооооооооооо...
Там има и люлки, и пързалкииииииииии....
И после по магазинитееееееее.....
Еххх,Olympia направо се стоплих от споделеното  Hug  Heart Eyes
Поздрави на слънчева Гърция от мрачна София  Hug
А за фенове на герои,както вече споделих ние сме от почитателите на Франклин и Мечо Пух.
Моята свръхчувствителна щерка трудно понася някои герои  Crazy като бяхме на РД на Крумчо,на inik,така се ошашка от тортата с рейнджър,че се скри и не пожела да дойде за духане на свещичките,после даже не искаше да яде от нарязаната торта  ooooh! И като допълнение към ситуацията,ние подарихме предпазна каска за каране на колело със Спайдърмен,направо изпадна в потрес и сега не иска да гледаме снимките от РД заради Спайдърмена...направо супер прекалени ми се виждат тези и възприятия,чак се замислям за консултация,дано поне бързо ги израства  Praynig Тя така изпада в ужас от кучета по улицата или големи камиони,направо се гипсира...
Ако някоя мама от София с детенце си търсят идея за културно мероприятие за сега съм си набелязала едно представление на Ариел театър,на 07.03 - "Франклин,великолепният!" и може да спретнем форумско посещение  Hug http://www.arieltheatre.com/index.php?20007
Поздрави и хубав ден   bouquet

# 78
Лелее, много сте изписали! Няма как да ви чета, скапа ми се компютъра вкъщи и едвам сега успявам от работа да ви драсна няколко реда. Едвам сега се справям и с материалите ми за университета, които са ни на компа.
Целувам ви и отивам да чета какво се случва с вас!!!

# 79
Здравейте от мен.Simple Smile
Честита Баба Марта и честит 3 март на патерици.
Ние сме добре.Вчера ни дадоха картички за 8 март от детската.Преси са го снимали с един войнишки костюм и нали си е моето гардже,ми се видя много хубав.  Laughing
През почивните дни не минахме и без синка.Гонихме се двамата и той така ме спъна,че се озовахме на земята,Преси със насинени чело,а  аз с насинени ръка. Simple SmileНо както казва мъжа ми"юнак без рани не може".Та в този ред,как са вашите деца,много ли са палави?
OlympiaPappas направо ти завиждам за хубавото време и за морето. Laughing
Аз ви оставям за сега,желая ви лек и спокоен ден. Heart Eyes

# 80
Също така, много е ВАЖНО да НЕ СЕ дават на детето НИКАКВИ млечни продукти - ще ви дам по-късно линк към обяснението ЗАщО.
Oly,преди ми беше направил впечатление този коментар и сега се сетих за него  Peace Моля,да споделиш инфо по въпроса,че сме от много млекопитаещите  Grinning

# 81
Не пишете...,но аз да си споделя нещо  Hug
На нашия тати му отпадна съмнението за Хашимото и проблем с щитовидната жлеза,след изследване се установи,че хормоните му са в норма  Praynig Сега обаче ще продължава да се търси причината за поддържания фебрилитет 37,2-37,3 вече втори месец  Rolling Eyes
На мен вече ми мирише на прооолееет   1swing 
Хубав и усмихнат ден на всички!

# 82
Doninka , извини ме за забавянето  Hug Много се радвам, че са отхвърлили диагнозата на мъжа ти...
Ето и отговора:

Момичета за проблемите със секрета защо не опитате да спрете млечните продукти на децата за известно време?Не знам колко са големи,но след 2-3 годишна възраст се губят ензимите,които преработват казеина и той се натрупва във вид на секрети по тялото.Съдя по себе си-по принцип не ям млечни,но когато се случи да хапна дори и малко веднага го усещам на носоглътката или в носа.При детето също действа-когато има хрема-никакви млечни.
Знам,че ви се струва малко крайна мярка,но според мен си има точно обяснение.
От тази тема е, която е много интересна и полезна: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=54567.450
И сега едно стихче за мама, което ме разрева от умиление:
          М  А  М  О
Ако не стигнат всичките цветя
на моя хубав ден, от слънце ярък,
ще нарисувам нови през нощта,
да бъдат твоя нов подарък.

Ако не стигнат думите добри,
изречени за твоя празник светъл,
ще викна от високите гори,
аз думите добри на ветровете.

Ако не стигнат песните сами,
за тебе само пяти, недопяти,
ще моля аз далечните земи
за тебе да изпеят най-добрата.

Ако усмивките не стигнат днес,
за твоя празник радостен да греят,
на слънцето ще пратя нова вест
за тебе само днеска да се смее.

А ако друго нямам в тоя час
да донеса на твоя празник ярък,
при тебе ще остана просто аз –
най-хубавия на света подарък!

# 83
Преси са го снимали с един войнишки костюм и нали си е моето гардже,ми се видя много хубав.  Laughing
СНИМКИИИИИИИИ   bouquet Чакаме  Hug
dimihinkova, и от тебе чакаме - разкажи за двете братчета, как е при вас, симбиоза или конкуренция  Laughing

Последна редакция: пт, 06 мар 2009, 14:58 от Анонимен

# 84
Добър деен!  ooooh!

Днес ходихме на ранна фм. Всичко с бебе е ок, върти се като щуро. Много сладко беше всичко Simple Smile Каза,че 50% ще е момче  Laughing Значи още има 50% вероятност за момиче  Wink утре на бхс.

# 85
Добър деен!  ooooh!

Днес ходихме на ранна фм. Всичко с бебе е ок, върти се като щуро. Много сладко беше всичко Simple Smile Каза,че 50% ще е момче  Laughing Значи още има 50% вероятност за момиче  Wink утре на бхс.
Браво, супер   bouquet Стискаме палци за БХС - то  Hug
Айде и другите бременлинки на отчет  Hug

# 86
  • Пловдив
Здравейте мамчета  Hug
Айде да се отчета - беба е 3100 гр. +/- 310 гр.  Rolling Eyes незнам как може да има толкова голямо отклонение, но е така. Всичко си е наред, потвърди се, че е момиченце. Готово си е за раждане, ама контракциите нещо хич ги няма...колкото повече наближава, толкова повече ми намаляват контракциите  Confused Така че си чакам, но пък и съм се развихрила да подреждам и чистя...сега ми се е паднало, после няма да имам време. Пък и на мен ми замириса на пролет и реших да махам дебелите пуловери. Laughing

Атракция, радвам  се, че всичко е наред при теб, а колкото до пола на бебето ми стана много странно, на мен на ранната фм ми казаха какво е, не мога да си представя как може да му видят пикочен мехур, черва и т.н. пък да не могат да видят полът  newsm78

Оставям ви, че малката си иска внимание...

# 87
Ми, Кате, той ме пита какво е 1 дете-викам момче, той вика-и това май ще е момче, ама на 50%. Бъзикаше ли се, така и не разбрахме.  Grinning

# 88
 wavey МОМИЧЕТА
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН - ЗДРАВИ, ЩАСТЛИВИ И ВОЛННИ !

Атракция поздравления ,че всичко върви добре при теб и за господинчото Mr. Green Heart Eyes,
Кате то наистина не останало стискам Peace всичко да мине бързо и с щастлив завършек  Hug,
Донинка радвам се и за вашия тати ,дано откриете на какво се дължи неизяснената причина за повишените стойности и да не е нещо лошо Hug,
днес е доста начумерено и вали ,а вчера си беше направо пролет и как жадувам вече за лятото и моретооооооооо...... Wink Sunglasses,
 лек ден и много усмивки  bouquet

# 89
  • София
Честит рожден ден, Краси!
Много здраве, късмет и само хубави неща да ти се случват!
Весел празник!

Честит имен ден на всички, които празнуват днес!

Общи условия

Активация на акаунт