Имаме си февруарка мъничка-Алекса е на Габито сестричка!

• 25 129
  • 289
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте всички, за кратко се включвам, защото работя .........
Усвоявам нови неща и аз като първолаче. Материята е силно гъвкава и се поддава на различни тълкувания, понякога спорни. Но се чувствам "Жива' и ми е интересно. Днес пак си купих книги и учебници, но кога ли ще ги чета........
Вечер сили нямам определено, към 9 вече гледам тъпо и си лягам с поглед вперен в ТВ, но ме търпят мъжете у дома (все още). Сутрин ставам в 6 да изпия едно кафе на спокойствие и да сготвя/изчистя/простра...... после се спретваме с младежта и поемаме. По пътя ни разхвърля тати- кой на детска , кой до метрото и така.....

Кате , стискам палци , всиеко да е скоро и да мине леко. Хайде да не споменавам методиката на моя лекар за предизвикаване на раждане... че е аморална и води до изчервяване .

Лепенките у нас служат за друго. На снимките от детската ще видите стикери на стената. С тях сме поприкрили лекета сътворени от Сашо. Петна от какво ли не, които не успях да изчистя.

Рибке, как така целия блок ли ще ремонтират, а живущите, а вещите им? Няма ли опция да стане поетапно?

Олимпия, каката Ви е много красива, а малката да я намачкаш направо. Сега забелязах , 4е Джули прилича изцяло на теб, а Костаки на татко си. А на кого прилича бебка?

И на мен ми се ходи някъде с тревичка, зелено, детски кът за уикенда... Може ли да предложите идея- не много далеч от СФ?

И на мен ми се у4и истински , с лекции, упражнения и весел студенстки живот като в миналото, но уви денонощието има само 24 часа.  Mr. Green

# 136
привет на всички!
Олимпия,благодаря ти за сайта ще гледам при първа възможност да пусна клипчето. Гледах снимките,децата са приказни.Да са ти живи и здрави,големи сладури са и тримата.Абе цялото семейство сте много сладки. Heart Eyes
Кате,не се притеснявай,бебка като реши ще излезе.Важното е и двете да сте добре.
Рибче,да вземете да дойдете и вие насам,че не сме се виждали отдавна и се затъжихме за вас.Много сте готини и вие.Да вземем да си направим лятото една срещичка тука при нас във Варна на морети.Ще бъде супер плаж,море,купони..... Laughing
Боци,моите родители живеят до Кауфланд и Чечо всяка събота и неделя е при тях и те го водят на този детски кът.Може някой път да се видим специално там зада си поигрят децата.
Стефи,с вас ще се видим обезателно на лято като дойдете.То ще е срамота ако не се обадиш.

Последна редакция: ср, 18 мар 2009, 18:39 от tonita76

# 137
Олимпия, каката Ви е много красива, а малката да я намачкаш направо. Сега забелязах , 4е Джули прилича изцяло на теб, а Костаки на татко си. А на кого прилича бебка?
Много странно...всички казват, че Джули прилича на мен, а всъщност не е така  Thinking (Явно съм много фотогенична  Mr. Green)
Значи - Джули е смеска между баща си и моята майка (тя беше бяла, светлокоса, със зелени очи и малко носле), от баща си е взела огромните зелени очи, дебелите вежди (да живее пинсетата!) и едрата фигура (кокал).
Константин е странна смеска между баща си, мен и свекърва ми - формата на главата, начинът, по който му расте косата, волевата брадичка, челото, формата на веждите и дългите мигли са от татко му. Носът с двойно връхче е от свекърва ми, а горната устна, формата и цветът на очите (и синкавите кръгове около тях) са мои - черни, не гледайте повечето снимки, където съм с цветни лещи  Laughing. Тялото му е 1:1 с това на баща му  Heart Eyes
Джорджи е копие на баща си, но с цвета на очите на свекърва ми (светлокафяви) и моята горна устна.
Смешното е, че Джули повече прилича на сегашния ми мъж (той е с невероятни зелени очи), отколкото на родния си баща - ето доказателството:http://olympia75.multiply.com/photos/album/7#36
Ето и беба с тати - приликата е очевадна:http://olympia75.multiply.com/photos/hi-res/13/70?xurl=http%3A%2 … 13%2FGEORGIA%2370
Ето ме и мен без грим по очите и без лещи, да видите че очите на Костаки са моите, аа и тясното лице - http://olympia75.multiply.com/photos/album/17#84
Ама съм подробна, а  Laughing?

# 138
офф, обърка ме 4естно. кой на който ще да прили4а,важното е 4е сте изписали добри образци Simple Smile

# 139
Danida, поздравления за изпита – отличничка си ни ти. Успех и на следващия.

Олимпия, много ти е хубаво голямото момиче – пу пу. За дребосъците какво да кажа – сладурчета мамини. От всички твои снимки лъха много любов и спокойствие. И не съм забравила - ще кача и аз снимки на моите момичета.

Катя, не се притеснявай и изнервяй. /Дали пък вече не се гушкате с бебче??? / Ще се появи то – няма все в корема да си стои. Вярно, неприятно е, че ти се появяват стрии. Аз също в края качих доста килца. Сега си имам 9 за сваляне и май както върви по-трудно ще се отърва от тях.   

Рибче, и ти със сто дини под една мишница.... И как така не знаеш къде ще отидете – много тревожно звучи това. А за стикерите –  и в къщи можеш да ги намериш НАВСЯКЪДЕ. Умишлено не обзаведох всекидневната с нови мебели, колкото и да ми се искаше навремето, точно поради тази причина. Сега Габи си „твори” на спокойствие.

Отивам да полегна малко докато Али още спи, че вечерите са ни все още доста неспокойни.

# 140
3.02.2006 Niki na Marias

# 141
Здравей!
Напиши ни малко за себе си - на кирилица, ако искаш, може и да сложиш снимки на детенце!
Момичета, има ли от вас някоя профил във Фейсбук? Там съм Olympia Pappas  Peace

# 142
  • Пловдив
Благодаря за подкрепата!  Hug От 2 дена качвам стълби, тормозя степера и се разхождам. Резултатът - 1 час контракции тази нощ. Даже мислех, че ще родя и бях много щастлива, но уви, секнаха и сутринта се събудих пак 2 в 1. В понеделник трябва да влизам в болница, ама хич не ми се иска...Руми много ще страда и не стигат тия 5-6 дена дето ще стоя след раждането, ами и преди това да стоя  Crossing Arms

# 143
Кате,днес си мислих за теб Simple Smile Успех и когато -тогава  Hug

# 144
...Руми много ще страда и не стигат тия 5-6 дена дето ще стоя след раждането, ами и преди това да стоя  Crossing Arms
А не може ли да те изпишат по-рано? Тук още след раждането ме питаха дали искам да си отида в къщи Simple Smile. И аз като теб - постоянно си мислех за Габи и Клим и още на следващият ден се прибрах. Визитациите обаче в началото ги правят у дома. Първата седмица те посещават всеки ден. След това по веднъж на седмица до навършване на 6 седмици и след това на две седмици. Може би за това позволяват да се прибереш, защото така или иначе си под наблюдение - знам ли и аз.....

# 145
 Hug
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДЖОРДЖИЯ 
Hug
ОЛИПМИЯ ДА ВИ Е ЖИВА И ЗДРАВА МАЛКАТА ПРИНЦЕСКА ,ДА РАСТЕ УМНА ,ПОСЛУШНА И МНОГО УСМИХНАТА И ЩАСТЛИВА,

# 146

ЧРД на Джорджия! Да ви е много здрава и щастлива,Олимпия!

# 147
Оле -ето че дойде Рожденния ден и на малката Джордия -кога следяхме Костаки -а сега и малката Джорджия! Да ти е жива и здрава най-вече. все така да те радва и слушка Олимпия и щастливо и безгрижно детство!!!
Аз всеки ден влизам заради Катето -а да ни е зарадвала -ама пак нямаме бебче. не се притеснявай то сега е най тежкия момент -ама послее ще има гуш -гуш baby_neutral! -леко раждане. дано да не разбереш че си родила и много да се радваш на бебо!

# 148
  • БГ
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА
МАЛКАТА-ГОЛЯМА ДЖОРДЖИЯ!!!
Olympia, НЕКА МАЛКАТА ПРИНЦЕСА
ДА ВИ Е ЖИВА И ЗДРАВА, МНОГО ЩАСТЛИВА,
УМНА И ВСЕ ТАКА КРАСИВА!!!

# 149
  • София

Честит рожден ден на сладката пеперудка, Джорджи!

Много здраве й желая, щастливо детство и много усмивки!

Олимпия,   bouquet за теб!

Последна редакция: пт, 20 мар 2009, 12:22 от elix

Общи условия

Активация на акаунт