Имаме си февруарка мъничка-Алекса е на Габито сестричка!

• 25 132
  • 289
  •   1
Отговори
# 150
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДЖОРДЖИЯ! БЪДИ ЗДРАВА,ЩАСТЛИВА И МНОГО ДА РАДВАШ ВСИЧКИ ОКОЛО ТЕБ. newsm51 nbirthday Tada Hug

# 151
  • Пловдив
Здравейте мамчета  Hug
Благодаря ви, че мислите за мен   bouquet
Май и днес няма да е ДЕНЯТ...
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАЛКАТА ДЖОРДЖИЯ! Да е много щастлива и послушна!Колко бързо минава времето само  Rolling Eyes
...Руми много ще страда и не стигат тия 5-6 дена дето ще стоя след раждането, ами и преди това да стоя  Crossing Arms
А не може ли да те изпишат по-рано? Тук още след раждането ме питаха дали искам да си отида в къщи Simple Smile. И аз като теб - постоянно си мислех за Габи и Клим и още на следващият ден се прибрах. Визитациите обаче в началото ги правят у дома. Първата седмица те посещават всеки ден. След това по веднъж на седмица до навършване на 6 седмици и след това на две седмици. Може би за това позволяват да се прибереш, защото така или иначе си под наблюдение - знам ли и аз.....
Руми, може ако си в частна клиника. Там ако родиш нормално те изписват на следващия ден, а ако си секцио до 3 дена. Обаче после се разкарваш да ти махат конците, освен това наблюдение вкъщи няма никакво  Naughty Всичко е на твоя отговорност. Аз предпочитам да си лежа в болницата 5 дена за нормално или 7 дена за секцио. Бебето е при мен, но те ми го гледат - преобличат го, къпят го, сменят му памперса и ми го подават да го кърмя. Така имаш възможност да се възстановиш напълно, освен това наглеждат теб и бебето по 3 пъти на ден, а това за мен означава спокойствие. Обикновено пъпчето също пада, жълтеницата минава, на теб ти махат конците, ако имаш и се прибирате без притеснения. Да не говорим, че мъжо вкъщи трябва доста неща да свърши докато ни няма.

# 152
Честит рожден ден на малката Джорджи!!!  Heart Eyes Много да радва мама и тати с чаровни усмивки и постижения!  Hug
Честито и на теб, Олимпия   bouquet , това е и твой празник!!!

# 153
Здравейте, момичета  Hug
Моята малка кукличка стана на годинка  Heart Eyes
Още ми е малка бебинка, имаме си само едно зъбче и косичка като пухче, дребнички сме и крехкички, ревливи, но бъбриви  Laughing - за мен тя е НАЙ-СЛАДКАТА БЕБИНКА НА СВЕТА!!!

Ето ви и почерпката:

И любимото ми питие:

Нашият тати не е тук, затова ще се почерпим с тортата на баба и ще отидем на клубче, а в понеделник ще празнуваме в пълен състав  Wink
Кате, денят не е свършил, Джорджи си чака подаръка  Laughing - да празнуват заедно с твоята беба догодина   bouquet

Последна редакция: пт, 20 мар 2009, 15:44 от Анонимен

# 154
Честит рожден ден на малката пораснала Джорджия! Да расте в мир и безгрижни игри, да радва всички в къщи и е все такава сладурана за радост на мама! Оломпия Честит празник и на теб! не ни се вярва но децицата растата като гъбки. Аз вече си имам малка пешеходка и тенденции да става инженер. Правихме прощапулник в петък и Мони си ихвана рулетката, която бяхме нарочили за инженер. беше много категорична в избора си.
Кате, стискам палци за леко раждане, живо и здраво бебче и бързо възстановяване. Денят ако не е днес, ще е тези дни, няма да го пропуснеш Grinning Тук също е така пускат те след 24 часа на нормално райдане и 3 дни на секцио. Вярно че те наблюдават теб и бебето, но аз не го издържам този престой в болницата. С Маги ми се наложи да стоим 3 дни заради едни изследвания и аз бях полудяла. беше ми топло, леглото не ми беше удобно, чаках с нетърпение да се прибера у дома. за разлика от Нова Зенландиа, не ме посещаваха в къщи, ако искам може да идва сестра, но аз е исках. Ходехме ние при педиатъра всяка седмица до първия месец и после веднъж в месеца. и това ми беше контрола. Тук ми прави впечетление че те оставят естествено да се оправяш сам, стига да няма проблеми и усложнения.

# 155
Честит рожден ден на малката Джорджия!Много здраве и безгрижни детски игри им пожелавам. newsm59
И един  голям букет и за гордата мама.   newsm51

# 156
  • София
Честит първи рожден ден на малката сладка Джорджия! Нека расте здрава, щастлива и много обичана! Да радва мама и тате!

# 157
  • Варна
Честит Рожден Ден на красивата Джорджия. Пожелаваме и да е здрава, да има прекрасно детство,да е много обичана, и да е винаги толкова чаровна.
Честит празник Олимпия   bouquet  bouquet

# 158
Честит Първи Рожден Ден, малка Джорджи!!!
Расти здраво, весело и усмихнато дете!!! Носи радост на цялото си семейство!!!

Олимпия, честит ви празник!!!  bouquet

# 159
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ,МИЛИчКА ДЖОРДЖИ,РАСТИ ЗДРАЖИчКО И МНОГО щАСТЛИВО ДЕТЕНЦЕ! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
ОЛИМПИА,честит ви празник  bouquet

Аз тъкмо реша да ви пиша и все нещо се случва,после докато пак влезна във форума...гледам изписали сте 3странички..
кате,утре е първа пролет...пожелавам ти пролетта да ти донесе вече бебенка HugЗа гледането на Лъчко,наистина...не мога да си кривя душата,много ни помага бабата,освен ,че го гледа,готви и помага в домакинството ,и когато аз се прибера от работа,нямам да мисля за готвене,а само обращам внимание на децата и правя разни десерти,защото не искам да я натоварвам жената  и с това,голяма помощ е...
Мама Ели,и ние сега чакаме за брекети,да ни се обадят,надявам се инашият иншуранс да покрива всичко и да не се налага да плащаме,защото и тук са доста скъпи,около $2000(ако си без застраховка)
Това лято пак ще пропуснем България,всичко е въпрос на пари,доста са скъпи билетите,но другата година се връщаме на ваканция,след 15месеца ще мислим за БГ.за образованието,нищо не съм чула,кажи за какво става въпрост всъщност Thinking
Тинка-не пише,защото казва ,че е изпуснала доста и няма как пак да пише,Вилито е добре,много е пораснала,ходи на градина,същата си е къдравелка,ще ви каша малко снимки от неиния РД в нашето албумче.Пикник ще направим обезателно,когато си доидем,няма да сме за дълго там,но ще намерим време за всичко Peace
Еликс,Лъчко отдавна не пие вода,нито през нощта,нито на заспиване,но пък през деня не спира със соковете,опустощава по 2л. на всеки 2 дни,татито ни се шегува и ми казва "абе ти да не си го кърмила със сок това дете Joy',освен това пие доста мляко с какао и кола обича Rolling Eyes,аирянче му правя,абе доста пие течности,но пък много се държи за пикането,пика сутрин и после чак следобеда може да отиде до тоалетна.Целувчици на Кали от Лъчето Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Ох пак се олях,ама незнам кога ще се вклуча пак...
за това от сега да ви честитя пролетта:
Честита първа пролет,нека тя ви зареди с много приятни емоции Heart Eyes

# 160
момичета искам помощ Embarassed ,не мога да се регистрирам в бг мама /т.е една приятелка / незнам защо така? Благодаря предварително  bouquet

# 161
момичета искам помощ Embarassed ,не мога да се регистрирам в бг мама /т.е една приятелка / незнам защо така? Благодаря предварително  bouquet

Да не с и в твоя акаунт? Излез и тогава пробвай. Или през друг браузър. Друго мяй не с е сещам.Пиши на някой мод Simple Smile Да пробвам аз?
Кате, тук ли си?

# 162
Привет!
Новини от Катето?

# 163
  • Пловдив
Няма новини мамчета  Sad Утре рано рано отивам в болницата да видим какво ще правим, ама хич не ми се седи там, пък и този сняг...направо ми се отщя да раждам.

# 164
  • София
Кате, спокойно! И аз трябваше в сряда сутрин да постъпвам в болницата, а през нощта заминах на там с контракции.
Може и бебка да реши нощес да тръгва да излиза  Laughing. Как е Руми? Пита ли постоянно кога ще се роди бебето?

Общи условия

Активация на акаунт