Ето ви и една тема по въпроса: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=367855.0;all 

Относно израстването, почти всички лекари това ми казваха, че ще го израсте. Мина вече повече от година, а подобрение няма, даже става по-лошо. Продължавах да я водя на нефролог, заради бактериите. Но причината за тези уроинфекции е дисфункционалния пикочен мехур, . Трябваше да я заведа на уролог. Изчаквах да го израсте, но не стана и колкото повече четях във форума, разбрах, че трябва да посетим Пирогов. Там са най-добрите уролози и няма смисъл да си губя само времето в чакане да се оправи от само себе си 

Дано приключи това веднъж завинаги 
кака Криси я сложили пазач, обаче тя не се справила много успешно, единия я набил, а другия я оскубал. Това е нейната гледна точка, а каква е истината не е много ясно.
наистина децата могат да бъдат доста жестоки на тази възраст.

и такива подобни. Личното местоимение винаги го слага накрая. " къде ще ходиш ти". Надявам се в Българиа малко да понапредне с българския, като не гледа телевизия на английски.

Вече съм доста по-добре. В началото кризите плашат леко. Особенно сърцебиенето и задуха. Всичко е от стрес, така че спокойствие и силна храна му е решението. Успех в лечението! 
на малки и големи, редовни текстописци и нередовни шпиони
Не знам кога пак ще имам време да пиша, но просто не можех да не се отзова на тази мила покана от Олимпия ! Благодаря ти за темичката и за споделения опит с гръцките хремни вируси
Само в БГ изписват АБ за "добър ден" Препоръчани теми