Баба Марта бърза, на юлче мартенички връзва!

• 24 786
  • 292
  •   1
Отговори
# 75
  • София
ДЖОРДЖИ, ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА. ПОЖЕЛАВАМ ВИ МНОГО ЛЮБОВ, С НЕЯ СЕ ПОСТИГА ВСИЧКО ОСТАНАЛО

Днес сутринта Цеци много плака, като го оставих и аз също  Tired Милото ми детенце.
Ети, аз също се чувствам така, почти непрекъснато, откакто тръгнах на работа  Tired
Ронка  Hug чувала съм, че отминава това пусто гадене и повръщане в един момент, дано при теб е по скоро  Peace
Браво на Друндела  Hug

И аз го мажа все още Цеци с мляко след баня, ама като се сетя, де, или той като се сети  Whistling

# 76
Жоржи,честита годишнина и от нас! Хубав ден и много семейно щастие !   newsm76

Ние кашляме,ама този път едно ларингитно такова,като прегракнал кашлюка.Днес ще гледаме да минем при хомито,че излиза в отпуск 1-12 март  Tired
После ще комуникираме по мейла.

Аз Гали не го мажа с нищо в момента,само балсамче за устни слагаме понякога и то когато той реши.От хомито знам че някой кремове съдържат цинкова паста,а с нея не бива да се прекалява  Naughty

Мартеници накупих вече на всички.

Ети,знам колко е кофти,като те завърти работата се чустваш някак виновна че нямаш време за детенце.Галко не искаше аз да се грижа за него,искаше баща му  Tired Сякаш ми се сърдеше.Сега съм на 4часа,да се надяваме че няма да има такива ситуации.

# 77
# 78
Честита годишнина Jorjito! Пожелавам ви много  щастие, любов и едно малко бебче! /когато си решите/.
Утре ще водим Ева на още един лекар, много ме притесняват тези уши. Ивка, как лекувате третата сливица?
Ронка и аз съм чувала, че гаденето е само първите месеци, дано по-бързо да отмине и при теб.

# 79
Лелее много сте изписали, браво!

Джорджи, честита годишнина. Желая ви много любов и разбирателство минимум още 50г!  bouquet

Деси, мерси душка! И календар си имаме, голям кеф. Не знам за какво става въпрос, но май се сетих за кои снимки става въпрос. Ти ли си ги изпращала? Април месец като се видим ще ми го дадеш. Simple Smile

Ети, според мен е пролетна дупка. И аз се опитах да изпадна в подобно състояние, но бързо се осъзнах. Мисли позитивно и всичко ще се нареди. Филма който Джорджи е препоръчала е хубав. Малко и невероятно звучи на моменти, но поне действа добре на мисленето и душата.

Мгиздова, дано нямате повече проблеми с ушите. Знам колко е неприятно, Ема имаше проблеми миналата година по това време. Ужас е, но според мен е важен и лекаря на който ще попаднеш. Ако искаш препоръка веднага давам. Peace

Рени, дано не е нещо сериозно и бързо минава кашлицата на Галко.

Аз сега будя Ема, че след малко сме на преглед при личния. И в понеделник живот и здраве ще е почасово на ясла. Laughing

# 80
  • София
Честита годишнина,мила Жоржи!Много любов ви желая!Сега ми стана интересно как си изглеждала като булка-дай да те видим!
Ронка-писала си в 10.37 ,а Ема още спи-голяма спяща красавица е Grinning!Ти по-добре ли си?
мгиздова-и аз се притесних с теб,чак да губи слух милото,кажи как е минал прегледа.
Рени-дано се оправите бързо с хомеопатия както досега.Целувки на синеокия чаровник!
И аз съм гледала ''Тайната" преди време-много интересна теория. Peace

# 81
  • somewhere over the rainbow
Жоржи, честита годишнина! Обичайте се много! Heart Eyes  bouquet

Днес записахме Даяна в градината. Нямаше проблем, защото след май се освобожавали много места /60/ и могат да я вземат веднага. Майка ми е останала доволна от отношението на директорката и от обстановката, а и това лято предстоял голям ремонт, та се надявам да стане още по-хубаво Party
Хич не ми се иска да идва това време, тъкмо Дая е свикнала с лелите и обстановката, тъкмо спряха сополите и си ходи с кеф. А лелите я хвалят, че е най-послушната bowuu /ма те на всички казват така сигурно Mr. Green/. Правят й прически, лакират й ноктите ... абе като принцеса е там, нали са само 2 момиченца в групата, а другото е мъничко. Бе гледат си ги децата. А, че им се карат, карат се, мен щеше да ме притесни ако не им се караха. Но да ги бият не вярвам, че някоя ще се престраши, като знае, че повечето деца могат да говорят, а и родителите вече са доста нахакани Crazy
А в градината не било така - често си идвали с цялото меню  по дрехите си, рошави и мръсни. Вдигали яденето без да ги интересува кой ял, кой не ял... Абе сблъсък с реалния живот ... Laughing То това за друга градина ми го казаха де, но и в нашата ще е същото сигурно. Но ... само здраве да има! Simple Smile

Хайде лек ден! Hug Отивам да си гледам "Изгубени"-те Crazy

# 82
НАН, Гергана до скоро се прибираше с почти цялото ядене по дрехите. Не можех да сложа една дреха два пъти. От 2-3 седмици има напредък - например долнището вече става и за следващия ден, но не и горнището, понякога обратното. А колко пъти съм я взимала с толкова странно облечени дрехи, че съм се чудела как са могли въобще да се сложат по този начин.

# 83
 Two HeartsХей, Жоржита, честит ви празник! Heart EyesБъдете вечно влюбени! Two Hearts

Анет, Дани е свикнал със свекитата, нали живеят два етажа под нас, виждат се всеки ден.
Няма опастност да се отчуждят, но самите грижи са си мои. С баба си тича, ритат топка...нали мама е глътнала една и е трудноподвижна. Simple Smile
Рени, за Галко  Hug Hug Hug
Мгиздова Да пишеш какво е казал доки за ушенцата! Praynig

# 84
Ние се прибрахме преди половин час! Живи и здрави, да не повярва човек.

Сутринта излязохме в 10ч. Направо се разглобих от ходене. Хубавото е, че оправих всички документи на Ема за градината. Утре ще отида с моята дружка да ги подадем. И дано от понеделник е на линия малката маймуна.

Дидито, ние сме с час назад. Сиреч, сутринта при нас е било 9:37ч. когато съм писала. С 300 зора я събудих, тя спи до 10:30 обикновено. Wink

Нан, браво за градината.

Отивам да почивам докато Емата спи.

Дописвам!

Ние с Ема дремнахме. Тя ме събуди, че има ако. Ама не съм разбрала, че вече се е изпуснала в гащите. Голям рев му дръпна това дете, защото акала в гащите. Не съм се карала, а я успокоявах, че няма нищо страшно и , че не всеки се случва. Simple Smile

Днес я прегледаха. Беше много послушна. Висока е 95см. и тежи 14,5кг. Heart Eyes

Нанни, я си седи на дупето. Какво село, какви 5 лева. Стои си в къщи на топличко и си гледай детето. А когато родиш и имаш нужда от помощ нека помагат, а ти изкъсо да даваш напътствия кое мазило за какво е. Според мен изобщо няма да си починеш, а ще се натовариш.

Хайде чао.

Последна редакция: чт, 26 фев 2009, 17:19 от Ронка

# 85
Ронка, въобще не си и помислям да пътувам надалеч, просто искат да го вземат Дани, за да не ми тежи, като съм сама вкъщи. Малко са гузни, че ме зарязват в такъв момент, та затова... Но баща ми ще идва сутрин и ще го разхожда, малко ще го разкарвам човека, ама кво да се прави...като вляза в 9мес. и аз ще се пораздвижа повечко.
И Дани миналата нощ се беше напикал, не му се карахме, но той нали е батко, много навътре го преживя и що рев му дръпна. ooooh! Вече втори ден е хремав, не виждам подобрение от Коризалията, капките, Вит. Ц, чайчетата с мед и лимон и т.н. дано само със сополи се разминем. Praynig

# 86
  • somewhere over the rainbow
И на нас Коризалията не ни помага въобще. Всъщност тя е от боаронските хомеопатични, които са върл противник на класическата хомеопатия, така, че им нямам вяра по принцип. Виж, клеят много ни помогна Party

# 87
          Крис, честит рожден ден!!!
  Желая ти много усмивки и щастие!!!

# 88
Нан ,а знаеш ли дали клеевата тинктура е съвместима с хомеопатията? Вчера забравих да питам хомито  Rolling Eyes

# 89
Джорджи честита годишнина макар и със закъснение. Много любов и щастие в ижелая. Бъдете вечно влюбени един във друг.

Днес е тържеството за баба Марта в яслата. Нямам търпение да си дойде Криси да видим как е било. Пламен остави фотоапарата, че не го пуснали да и снима иначе щеше да има и клипче, но нищо пак е нещо.  Party

Много съм доволна че ще си почина добре ще ми се отрази 4 дена без работа от кога си мечтая за такава минипочивка.  Laughing

Причтен и слънчев дена на всички. Наде  Hug

Общи условия

Активация на акаунт