Баба Марта бърза, на юлче мартенички връзва!

• 24 792
  • 292
  •   1
Отговори
# 90
Крис, ЧРД !  bouquet Желя ти много здраве, семейно щастие и сбъднати мечти! Hug

Нанни, как е Дани днес? Дано вече му минава.

Рени, ми Галко докъде стигна с кашлицата? Надявам се да отшумява.

Дани, ще чакаме да покажеш снимки от тържеството.

Ние сме си добре, сутринта спяхме до 10ч. След малко ще хапнем и следобед имаме среща. Времето тук цяла седмица е прекрасно. Слънце пече, птички пеят, сякаш пролетта е настъпила. Не, че е далеч де, но ми е едно хубаво на душата когато слънцето ми се усмихва. Simple Smile

Фотоапарата ни е счупен и затова не снимам Емата. Калин си счупи дисплея на телефона, та и с него не става. А пък см моя нов джидан телефон не стават хубави снимките. Уж 5мп. камера, ама не мой да зацепи бре. Crossing Arms
Не бързаме с покупките на ново фото, защото искам хубав и професионален фотоапарат. Та се налага да почакаме. Искам да  се науча да правя хубави снимки.

# 91
А нашето тържество за баба Марта в ДГ е било вчера. Добре, че взех мартеници за госпожите и лелите и една голяма за групата по-рано. Вчера Гергана ги е занесла и подарила, била е много горда. Общата мартеница беше един голям щъркел, много хубав. А на тържеството всяко детенце получило мартеничка от баба Марта и сега Гергана вече я харесва, до вчера не искаше да идва, защото баба Марта приличала на баба Яга. Laughing

Ронка, как си ти? Повръщаш ли много? А ходи ли на лекар пак?

# 92
  • Варна
Нан ,а знаеш ли дали клеевата тинктура е съвместима с хомеопатията? Вчера забравих да питам хомито  Rolling Eyes

Нашето Хоми разрешава Peace

Крис, Честит Рожден ден  smile3525 smile3525 smile3525

Нашето тържество е чак на 5ти и е за 8ми Март.защо не има направиха и за баба Марта newsm78

Как са болните дечица? Hug

# 93
Ронка, как си ти? Повръщаш ли много? А ходи ли на лекар пак?

Дю, благодаря, че попита. Добре съм, не повръщам. Сутрин ми се гади, и не ми се яде нищо. Свалила съм 2 кг. надявам се после да не ги трупна много. На преглед съм на 6.3. идния петък. Надявам се тогава да чуем сърчицето и да ме запишат на ЖК.  Липсва ми  малко комуникацията с лекаря. Ходя с приятелка, но все забравям да питам по нещо. Ще взема да си записвам. Rolling Eyes

Отивам да слагам чавето да спи, да е свежа за срещата с приятелчетат си. А и днес ще я записваме на градинка. Дано ни пуснат да разгледаме.

# 94
  • somewhere over the rainbow
Нан ,а знаеш ли дали клеевата тинктура е съвместима с хомеопатията? Вчера забравих да питам хомито  Rolling Eyes
Ренка, не съм питала, но имайки предвид, че тинктурата е спиртен разтвор /а на мен ми е казала да избягвам спиртни напитки/, мисля, че не е съвместима. Аз използвам чист пчелен клей, разтопен на водна баня и смесен с мед /за да не се втвърди пак/. С това мажа ноздрите.

И аз чакам Дая с нетърпение и снимките от Данито. Дано си е казала стихчето, че каквато е сранежлива /бащичко hahaha/ сигурно се е спекла.

# 95
  • Варна
Ренка, не съм питала, но имайки предвид, че тинктурата е спиртен разтвор /а на мен ми е казала да избягвам спиртни напитки/, мисля, че не е съвместима. Аз използвам чист пчелен клей, разтопен на водна баня и смесен с мед /за да не се втвърди пак/. С това мажа ноздрите.

Хм Thinking тогава защо нашата дава....оф обърках се Rolling Eyes май трябва пак да говоря с нея Peace

# 96
  • София
Ние днес пропускаме детската градина, че сме с хрема. Надявам се, че ще се оправи тези 4 дни и другата седмица ще е на линия. Днес, като му казах, че няма да ходи на градинка много се зарадва, ама и другата седмица нямало да ходи, не искал, каза, че баба Мими ще го гледа. И така гальовно и вика "нали, Мими"  Joy

# 97
момичета можели да ви забия един супер тъп въпрос
според вас патките птици ли са ? Crazy

# 98
  • Варна

Ами според мен,да Peace

Дано не изляза проста Mr. Green

# 99
  • Варна

Ами според мен,да Peace

Дано не изляза проста Mr. Green

Не си Wink
http://www.birdsinbulgaria.org/birds.php?semeystvo=12

# 100
Isi, откъде ти хрумват тези въпроси? И аз мисля, че са, ама ме беше срам да си призная, че да не сбъркам.

Анет, мерси, ще се образовам. Peace

Малее, туке много жега. Сега съм наточила Емата, ще я снимам с грозния си телефон и ще ви я покажа каква кипра е. Flutter Joy

# 101
Isi, откъде ти хрумват тези въпроси? И аз мисля, че са, ама ме беше срам да си призная, че да не сбъркам.

Анет, мерси, ще се образовам. Peace

Малее, туке много жега. Сега съм наточила Емата, ще я снимам с грозния си телефон и ще ви я покажа каква кипра е. Flutter Joy
Joy майка на първокласник съм и заедно с него аз изпушвам ,но този път е изпушила нашата учителка.
Ето ви малко задачи за първи клас
зад.1 В бабиния селски двор има истински обор. В него бягат 3 кокошки ,4 патки със галошки, 9 зайци с бели шапки. /Казах ли  за 4 патки?/И едно прасе,което гони яростно козлето. Колко са във бабиния двор и какъв е техен сбор разбери сега дете щом пресметнеш ти добре.С колко крака птици бягат? Колко заешки уши протягат зайците със бели шапки? Колко ли са всички патки?
зад.2 Брат ми е с 3 години по-млък от мен. Преди 3 години беше на 3 години. На колко години е брат ми? На колко години съм аз?
зад.3В едно семейство всеки брат си има 4 братя и 3 сестри, а всяка сестра има 5 братя и 2 сестри. Колко са децата в семейството?
зад.4. В кола пътували 2 майки и 2 дъщери. Общо били 3. Възможно ли е това?
зад.5 В шкаф има 4 червени и 4 сини чорапа. колко от тях трябва да извадим  за да сме сигурни ,че има два еднакви чорапа?
Ставаше въпрос за първата задача. първо ,че не я решихме като тях и втор ако трябва да я реше така както тя им е решила трябва да сметна краката и на кокошките и на патките ,защото и двете са птици ,а тя е сметнала само краката на кокошките
п.с. още една интересна:
Ако разстоянието между две съседни колчета е 1 крачка ,колко колчета трябва да се поставят на разстояние 10 крачки?

Последна редакция: пт, 27 фев 2009, 16:03 от isi_kam

# 102
  • През девет земи в десета
Леле Иска разби ме Joy,сега ми е смешно,но преди време хич не ми беше до смях и съм минала материала два пъти по различни учебници,че за Гого ги смениха по новата система.Не искам да те плаша,но най-кошмарно е в трети и четвърти клас.А още по-кошмарно е,че дори за учителките задачите са объркващи,какво остава за горките дечица и майките им Mr. Green

# 103
Ааа стига с тези болести, гадене стягайте се баба Марта идва и носи цял чувал пълен със здраве и червени бузки за дечицата.
Ето я
  и тук . Α тук хапват

# 104
Криси и Дая в една група  Grinning душички!
И моя мъж има снимка със баба Марта от Дг аз нямам  Crossing Arms

Иси аз кво казах онзи ден че не можехме да решим задачи за 2 клас,по математика вие не вярвате! Mr. Green Ама то условието е добре де търси се броя на патките и броя на бягащите птици със крака,а патките бягат с галошки не по крака  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт