Баба Марта бърза, на юлче мартенички връзва!

• 24 768
  • 292
  •   1
Отговори
# 135
Мимко,дано скоро да оздравява малкият Мите  Hug И ние бяхме така 4-5 дни,преди 2 седмици,нали знаеш.Не се шашкай.Хомито ще ви оправи.

Мъжа ми днес каза,че ако науча дребен да си спи в кошарката,ще спре да играе УОУ.Ще я видим тая работа.Тази вечер ни беше първи опит, с доста рев,но успешен.Но така беше и с научаването да спи без цица,та така ще е,ама ще станат нещата  Peace

Дю,много сладки снимчици  Heart Eyes Герганчето радва ли се че ще става кака?

# 136
Reni той щото знае че няма да успееш и за това дава такива обещания! Grinning

Жоржи ако трябва антибиотик пиите,само да оздравява! Praynig

# 137
Джорджи бързо оздравяване на Друнди. Стига вече с тези болести
И ние правим опити да се разболяваме май, но няма да се даваме. От 2-3 вечери нахърква един не е запушен, но му е сух носа. Тази нощ се давеше един и изкара 1 храчка.  От тази сутрин му давам клеева тинктура до сега 2 пъти по около 10 капки съм му дала и ми се струва че се оправи. Не е кашлял, не се е давил.  Довечера мисля да му дам още веднъж и да се оправи.  Praynig

Дю страхотно коремче Simple Smile. Другите мами ви чакаме да ви видим и вас  Hug

# 138
  • somewhere over the rainbow
Дани, и при нас е същото Tired - дави се, покашля. И аз дори съм така - гърлото ми е сухо и ме "дере". Тази седмица май няма да водим Дая на ясла - свеки пак е в отпуск и ще я гледа. Дано се размине сериозното... Praynig

# 139
 Hug
Болните бързо да оздравяват!!!

За утре сме решили да ходим на разходка с трибагреник, Гергана вече е приготвила едно малко знаме и само обяснява, че утре ще маха с него и ще вика УРА. С нетърпение чака празника.

Рени, Гергана е много щастлива от факта, че ще има бебе. Само идва да ми гали и целува корема, пее песнички и казва стихчета на бебето. Само ме пита кога ще дойде с мен при чичо доктор да види бебо.  Heart Eyes

# 140
Не мисля че е мисия невъзможна,ще се справим  Hug
Сега в момента баща му седи при него да заспи,да видим.Той него го слуша повече  Crossing Arms

Дю,супер,ами заведете я да го види на ехографа  Joy Joy

# 141
Да, непременно ще я зведем, чакам още малко, че сега на последния преглед бебо беше 6 см., да поотрасне, за да може да се сети какво гледа.

# 142
Я дай тази задача да я видим??? newsm78
Намерете лицето на околната повърхнина, лицето на повърхнината и обема на права призма с основа правилен седмоъгълник със страна 4 см. и апотема 4,5 см. и дължина на околния ръб е 0.08 метра.  Shocked Shocked Shocked

# 143
Рени,макара и с малко закъснение, на нас специално за кашлицата този път ни помогна страшно много Умкалор.В един момент се шашнах да не стане по-сериозно и то в почивните дни и го пресече този продукт NaughtyПробвах и Хустагил, и какво ли не и само това действа PraynigЯвно има някакъв вирус,защото цялата ни група окапа и дори тържеството се провали,тъй като бяха минус с едно Слънце/Алекс/ Mr. Green , няколко кокиченца и минзухарче #Crazy Да се оправя времето,че аман от тези болести.
Жорка, дано се оправи Митето Praynig

# 144
Ети тази задача ми е на китайски написана,нищо не ми е ясно нито какво се търси нито как се намира,ама и аз много ти помогнах,с математиката бях зле най много 3ка  ooooh! ама ако знаеш формулите ще е по лесно  Crazy Това за кой клас е? newsm78 #Crazy

# 145
Етка,имах 6 по математика,ама забравила съм ги вече  Tired Успех!

Тиция,радвам се че сте се повлияли добре,но при нас не може  Naughty Хоми не дава такива сиропи и сиропченца,НИЩО!Бабини илачи само може..и вит Ц.

# 146
Рени моя ще ме изхвърли при хомито, ако държа детето болно  ConfusedАма всеки си знае Rolling Eyes

Отивам да правя вечеря че да гледаме после Айдълите! Hug

# 147
Ели ми не си го научила как се козирува  Joy Joy Аз не си оставям магарето в калта,той ако каже копче,аз казвам 5 копчета  Joy Joy
Дай пък да си отровя детето за едно няма нищо,не е болка за умиралка че бил 2,3,4 дни с Т,мина му..

# 148
Ети тази задача ми е на китайски написана,нищо не ми е ясно нито какво се търси нито как се намира,ама и аз много ти помогнах,с математиката бях зле най много 3ка  ooooh! ама ако знаеш формулите ще е по лесно  Crazy Това за кой клас е? newsm78 #Crazy
Той е в 6 клас. С помощта на една приятелка я решихме. То направо тя си я реши, а аз я разгадах hahaha Е те толкова не ми е развито сивото вещество  Joy Па камо ли децата да я решат, ама здраве да е. Математичката им е дала 23 задачи за домашно от този вид ooooh! Да не ходели по барчета  Grinning Аз имах все 5 и 6-ци, но тази си ме затрудни доста. Важното е, че сме с пълно домашно, а и детето ги разбра пустите задачи Sunglasses От 4 дни почивка ще има само един ден за игра. Добре, че Венци не ни закачаше и си гледаше филмчетата. Станал е маниак. Иска все Мечо Пух, Том и Джери и Мики Маус Tired Не му ли омръзнаха тия филмчета. Само казва сега ще стане това, онова.....
Болните дечица и мами бързичко да оздравяват, че като гледам прогнозата за времето е с градуси над 10-така и ще падат разходки Simple Smile Ще си вземам детенцето първо от яслата и ще му отделям максимално време за него. Heart Eyes А през деня ще се отдавам на релакс  Sunglasses
В сряда ще си поговоря с директорката на градината дали ще може да приеме Венцито по-рано. Стискайте палци.

# 149
  • Варна
Рени моя ще ме изхвърли при хомито, ако държа детето болно  ConfusedАма всеки си знае Rolling Eyes

И аз имах проблеми отначало с моят мъж/както не веднъж съм ви споделяла/,но видя че това е начина. Peace

То ако е нормалната медицина,досега Димитър да е изпил 30 антибиотика и куп още простотии които ще му разбият здравето завинаги.
Вярно е че по-бавно става,но с подходящият лекар и лечение,всичко е 6 Peace

Аз съм много зле,тресе ме направо умирам от студ cold.Добре че прекрасният ми съпруг е до мен,и ми помага.хубаво е че се паднаха почивните дни Confused От утре трябва да съм пушка,а и Димитър да се оправя вече.Че групата ще остане без едно минзухарче Cry
На 5ти им е тържеството Peace

Лягам...

Общи условия

Активация на акаунт