amiclubwear.com-oще едно място за пазаруване

• 38 134
  • 520
  •   1
Отговори
# 405
Днес получих следния мейл:
Hi,
Thank you for your order with us. Please contact me with a valid phone number or call me at 626 336 7171 ext 102.  You can also send me a email with your photo id and credit card number.  You can also fax this information to 626 336 7177 so that we can get your order send out to you asap. Thank you

Моля, помагайте! До колкото разбирам иска да й се обадя или да изпратя номера на кредитната си карта и снимка на личната ми карта  Shocked
да,това казват,какво става  newsm78,нека се включат момичетата,които са поръчвали  Rolling Eyes

За съжаление, американците са изключително подозрителни към Бг банкови карти и често се случва да искат потвърждение. Не е рядкост и да ти откажат плащане , ако имената по л.к. и тези на кредитната са различни.  Плащайте там с paypal, така нямам грижи.

# 406
Все още водя преговори с митницата да ми ги пратят тук /държат поръчката на митница на 100км от мен/ако не стане до понеделник ще ходя няма начин.Само да не треснат и мито че ми писна с тия истории вече.Поръчката не е над 150 евро но няма начин ако са на кеф ще мине.Не бяха сложили и фактура в кашона та и това чаках да ми пратят.
@nni ,така се получава когато името или адреса  на картата и този за получаване се различават,искат да им я преснимаш и пратиш или фактура някоя ствое име за ток или телефон такае по всички сайтове.Аз плащам винаги с пейпал най-сигурно е.
Само да се оправя с митницата и ще им пратя едно гневно за тези фактури #Cussing out

# 407
Zdraveite,az sym ot Varna i ako nqkoi ot tam pravi porychka,molq da me vkliuchi.Izprashtam link na botushkite,koito sym si haresala,samo,4e ne znam 39-ti nomer na 8 ili 9 otgovarq Cry
http://www.amiclubwear.com/shoes-boots-kim-01blacksu.html

# 408

@nni ,така се получава когато името или адреса  на картата и този за получаване се различават,искат да им я преснимаш и пратиш или фактура някоя ствое име за ток или телефон такае по всички сайтове.Аз плащам винаги с пейпал най-сигурно е.

@nni Tочно така е както е казала ЧуШлИвО ЛюТе Peace Прати им сканирана лична карта. Това е защото плащаш директно с карта, а  не през пейпал  Peace

ЧуШлИвО ЛюТе Много тъжна история, но така е в нашите митници...  Tired Празници идват, митничарите са гладни  Confused

# 409
Момичета, четох, че сте писали, че качеството е като в GO JANE, но не съм поръчвала оттам. Какво значи това, поне един сезон могат ли да се носят?  newsm78

# 410
  • София
Адреса по карта не се различава от адреса за доставка. Пратих има сканирана л.к. вчера. Днес ми отговориха следното:
Hi,
Thank you for the information you sent over. I have gone ahead and put your order through

Би трябвало да значи, че ни пращат поръчката, нали?  newsm78

# 411
Да това значи мила  Hug Пуска се поръчката, дано ни зарадват преди нова година

# 412
Да това значи мила  Hug Пуска се поръчката, дано ни зарадват преди нова година
да,айде дано  Praynig

# 413
Вчера вечерта си поръчах, парите от картата са изтеглени, но на Order Status и Tracking ми стои празно. Някакви идеи имате ли? Кога трябва да се появи някаква информация в тези полета?   33uu

# 414
  • София
След безкрайни мейли Американците ми пратиха мейл, че поръчката е шипната с USPS Priority Mail International това е тракинг номера CJ236189140US   newsm68
Все още е само на заявка за изпращане, ще си ги почакаме 10 дена Sad

Последна редакция: вт, 08 дек 2009, 21:01 от @nni

# 415
След безкрайни мейли Американците ми пратиха мейл, че поръчката е шипната с USPS Priority Mail International това е тракинг номера CJ236189140US   newsm68
Все още е само на заявка за изпращане, ще си ги почакаме 10 дена Sad
още 10 дена  Shocked
егаси,взе да ми писва  #Cussing out

# 416
  • София
Да и на мен  Rolling Eyes
И са пратили пратката със същата спедиторска фирма за която в другата тема се коментира, че много забавят нещата  ooooh!
Вече се чудя дали ще дойдат за Коледа  #Cussing out

# 417
нищо де не се отчайвайте  Hug важното е че ще дойдат.

# 418
ЧуШлИвО ЛюТе   bouquet  bouquet  bouquet

# 419
Момичета да ви предупредя ако поръчвате,с последните 2 поръчки имах доста проблеми на митница,нямаше фактури в кашоните слагат само стокови разписки.Ако ходите да си взимате колетчетата си принтирайте фактурите от пощата и ги носете ако не са ви пратили както на мен им пишете предварително че аз цял месец не можах да освободя единия колет много разпарвии бяха.
Едно момиче си поръча едни бели ботушки в тази злополучна поръчка да ми пише на лични адреса взела съм ги Peace

Общи условия

Активация на акаунт