amiclubwear.com-oще едно място за пазаруване

• 38 112
  • 520
  •   1
Отговори
# 495
В понеделник ще пускам поръчка от сайта, ако някой иска да си разделим доставата да ми пише тук или на скайпа -sims__  Hug

# 496
Извинявам се, че пиша тук, но denikris ,кутията ти ЛС е пълна и не мога да ти отговоря  Peace

# 497
  • Добрич
запис да следя  Rolling Eyes

# 498
Момичета, понеже има отказани наколко артикупа от предишната поръчка, сега ще пускам отново и пак събирам желаещи да си разделим доставката  Hug

# 499
С нашата поръчка ли нестанаха нещата?

# 500
Здравейте момичета! Нова съм тук и искам да попитам дали някоя от София ще прави обща поръчка, за да се включа и аз.

# 501
Защо е замряла тази тема?

Последна редакция: чт, 08 юли 2010, 22:45 от scarlette

# 502
Здравейте, интересува ме някой от вас скоро мисли ли да пуска поръчка?
Също ме интересува как точно става поръчката,да се пробвам сама да пусна и аз една?
Благодаря

# 503
Ako nyakoi poruchva az sushto shte se vkliucha.

# 504
  • Хасково
Искам да попитам за колко време идва поръчката от този сайт, и някой няма ли да пуска скоро?

# 505
ВЕЧЕ НЕ СЕ ПУСКАТ ОБЩИ ПОРЪЧКИ В ТОЗИ ФОРУМ , ИМА ЗАБРАНА. ОТДЕЛНО С ДДС-ТО НА ДЯНКОВ, ВЕЧЕ ПОЧТИ НИКОЙ НЕ ПОРЪЧВА ОТ САЩ

# 506
Извинявам се за невежеството, но какво с ДДС-то?  Embarassed Защо не се пускат поръчки?

# 507
заради търговска дейност не се пускат общи,което е жалко понеже някой като мен си купуват за лично ползване:(

# 508
iskam i az da si poracham obuvkiiiii...........pishete molq vi.... Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

# 509
 а след като искаш направи ли си сметката,че се плаща доставка+ДДС+мито/най-вероятно,защото се пускат големи поръчки,заради доставката/ и най-накрая + по-високия курс на долара. Ботушите са хубави, нищо лошо не казвам,но не си заслужават парите при положение,че тук може да намерите същите на по-ниска цена  Peace

Общи условия

Активация на акаунт