amiclubwear.com-oще едно място за пазаруване

• 38 164
  • 520
  •   1
Отговори
# 120
Все още не е късно lora.1981  Peace
Влез, разгледай, избери си и ми пиши на лични.
Ако имаш възможност да преведеш сумата по моята картова сметка утре до обяд може да се включиш ?

Благодаря,че ме вкючи в поръчката,имах много работа одеве и малко се пообърках с личните Embarassed  bouquet  bouquet  bouquet

# 121
Много благодаря на Lubov ,че ме включва  Hug  bouquet.
Само не знам кой размер да си поръчам,защото нося 38,но крака ми е широк...та да попитам 8,5 много по голямо ли е от 8? Rolling Eyes

аз си поръчвам основно обувки от Ибей от години

все едно да питаш 38-ми по голям ли от 39-ти ?

Не е вярно 8,5 е малко по голям от 8 но не е чак 1 номер от горе имам 8 а нося 7 1/2 и разликата е съвсем малка

Аз си поръчвам основно обувки от Ибей от години ,нося 39-40 съответно 39 за обувки ( чехли ,сандали) 40 за ботуши и т.н.  Винаги съм си поръчвала 8.5 като за 39 , 9-ти номер като за 40.Един път се излъгах да си взема 8 мислейки че ще е добре и ми бяха малки.. незнам може при всеки да е различно... Thinking

# 122
  • Варна
Благодаря на всички момичета които изявиха желание да се включат в общата поръчка и днес се организираха да ми преведат парите . Бяхте много точни ! smile3501
Най вероятно поръчките ще бъдат 2 с по 5 чифта обувки, че станахме повечко желаещите  Wink
...  за сега мога да приема още някой да се присъедини към нас с 1 мах. 2 чифта обувки.
Но ще помоля утре да получа парите най късно до 15.ч.
Лека и спокойна вечер Ви желая  smile3524

# 123
Благодаря на всички момичета които изявиха желание да се включат в общата поръчка и днес се организираха да ми преведат парите . Бяхте много точни ! smile3501
Най вероятно поръчките ще бъдат 2 с по 5 чифта обувки, че станахме повечко желаещите  Wink
...  за сега мога да приема още някой да се присъедини към нас с 1 мах. 2 чифта обувки.
Но ще помоля утре да получа парите най късно до 15.ч.
Лека и спокойна вечер Ви желая  smile3524

Пак благодаря,че организира поръчката  bouquetМоля те пиши кога ще я пуснеш?

# 124
И аз от все сърце ти благодаря ЛЮБОВ. moresmile

# 125
Здравейте момичета,някой получи ли извести е от Lubov29,дали е пуснала поръчката(оф нямам търпение да разбера)?  bouquet

# 126
Аз също нямам търпение.Най вече дали съм си улучила номера. Laughing Laughing Laughing     А и предполагам че ги е пуснала.

# 127
Аз също нямам търпение.Най вече дали съм си улучила номера. Laughing Laughing Laughing     А и предполагам че ги е пуснала.

Аз вече 3-4 път поръчвам обувки от САЩ и досега само един чифт не уцелих,поръчах 7,5 вместо 7 едни сандалки и ми бяха доста големи,но то е и до модел,напр. всички ботуши съм си поръчвала с 1/2 номер по-големи и нямам проблем Simple Smile

# 128
  • Варна
Здравейте мили момичета   bouquet
Нека се отчета със свършеното до момента. Laughing
Общо обувките които ще поръчаме ще бъдат 11 чифта  ( в две отделни поръчки за да не плащаме мито ) .
Снощи късно вечерта пуснах първата поръчка с 6 чифта обувки.  newsm10
2 чифта за PEPUNDA(22.98$) + 2 чифта за lora.1981(29.98$) + 2 чифта за tagari4ka(25.98$) на обща стойност 78.94 $.
Shipping-a за 6 чифта обувки е 65.99 $ или това прави по 11$ а не по 12 $ на чифт обувки  Peace
PEPUNDA, lora.1981 и tagari4ka имате в мен по 2 $ ( около 3лв.) всяка от вас които мисля да използвам след това за да ви изпратя обувките с куриер.
И така общата стойност на поръчката ни е 144.93 $ .( много под 150 euro  Joy  )
Моите 2 чифта обувки са свършили както и обувките които си бе избрала vencislavka   Weary
Тази вечер ще пусна 2 -та поръчка с моите на 2 чифта с обувките на vencislavka и 2 чифта за  i.elena.  
Исках да мине малко време между двете поръчки за да съм сигурна че няма да ми ги обединят в една и тук да се наложи да плащам мито при получаването им .
Утре ще ви пиша пак  Peace

# 129
Lubov29
Благодаря ти   bouquet

# 130
Lubov29   Hug Hug Hug От сърце благодаря,и за да не те притесняваме с тези лични,ако искаш като има развитие драскай ни тук.Стискам палци да мине всичко безпробемно и да дойдат бързо  bouquet  bouquet  bouquet

# 131
Здравейте мили момичета   bouquet
Нека се отчета със свършеното до момента. Laughing
Общо обувките които ще поръчаме ще бъдат 11 чифта  ( в две отделни поръчки за да не плащаме мито ) .
Снощи късно вечерта пуснах първата поръчка с 6 чифта обувки.  newsm10
2 чифта за PEPUNDA(22.98$) + 2 чифта за lora.1981(29.98$) + 2 чифта за tagari4ka(25.98$) на обща стойност 78.94 $.
Shipping-a за 6 чифта обувки е 65.99 $ или това прави по 11$ а не по 12 $ на чифт обувки  Peace
PEPUNDA, lora.1981 и tagari4ka имате в мен по 2 $ ( около 3лв.) всяка от вас които мисля да използвам след това за да ви изпратя обувките с куриер.
И така общата стойност на поръчката ни е 144.93 $ .( много под 150 euro  Joy  )
Моите 2 чифта обувки са свършили както и обувките които си бе избрала vencislavka   Weary
Тази вечер ще пусна 2 -та поръчка с моите на 2 чифта с обувките на vencislavka и 2 чифта за  i.elena.  
Исках да мине малко време между двете поръчки за да съм сигурна че няма да ми ги обединят в една и тук да се наложи да плащам мито при получаването им .
Утре ще ви пиша пак  Peace

Аз искам да попитам използваш ли някой от тези кодове за намаление http://www.amiclubwear.com/amiclubwear-coupon.html в смисъл важат ли за бг.

# 132
  • Varna
Голямо благодаря и от мен на Любов  bouquet

# 133
БЛАГОДАРЯЯЯЯЯЯЯЯЯ!!! newsm44 newsm44 newsm44

# 134

Общи условия

Активация на акаунт