amiclubwear.com-oще едно място за пазаруване

• 38 130
  • 520
  •   1
Отговори
# 435
  • София
ЧЕСТИТА КОЛЕДА момичета  Hug
  какво става с нашите ботушки  Rolling Eyes
ЧЕСТИТА КОЛЕДА  и от мен  lovekiss

а поръчката май е замръзнала някъде по пътя   hit

# 436
Момичета има ли някоя от вас?

# 437
ЧЕСТИТА КОЛЕДА момичета  Hug
  какво става с нашите ботушки  Rolling Eyes
ЧЕСТИТА КОЛЕДА  и от мен  lovekiss

а поръчката май е замръзнала някъде по пътя   hit

Честита  Коледа  и от мен... Ани,мила.. мога ли да те помоля сега когато са 3 те работни дни ако имаш някаква възможност да се обадиш до митницата или ако имаш път да минеш от там, да видиш дали не са дошли..  Praynig Много време мина...понякога в сайтовете късно обновяват информацията, а обувките примерно са от 1 седмица пристигнали  Hug

# 438
Момичета ако има някоя от вас нека да ми пише да разучим заедно един сайт да обувки

кой сайт ?

# 439
  • София
Цитат
Честита  Коледа  и от мен... Ани,мила.. мога ли да те помоля сега когато са 3 те работни дни ако имаш някаква възможност да се обадиш до митницата или ако имаш път да минеш от там, да видиш дали не са дошли..  Praynig Много време мина...понякога в сайтовете късно обновяват информацията, а обувките примерно са от 1 седмица пристигнали  Hug
Момичета, ходих днес до митница. За съжаление няма нищо  Cry Cry  Жената беше много любезна и ми обясни, че срока е 6-10 работни дни, но заради празниците двойно  Shocked . Пратката ни е отпътувала на 18.12.09 от Щатите, значи около 15.1.10 би трябвало да пристигне  newsm78

# 440
Цитат
Момичета, ходих днес до митница. За съжаление няма нищо  Cry Cry  Жената беше много любезна и ми обясни, че срока е 6-10 работни дни, но заради празниците двойно  Shocked . Пратката ни е отпътувала на 18.12.09 от Щатите, значи около 15.1.10 би трябвало да пристигне  newsm78

@nni
Благодаря ти затова, че се разкраваш   bouquet  bouquet Много скапано с тези празници да закъсняват така пратките. нищо..важното е че ще дойдат  Hug Hug Hug Hug

# 441
аз вече ги отписах за тази година  Mr. Green  Laughing
чаааааак  догодина ще си ги нося  Joy

# 442
леле мале,голям застой сме тука  Laughing

# 443
да побурна малко темата  Laughing @nni дано не те мотат много в митницата и ако има нещо дасе доплаща, според новия закон за ДДС да се разберем нещо..знам ли  newsm78

# 444
да побурна малко темата  Laughing @nni дано не те мотат много в митницата и ако има нещо дасе доплаща, според новия закон за ДДС да се разберем нещо..знам ли  newsm78
  да,да, @nni чакаме да кажеш ако трябва нещо  Peace

и да ви питам момичета...........
   ще има ли скоро поръчка пак

Последна редакция: пт, 08 яну 2010, 21:55 от ТиХеРи

# 445
Здравейте,аз съм си харесала доста неща от този сайт но али ако си поръчам 2 блузки и 1 чифт обувки които са по 9,99 (както доста неща в сайта) доставката за всяко едно от тези неща е 13 долаа??? Това ме притеснява доста все пак доставката ми е повече от цената на стоката?!?! и ако ще пускате поръчка ме вкл и мен.

# 446
  • София
Момичета поръчката дойде, чудя се да се радвам ли или...   smile3506
Утре ще ходя до митницата, стискайте палци да успея, че от 11:00 съм на работа  Rolling Eyes
Вечерта ще пиша  Peace

# 447
Момичета поръчката дойде, чудя се да се радвам ли или...   smile3506
Утре ще ходя до митницата, стискайте палци да успея, че от 11:00 съм на работа  Rolling Eyes
Вечерта ще пиша  Peace
ох,айде дано всичко да е наред  Praynig
чакам с нетърпение  Hug
  изобщо не влизаш в skype вече  Sad

# 448
Момичета поръчката дойде, чудя се да се радвам ли или...   smile3506
Утре ще ходя до митницата, стискайте палци да успея, че от 11:00 съм на работа  Rolling Eyes
Вечерта ще пиша  Peace
ох,айде дано всичко да е наред  Praynig
чакам с нетърпение  Hug
  изобщо не влизаш в skype вече  Sad

Супер, не се притеснявай мила  Hug всичко ще е наред, стискаме палци.. Драсни по едно ЛС като ги вземеш. Може да се срещнем някъде да ми ги дадеш, вместо да се занимаваме с пощите  Peace

# 449
Много се извинявам,има ли някой склонен да ми отговори?

Общи условия

Активация на акаунт