amiclubwear.com-oще едно място за пазаруване

• 38 111
  • 520
  •   1
Отговори
# 465
Zdraveite, iskam da popitam razmerite na drehite im otgovarqt li na na6te S,M,L kakto i na obuvkite im?

# 466
  • София
Zdraveite, iskam da popitam razmerite na drehite im otgovarqt li na na6te S,M,L kakto i na obuvkite im?
Обувките си отговарят на 100%, а за дрехите имай предвид, че са големички. Аз съм с ГО 88, тук взимам и S или М, техния М ми е огромен.
Най-вероятно XS би ми бил ок.  Peace

# 467
  • Бургас
Здравейте дами  някой ще ме включи ли за 2-3 неща
 Peace

# 468
То по-добре някой да каже как  стоят нещата с ДДС-то,че май вече не излизат толкова изгодни за китайски стоки  Mr. Green

# 469
пращат ми кодове за 20 процента отстъпка на мейла което е равно на ддс то което се плаща,ще се начисли само върху доставката,така че ако има желаещи ще пусна една поръчка.Писах и в темата за джейн но нещо много се стряскат хората от това ддс newsm78

# 470
Обувките си отговарят на 100%, а за дрехите имай предвид, че са големички. Аз съм с ГО 88, тук взимам и S или М, техния М ми е огромен.
Най-вероятно XS би ми бил ок.  Peace

Blagodarq za otgovora @nni, samo deto nqmat razmer XS  Grinning

# 471
  • Бургас
Здравейте някои ще  пуска ли поръчка от тук  моля ви включете ме   Peace

# 472
  • Бургас
Здравейте  стъпалото ми е 23  см  нося  номер 36  кой номер да си  поръчам (извинявайте за тъпите въпроси)
 Peace

# 473
здравейте ако някой ще пуска поръчка моля да ми пише бих желала да се включа предварително балгодаря   bouquet

# 474
аз ще пускам който жлае,от понеделник на лични Peace

# 475
  • София
Здравейте  стъпалото ми е 23  см  нося  номер 36  кой номер да си  поръчам (извинявайте за тъпите въпроси)
 Peace

аз съм същия размер, взимам си точно 6  Peace

# 476
  • Бургас
от същия сайт ли   Peace

# 477
  • София
да, от този и от GoJane - те са еднотипни Simple Smile

# 478
Според мен за  поръчките вече  ще излиза по-евтино през Ломбард За сума над 50$ доставката до US адрес е безплатна  (FREE domestic ground SHIPPING FOR PURCHASE over $50.00.Use coupon code: AMISHIPPED. )  На Ломбард се плащат 30% от стойността на поръчката,което пак излиза по-евтино от доставката до Бг и ДДС  Whistling
Поправете ме ако греша нещо в сметките  но мисля че е по-изгодно

# 479
Molq vi vkluchete me ako ima obshta poruchka i ako nqkoi shte pravi molq drasnete edno ls Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт