1001 нощи - сърцето ти си отвори и в приказка се потопи - част 26

• 25 631
  • 440
  •   1
Отговори
# 60
за анкетата
 г;асувах с друго:
щях да кажа на надиде,ч е Селим ми рисува портрет за подарък на Али кема, но ме е изпръскал с боя и аз затова съм влязла да се изкъпя.. ха, да видим какво ще направи Joy Crossing Arms

Joy Joy Joy и щеше да и предложиш  и на нея да направи портрет ....  Joy

# 61
за анкетата
 г;асувах с друго:
щях да кажа на надиде,ч е Селим ми рисува портрет за подарък на Али кема, но ме е изпръскал с боя и аз затова съм влязла да се изкъпя.. ха, да видим какво ще направи Joy Crossing Arms

Joy Joy Joy и щеше да и предложиш  и на нея да направи портрет ....  Joy
и нея да изпръска  с боя, да видим какво шЪ обяснява на Бурхан bowuu Joy Joy Joy

# 62
Ники, и тук си права, обаче се вижда голямата разлика между първи две деца и третото, какво е правила та не се е ориентирала на някъде, две жени им въртят домакинството и свекървата все е била насреща,  човек с разум в главата ще помисли как да се възползва от ситуацията за себе си в добрия смисъл, и ако си беше ангажирала вниманието с нещо полезно и градивно можеше и по- малко злоба да лее, и въобще не я оправдавам. И Надидето заради децата не я оправдавам, ама и аз пък как щях да и ги оставя питай ме.

# 63
  • на морето
И мисля , че и за двете ситуации се отнася този виц- и за Онур и Шехи  и за Али Кемал и Фюсун!
Шпоно - и при мене е така , затова на вицове карам.
Има доста материал за размисъл !
Все в този смисъл - и за филма , и като сюжет и за в живота и ккакто тук сме я подхванали  как биха се възприели нещата ТУК И ТАМ!

# 64
вече има качени 3 части от 46 епизод в ви бокс Peace
 bouquet Звездичке, мерси
ама  са 7 този път... много дълъг епизод  Rolling Eyes

# 65

Пък и Надиде с право си каза "Да се маха, че да си отдъхнем най-после"
Как с право  ooooh!- това е  отвратително. Да  раздели децата от майка им. Много ми падна в очите Надиде.

# 66
  • София
Страхотна, ми тя се опита да спести нещо, ама по кофти начин.
Звездичке, много правилно си се ориентирала да живееш из Европата.  Joy В една мюсюлманска държава щяха отдавна да са писали за теб по вестниците.  Laughing Hug

# 67
Ех, звездичка посмях се от сърце, така ще направиш ама от насреща, то нали гузен не гонен бяга са казали хората, само какъв виновен поглед облещи като видя свекито и нищо не я питаха пък тя се за оправдава.

# 68
А Ясемин май я позабравихме покрай другите емоции. Мислех, че е умна жена а тя хем иска Онур да я хареса, хем лочи като  невидяла пред него. Ама никой ли не и е казал, че това може ама след кофти раздяла а не по време на нея?

# 69
Цитат
Живота е въртележка вярно е, и не се знае зад ъгъла какво те чака, но за мен лично Хюсун е жена без достойнство, не визирам само изневярата.
newsm10

За мен още от началото беше "лимонка"§ама тя се оказа бомба със закаснител... newsm11

# 70
  • София
Ясемин никога не ми е харесвала като персонаж на мен. Да чакаш остатъците от вечерята на други.... не ми допада. Като го искаше Онур да му беше казала като бяха разделени с Шех.

# 71
за анкетата
 г;асувах с друго:
щях да кажа на надиде,ч е Селим ми рисува портрет за подарък на Али кема, но ме е изпръскал с боя и аз затова съм влязла да се изкъпя.. ха, да видим какво ще направи 35 Crossing Arms

Звездичке,мила, и аз това си го помислих докато гледах филма  Joy

# 72
  • между морето и небето
Защо ми се струва,че за  Онур се задава нова буря или греша?

# 73
Гласувах с първа опция,макар че сега ще гледам серията във vbox-а,но наистина това си е моята гледна точка.Имам  много приятелки туркини и знам,че при тях нещата стоят различно.И аз досега се чудех как е възможно да показват живота в Турция толкова европейски!
Между другото на гърба на седмичната програма на вестник "Уикенд" има разни неща за актьорите и прочетох ,че бабето,т.е. актрисата  е родена в България и е живяла тук до 8 годишна възраст и че досега понеже е била непозната тук всяка година е идвала на море,за да е на спокойствие от фенове!

# 74
Ясемин никога не ми е харесвала като персонаж на мен. Да чакаш остатъците от вечерята на други.... не ми допада. Като го искаше Онур да му беше казала като бяха разделени с Шех.

На мен пък точно тогава ми хареса - държа се много мъжки, подкрепи го като истински приятел и на си позволи да се възползва от ситуацията и да оплюе Шех както направи Керем с Онур. Днес обаче беше направо жалка...Много кофти за нея

Общи условия

Активация на акаунт