1001 нощи - сърцето ти си отвори и в приказка се потопи - част 26

• 25 571
  • 440
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте момичета току що си гледах днешната серия направо съм разстроена днес се изказах неподготвена срещу Фюсун за което съжалявам не бях го гледала никоя майка не заслужава такова отношение добре че все пак е филм  Hug

# 196
# 197
Колкото хора толкова съдби. В случая симпатизирам на Фюсун (боже, това аз ли го казах). Колко различна беше с художника  - желана, красива, усмихната, истинска жена...Ами защо бабка не я попита какви са нейните причини а я изгони като куче? Майка и била, после не и е вече майка...

# 198
Здравейте момичета току що си гледах днешната серия направо съм разстроена днес се изказах неподготвена срещу Фюсун за което съжалявам не бях го гледала никоя майка не заслужава такова отношение добре че все пак е филм  Hug

Аз пък съм по възмутена от охлюва - Фюсун разиграваше театро за да има причина да си тръгне, но той я ошамари съвсем истински защото била непочтителна към любовницата му, пък тя била починала, после дъщеря си едва ли не насила целуна за довиждане а фамилията гледа и не реагира- е ай сиктир, това вече беше прекалено

# 199
И за да не се ядосвам повече - в момента слушам това и познайте за кого си мисля Simple Smile :

http://vbox7.com/play:1fe42b50

Извинявам се, ако вече го има някъде, аз поне с превод за първи път го слушам и ми се искаше да го споделя с вас

# 200
  • Costa Rica
Баси филма -  тъкмо харесаш някого и той се издъни. Идеше ми да я удуша бабката. Заедно с плужека, дето го е родила. Twisted Evil
За изцепките на любимия образ просто не ми се коментира. Close Добре, че Керемчо беше беличък и добричък, та малко да изтрие лошия вкус в устата...

# 201
извинете за въпроса но как мога да прикача някоя снимка тук.знам че някъде беше уточнено но темите станаха много и не знам къде точно да потърся.

# 202
  • София
извинете за въпроса но как мога да прикача някоя снимка тук.знам че някъде беше уточнено но темите станаха много и не знам къде точно да потърся.
Адреса между img и /img .Кликаш на картинката горе,първата в ляво на втори ред!

# 203
                                                                                                       а ако е от моя комп а не от нета?

# 204
  • Costa Rica
                                                                                                       а ако е от моя комп а не от нета?
Не можеш, качи ги някъде първо.

# 205
  • София
mariatasheva, трябва картинките и снимките наистина да са качени в някой сайт .

# 206
Защо ли днес се чувствам невидима CryПоловинката е на дежурство, дъщеря ми се прибра, и се затвори в стаята а кучето като го извикам ме гледа мръсно и се крие - вероятно защото на обяд то ми донесе каишката а аз му показах дистанционното........

Забравих да кажа - някой беше публикувал снимки на Ердал - ми тоя пич е роден за злодей...влюбена съм  Embarassed

# 207
  • София
Защо ли днес се чувствам невидима CryПоловинката е на дежурство, дъщеря ми се прибра, и се затвори в стаята а кучето като го извикам ме гледа мръсно и се крие - вероятно защото на обяд то ми донесе каишката а аз му показах дистанционното........

Забравих да кажа - някой беше публикувал снимки на Ердал - ми тоя пич е роден за злодей...влюбена съм  Embarassed
Ердал е хубав актьора,то и Халит ако играеше злодей, дали ще го харесваме?

# 208
  • Sofia
Радвам се, яе имам съмишленички що се отнася до тази бабка Надиде  Twisted Evil, аз и преди бяз малко предубедена за нейния образ.Виж Бурхан го харесвам!

# 209
Радвам се, яе имам съмишленички що се отнася до тази бабка Надиде  Twisted Evil, аз и преди бяз малко предубедена за нейния образ.Виж Бурхан го харесвам!

Аз съм предубедена откакто се изказа грозно за Джансел и бъдещото и дете. Не че Джансел е ангел, обаче много лицемерно ми прозвуча...От тогава чакам да изгаднее баш по еснафски...направи го....

Общи условия

Активация на акаунт