1001 нощи - сърцето ти си отвори и в приказка се потопи - част 26

• 25 544
  • 440
  •   1
Отговори
# 315
EEEEEEE момичета стига плюхте толкова Али Кемалчо Blush Като се замисля той е живял в сянката на брат си, баща му държи здраво юздите на бизнеса и от него никой на е очаквал да взима решения. Питам се какви щяха да са образите на Онур и Керем, ако бащите им не бяха починали? Паралела може да се види при Керем и Бурак. На Керем му се е наложило бързо да порасте и да се заеме със семейния бизнес а Бурак..... виждате резултата. Али Кемал не е толкова лош с Джансел щяха да са прекрасно семейство стига осата да не се беше разболяла. От първата серия на филма Фюсун само жили и бълва змий и гущери  #2gunfire #Cussing out, как не я видях да го погали, целуне, една мила дума да му каже. Когато разбра че Каан е болен проявили жал - Не, само злоба и жлъч. Еми ако бях на мястото на Алито и аз щях да потърся утеха, любов и разбиране извън дома. Crossing Arms

# 316
  • Варна
Красе, благодаря ти, а къде пише за деня паролата?
http://forum.bgtelevizia.cc/
иска се регистрация, иначе парола йок  Mr. Green

# 317
  • София
малко пипер!

Ta това което аз знам е че ще има втора сватба но пак ще се провали защото Онур пак ще го хванат в изневяра, този път май реална, креме и Бену ще имат момченце, което ще почине и тогава бену много ще се пропие!
Не е съвсем така...

# 318
  • до най слънчевия бряг
Излиза ,че Фюсун се е отървала леко ,мале какво можеше още да и се случи като чета случките от истинския живот Четох по нагоре ,че Джансел и Фюси са "наказани" заради грешния  с и начин на живот А какво ще кажете за Бену ,тя милата е светица ама щастието и виси на косъм И още нещо като гледам колко сериали дават само по канал д , ами ако нашите закупят още някой ,май няма да мръднем от тв и компа  LaughingХайде ,приятно гледане

# 319
  • Варна
Само да си кажа за Онур, той знаеше за Ясмин, тя му намекна още преди да се сдобрят с Шех. Но се направи на ударен шото така му изнасяше. Бяха у тях на кожените фотьойли, тя беше дошла от някаква вечеря с обожател. Така, че и на нашия човек си има трески  Wink

# 320
# 321
цветя за Онур? Thinking
 олелеееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее сега Шехи ще яхне метлата Whistling

Онур гледа картичката и се чуди каквод а измисли да каже Crazy

хайдееееееееееепак се скараха ooooh! ooooh! ooooh! Tired Tired

# 322
  • Варна
Пак яхна метлата Joy

# 323
Айде пак.Не й ли омръзна #Cussing out

# 324
Жилетката на Шехи е супер...
Уф тази Ясемин само мъти водата..

# 325
Жилетката на Шехи е супер...

наистина е много хубава

Ясемин се зарадва  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

# 326
Да и се чуди човек на Шех как изобщо е имала семейство.

# 327
  • Варна
Ясно, сега Ясемин ще атакува пак. Таз жена на какъв еьик трябва й се каже да се разкара?!

# 328
Ясемин ми намирисва..... #Crazy

# 329
Ясно, сега Ясемин ще атакува пак. Таз жена на какъв еьик трябва й се каже да се разкара?!
Керем номер 2 Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт