ЯНУАРКИ сме красиви с бебета щастливи...

• 19 134
  • 301
  •   1
Отговори
# 120
И аз се чудех за водата дали всеки ден да преварявам. Тя почти не пие, но от време на време давам да си изплакне устата.
 Аз имам биберон на Авент и с него съм давала, когато съм се изцеждала, не се е давила. Абе повечето биберони, колкото и малки да са им дупките, си пускат.
 Почнах да ползвам памперси на Хъджис и съм много доволна, моите са с Мечо Пух, не знам за такива с Мики Маус.
Ние все още нямаме дневник. За Гого ми бяха подарили и пишех, ама сега още не съм купувала. Но си е много хубаво. Даже сега скоро отварях на Гого дневника и ми стана мило да си припомня какво съм му писала.
За галено на Анастасия й казваме Настя, Настюша. Говорихме си с таткото, че на Гого в началото изобщо не му викахме на име, а мечо и т.н. от този род, а на Анастасия почти само на име. Явно с всяко дете различно.

# 121
Хайде добър ден!

Късничко е за кафенце и закуска - благодаря.

Марти си има 1 събуждане нощем към 3 и после 6. Нощните будения не са проблем, но към 23 страшно много ми се доспива, а той точно тогава решева че ще се кекерчи. Едвам издържам понякога и все си мисля, че като стане по-голям ще бъде по-лесно.
Според теорията на майка ми, който се родял рано сутрин - става рано, а който се роди вечерта - заспива късно  newsm78. Имате ли такива наблюдения?

Всеки ден преварявам вода и гледам да му давам ,че с тоя стегнат стомах не знам какво да правя. Чудя се да взема ли малко кърма да замразя и аз?
Кой ползваше стерилни шишенца за урина? Може ли да кажете дали стават?
Благодаря.

# 122
tais, може да пробваш да изцедиш първо кърмата, която ще оставяш и после да храниш от другата. Това в случай, че си сигурна, че детето ще се нахрани само от едната. Така после си му даваш да яде от изцедената гърда и не би трябвало да има проблем  Hug

Елена, аз ползвах шишенца за урина (от тези 100-120 мл). Стават си, какво да им е Simple Smile

Казвайте как забавлявате малчовците. Моят глееда, гледааа. Най-много харесва да гледа еднообразни повърхности - стената, дивана, кошарата. Нито им се радва, нито звуци издава. Правя опити да го забавлявам, ама май нещо не съм му интересна. И мен само ме гледа едно вторачено и толкова  Whistling
Иначе не обича да е сам и все като отида да свърша нещо ме попривиква с някой вик (нещо средно между тих вик и кратък рев  Laughing ).

Ние в петък тръгваме на голямото пътуване до В. Търново   newsm01 newsm44 Малко на разходка и за разнообразие, да ни видят бабите. Моята майка ми е обещала, че ще ме угоява, че съм била заслабнала по нейни думи  Joy Очаквам да се върна в София ето така –>   261uu
Да видим как ще му понесе пътя на Викс  Heart Eyes

# 123
Аз родих в Пловдив и на 4-я ден пътувахме с Белослава до Бургас.Много и хареса - спа спокойно през целия път.Дечицата обичат да ги друска колата.

# 124
 Елена, моето е родено по обед. Затова е мултифункционално - става късно и си ляга рано.

Всеки ден преварявам, после в термуса и така цял ден има топла водица. Имам си и едно мини термусче - за да има топла водичка и за разходките по Южния парк. Той не знае, че ходим там. Докато стигна до входа вече спи дълбоко. Чак сега разбирам защо са създадени дупките и неравностите по улиците - барбарончето се друска качествено и спи сладко. Не трябва обаче да се забравя, че за добри резултати е нужно да си набавите off-road количка. Същото важи и за МПС-тата.

Дневник имам, но той е по-скоро за това как наддава и расте. Друг нямам и не мисля да правя. Просто не намирам време между къпането след като ме е оповръщал и това след като ме е опишкал. Веднъж вложи излишно старание , та ме осра (оака е много слаба дума) докато го повдигах, за да му топвам пилето в настройка от смрадлика.

# 125
здравейте,
явно вече всички бебета започнаха да спят през нощта-Евгени вечер яде в 22.30 и спи до 06.30,после малко кърмене легнали и пак сън.а сега го кърмих пак и той си спря и аз реших да поизчакам да видя дали ще се разплаче за още,а той си поигра/погледа Rolling Eyes/ и заспа-значи му е стигнала кърмата-странно newsm78,аз си мислех,че е малко и дохранвам с АМ. Thinking
за почивните дни искахме да ходим на Пампорово като оставим Дари на баба й,но няма да стане-то не може да се хапне някъде с бебе,заради досадните пушачи #Cussing out,кога ли ще забранят и в Бг да се пуши по заведенията #2gunfire.та ще се наложи да си останем в къщи...поне за 1-ви май ще ходим в Лондон-само с Дари обаче Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
аа,бибероните ми са на Нук за мляко М каучукови,както и всчико останало де Peace
шапка в къщи никога не съм слагала,но и те моите нямат коса...а и не мисля,че има нещо общо м/у шапката и крустите Naughty

Последна редакция: ср, 25 фев 2009, 12:23 от Киша

# 126
Добър ден момичета и момчета,
тази вечер и аз бях на промоция, от 23,30 до 04,30ч сън...ех че хубаво, после от 05,30 до 07,30ч, то детето си спеше аз се ококорих, изпратих мъжката част, накърмих я и до 10ч пак спах.  Crazy
Гледам да вкарам някакъв режим, това на поискване на нас не ни се отразява добре, не зная гладна ли е, жадна ли е, и тя плаче и плаче. От вчера съм преварила водичка и започнах режим през 3ч. ако преди това се размрънка вода, тя пък сигурно разбра намерението ми и си е спала по график без да се е налагало да давам вода.
Шапка слагам само навън, в къщи не съм слагала, къпем я в спалнята и там става 24градуса, което и е добре.
Вчера си купих колана на Триумф, да видим ще има ли ефект.  Praynig
Дневник, баткото имаше, но на малката още не съм купила. Първо дете голям мерак, сега няма една снимка изкарана... Blush
Имам 2 шишета, едното на чико с каучуков накрайник, не иска да суче от него, веднъж бях я оставила с  майка ми и това шише, бутала с език, после я оставих с авентското, доволно си изсукала кърмата.

# 127
  • София

П.С. Доника се загуби нещо. Донииии, бързо на отчет добре ли сте и де се губиш

Тук съм Hug, ама явно навлизам в Сатурнова дупка и ми е едно вкиснато...Пък и нали има поговорка, за да не кажеш нещо, за което ще съжаляваш после брой до 100...Та на този принцип, но броих няколко пъти. Joy
Честита месечинка на Теди и Йордан. Лиол се губи, понеже нямат интернет в момента. Иначе се чуваме по телефона. Имаха проблеми с Теди с кърменето, та и те бяха ходили до консултативния кабинет в МД. Ама Любопитка де се скри и тя ?
За дневниците - Хриси беше с такъв - стават снимки 10/15, другите са с малък размер.
И тъй като напоследък повечето наблягаме на биричката, темата, която бях подготвила започваше така...

с риск да ме оплюят пуританите...А мъж ми казва, че само се оправдавам, че било заради кърмата.Аз аз пия една чашка като заспят чааветата и следващото кърмене ми е след 5 часа(такава пауза прави Голяма уста)
Благородно завиждам на всички, които ще пътуват Rolling Eyes

# 128
Добър ден!

Казвайте как забавлявате малчовците. Моят глееда, гледааа. Най-много харесва да гледа еднообразни повърхности - стената, дивана, кошарата. Нито им се радва, нито звуци издава. Правя опити да го забавлявам, ама май нещо не съм му интересна. И мен само ме гледа едно вторачено и толкова  Whistling
Иначе не обича да е сам и все като отида да свърша нещо ме попривиква с някой вик (нещо средно между тих вик и кратък рев  Laughing ).

Леле, Кокосче, все едно Калоян описваш  Shocked ама 1 към 1! И аз само се чудя кво й харесва на тая гола светло лилава стена..  И ме глееееда едно начумерено, а аз всякакви физиономии му правя, ама няма - ни приема, ни предава.. И същото - оставя го в кошарата и точно ме вика - кара ми се все едно  Thinking

здравейте,
явно вече всички бебета започнаха да спят през нощта-Евгени вечер яде в 22.30 и спи до 06.30,после малко кърмене легнали и пак сън

Naughty Калоян още ме буди през 3 часа..  Tired То хем ми е приятно, щото тогава имам най-много кърма и си хапва много добре момчето, та мен мед ми капе на сърцето да го гледам и слушам как доволно преглъща, ама пък и се изморявам.. Е, прави нещо като пауза от 22.00 до към 02.00  Rolling Eyes ама то 4 часа пауза ли са..

Доника, много як колажът! Запази го и за следващата тема, нищо че сега обсъждахме бирите  Peace

И на мен ми липсва Копривата вече, няма ли да им оправят пецето..  Crossing Arms

А за пушенето по заведенията.. Ми то и сега има указания ли кво са там да има салони за пушачи и за непушачи.. Ама като се разходим по заведенията - нъцки - нищо такова няма.. или тези, дето уж имат салонът за непушачи е в такава близост и връзка със салона за пушачи, че то на практика пак се получава да няма.. #Cussing out И аз адски много им се дразня  #2gunfire

# 129
Здравейте мацки, само да се запиша за днес ,ще се нахраним и малко ще излезем,че времето е страхотно.Ще  ви изчета като се приберем.
Ние тия дни сме мнооооого неспокойни , по цял ден е рев.
Неможем да се изхождаме и се пъне и дере от рев, изписаха ни Дуфалак,въпреки че ние нямаме запек просто не се изхождаме, а като се случи с помощта на сапунчето си е рядко,пъпките са ни по-добре.Хайде отивам да дамам манджата    breastfeedingи навън

# 130
и на мен ме се излизаааа,ама Дани ми оставил колата за смяна на маслото и количката е в багажника #Cussing out,а с кенгурото ще се пребием някъде,каквато съм спъната...  Embarassed
затова ще вися във форума пък Crossing Arms

# 131
Днес очевидно моето зверче е по-спокойно засега (дано и занапред) и се разписах 100 пъти  Laughing А като ми оставя малко време и аз съм по-спокойна и ми е едно ведро и весело.

Смайлинг Сиси, ами да ги събираме двамата да се гледат колкото искат, че и стени за лгедане ще им осигурим, а ние малко почивка  Joy А и да не им е скучно  Laughing

Даам, Доника, много яко това с бирата Wink Покрай вас и аз ще започна да се наливам с бира с оправданието, че е за повече кърма  hahaha Ама като съм отвикнала... Преди издържах доста на алкохол, ама вече от една глътка се замайвам  Crazy

Киша, много ме кефиш Simple Smile Хем не ти се кърми и занимава, хем пък кърмата си ти тече и явно има свое мнение по въпроса  Laughing
И мен много ме дразнят пушачите навякъде  #2gunfire ами и ние сме хора Simple Smile

Ооо да не забравя поздрава за днес - http://www.vbox7.com/play:9fd24966  Joy Нашето представяне за Евровизия - да ги смаем чужденците!  Joy  newsm65

# 132
  • София
На моя Калоян прадядо му още му вика Дончо /мъжа ми се казва Андон, та покрай него на детето вика Дончо/ а пък прабабата - Калинчо /аз съм Калина/

Joy rotfImbo newsm62 Joy Joy

То и моят Калоян май го очаква подобна съдба - дядо му по бащина линиа е Атанас и прабабата много искаше да се казва Атанас... Та сега просто усещам, че ще има - малкият Наско това, малкият Наско онова...  Crazy бабешка му работа  Laughing Калимби, тъй като Бръм ти предложи разходка на Кооперативния - аз да попитам - явно си от Люлин.. ама коя част? Аз съм 9-та, та ако си близо можем да изпързаляме Бръмчето и да бутаме заедно докато не е станало достатъчно топло да ходим до Кооперативния  Twisted Evil  Whistling Wink

Аз съм в 10 част, явно сме комшийки  Simple Smile Вие по кое време се храните? Аз гледам да излизам след 12 защото тогава манджаме, а ако сме навън може да се успи и до 4 следобед  Simple Smile Ако искаш утре може да излезем ако времето е хубаво. Ще ти пусна координати на лични. Ако и на Бръмчето й се разхожда насам може да кафепийстваме заедно  Simple Smile Аз сега излизам, така че ако и ти си навън може да се сблъскаме някъде.  Mr. Green

# 133
 Ся като знам колко дразня всички, ще ми е трудно да живея безгрижно както до сега. За да се успокоя веднага отива да изпуша една цигара.  Mr. Green

Последна редакция: ср, 25 фев 2009, 13:22 от Иники

# 134
ооо,не че и аз не бях пушачка преди ooooh!,като се сетя...и в леглото сме пушили с Дани Embarassed,а сега полудявам и всичко проветрявам...а в Куба се бях засилила да пуша пурета Flutter-едва не умрях от задавяне..
Кокосче,с това кърмене верно съвсем се омотах Crazy-хем уж нямам много кърма-вечер изцеждам със зор 50-60 мах 70мл- и бебчо се изхитрява и си чака шишето с АМ и го мързи да цока,хем д-рката ми каза да кърмя, поне докато сложим Пентаксим-а,хем пък като вися по цял ден в къщи-поне да кърмя,въобщееее... #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт