ЯНУАРКИ сме красиви с бебета щастливи...

• 19 170
  • 301
  •   1
Отговори
# 150
Според теорията на майка ми, който се родял рано сутрин - става рано, а който се роди вечерта - заспива късно  newsm78. Имате ли такива наблюдения?
моите наблюдения са донякъде сходни-Дъщеря ми се роди в 6:00h сутринта и досега си е ранобудна, голямото и братче се роди в 14:10h и си е по принцип по-спокоен и поспалив, милия, а това мъндзаркото  - 15:08h ...., но за него май е рано да правя заключения.
А сега да споделя с вас радостта си от днес за идването в нашия земен свят на още едно беборлинче на име Бен на мама от февруарките и моя приятелка. Обявявам я за Майка -Героиня Hug Peace  Hug , защото стоически издържа на болките и на упоритостта на доктори и акушерки(не че и дадоха избор,де) и роди по естествен път бебе Бен с тегло 4.760 кг (четири килограма седемстотин и шестдесет грама)...  #Crazy Представяте ли си???!!! Аз казвам охххххх Ама...да им е жив и здрав и да ги радва! Тази вечер ходихме да ги видим и да запознаем бъдещите другарчета и надявам се приятелчета...
А сега..въпреки големите вълнения май е време за креватчето, че то станало 26-ти ... ooooh!
Хубав ден, сладурки! Hug  Hug  Hug

# 151
киша не ти ли е по-трудно с АМ...на мен ми се вижда голяма хамалогия, стерилизиране на шишета...изваряване на водя...а всъщност с каква вода се прави АМ...после пак миене на шишета...а иначе даваш гърда и толкова...
Катерина заспа снощи към 23:45ч. след двучасово ядене...и спа до 5:17ч...най-дългото и спане досега...хапна на бързо за 10минути... и спахме до 8:30ч...

и на мен ми е тясно вече между четирите стени, затова излизам докато мама я гледа...днес ходис до Пигис за Mio Care, че с това пера и ми беше толкова хубаво да карам кола...че съм решила, тия дни да си излизам ей така да си карам, докато Катерина спи, а мама е при нея...

а в тоя Кауфланд отивам за трети път за две седмици и оставям по 100лв  #Crazy...

лека засега от мен...

и се извинявам на всички, за неоформената първа страница...но пък като гледам чата върви и без нея...

# 152
lorini ,не е трудно с АМ-хапва за 10-тина минути и готово,а иначе ми виси по половин час...АМ правя с вода Девен розов етикет Peace
аз за съжаление няма на кого да оставя Евгени през седмицата,но сега като се стопли нямам прибиране..и него ще го науча да си трае по магазините или на фризьора Mr. Green

# 153
Сиси, и ние нощната пауза я почнахме от 4 часа и постепенно увеличи до 6 часа
taisJoy В къщи мъжът ми ми казва кораб-майка като почнем с кърменето.
Мислех си за въпросът ти за изцеждането – що не запиташ тук http://xedra.wordpress.com/qa2/ или пък да пуснеш тема в кърмаческия  Thinking.
naiema, и Сами като плаче кашля, но по-скоро е не от самия плач ами връща по малко храна в хранопровода, като киселини и тогава се закашля
Доникаааа, много як колаж! И ти ли в Сатурнова? Да не си рибка?
Мини, честит рожден ден на Стефания!  newsm59 Да ти е жива и здрава и много да те радва
Patilina, да е жив и здрав Бен! Бързо възстановяване на майката!
Ухх и на мен ми се кара кола, ама това ще го уредя другата седмица, ако се позатопли до южния парк с малкия, той не че не ми е на две крачки, ама знам един хуууубав обиколен маршрут Crazy
Много хубаво времето на вън, ама не ми се ще да го будя, че пак промоционално го раздава, за това отивам да спретна някоя манджица   chef

# 154
Ма много красиви тия наште бебчета-едно от едно по куклявки са!

Сиси, мерси, много хубав изглежда твоя дневник, ще видя уикенда да го разгледам в някоя книжарница.

Елена Д., на моя хубавец му съвпада графика с на твоя. И аз има един момент към 12-1 когато съм готова да го подаря, добре че няма желаещи по това време на денонощието Mr. Green  А гледам повечето вече спят нощем, но моя си се буди с апетит ! Като гледам и Кокосче и УСмихнатата Сиси са в бойната група-да си се кокорят сами четиримцата, ма няма как Crazy

Кокосче, това за контейнерчетата е гениална идея направо- и много практично! Аз тъкмо се бях засилила да купя още една партида контейнерчета на Авент, но се възпрях. Иначе било типично за стрелчетата, каквито са много от нашите бебета, да не понасят да са сами.  

Моя син няма проблем с шишетата и залъгалките на Авент, залъгалката на Нук не я иска, имам и антиколиково шише на Чико-и с него няма проблем, но пък баща му не го харесва и смята, че малкия предпочита Авент-а. Той има повече наблюдения, понеже ние цедено даваме само когато мен ме няма-т.е. самата аз от шишета давам само водичка по малко. Иначе карам с най-малкия размер на биберона и няма скоро да сменям, за да не му хареса. Макар че той си предпочита цица определено, щом и в родилното не успяха да го научат на шише докато аз успея да се включа hahaha.

# 155

Според теорията на майка ми, който се родял рано сутрин - става рано, а който се роди вечерта - заспива късно  newsm78. Имате ли такива наблюдения?

за мен тази теория не важи...аз съм родена рано сутринта и най-обичам да спя до-късно и да си лягам късно..

# 156
  • София
Сиси, ще чакам да се обадиш като оздравееш  Hug

Абе май аз останах от малкото, които ги муфтят през нощта за манджа....Аз не дохранвам, беба е само на кърма, яде успешно и със затворени очи. Ще пробвам пак с водичка, но миналия път претърпях неуспех. Буди се тя, аз давам вода и спира да хленчи, заспива и след един час пак е будна.... По лесно ми е да я грабна със затворени очи да цокне и я хвърбям обратно в кревата доволна.

Аз още не смея да давам изворна вода, а предарявам. Изрично ми казаха до 6 мес да не се дава.

Мюрвет, честита ти придобивка, много е изгодно.
А прословутата маска с тривитаминола може ли да се прави докато се кърми?

Лорини, май няма нужда да хвърляш труд по първа страница, вече влязоха снимки на бебоците и те украсяват темата  Sunglasses

Таис, какви са тези торбички, в които замразяваш кърма??

# 157
Мини,да ти е жива и здрава Стефания!

И аз си мисля,че с АМ е по-лесно.Става бързо за 2 мин.Ползвам изворна вода на Девин и я притоплям в ел.кана.После за още 10-ина бебо се нахранва.А пък може и татко да го храни  Peace Друг е въпроса,че бебето е лишено от така ценната за него майчина кърма.

# 158
Да ви кажа  вчера най-накрая се престраших да пробвам боренето на колики с няколко капчици чист зехтин и като че ли наистина има много добър ефект! Някой друг чувал ли е за този начин? През нощта не пищя от колики, бяха определено по слаби, а днес цял ден си спи спокойно на двора в количката. Иначе се буди в плач от болки.

Момичета, излизайте и се забавлявайте по малко - иначе е кошмар! А за пушенето и аз много се притеснявам къде ще извеждаме бебчовците!  На 1 юни 2004 като въведоха забрана за пушене в сградите на Европейската комисия, няма шефове, няма подчинени-хора с по 15 г. стаж и толкова хиляди евро заплата чинно си стояха и пушеха наказани навън пред входа в брюкселските дъждове! Ма тук нали всеки си мисли, че неговите мурафети са най-важни и правилата са за глупаците, а не за оптимизиране на общата полза! И от 9 кладенеца вода вади да те убеди колко си капризна и проста, че му нарушаваш правото да трови теб и децата ти Sick!

Доника, сурер е колажа   hahaha!

Мини, честита рожденничка! Тортата е фантастична и много весела, дано си я получиш в изрядно състояние!

Лорини и аз като теб, от дете си се кокоря по нощите, а сутрин за нищо не ставам, нищо че съм сутрешна бебка.

Калимби
, и на мен ми е по-лесно така, отколкото да ставам и да се мъча да давам вода.

Мюрвет, и аз темата за косопада щях да повдигна. Досега и косъм не ми е паднал, освен каквото малкия не оскубе-направо ми се веси и надига по къдриците. Ама всички ме плашат как сега щяло да почне и опадвала едва ли не половинаета коса! Моля Ви мами с опит-наистина ли никого не подминава този косопад?! Cry    аз тривитаминола го спрях щом забременях. Иначе е чудесен за къдрава и чуплива коса. Ти кърмиш ли сега като го ползваш? Аз нямам търпение да се върна към него, но не смея докато кърмя.

# 159
абе приготвянето ясно...а шишетата???миене, стерилизиране...ама това е другото, пък че и таткото може да го храни...

# 160
Я дайте насам тая маска с тривитаминола, ако става за кърмачки
На мен на кичури беше почнала да пада, ама мисля Таис ме светна да си мия косата с отавара от лайка и като че ли нещата се закротиха. А знам, че пада докато не опадат всички коси дето не са падали 9 месеца заради хормоните

# 161
  • София
Espa, овчица съм, но нали дупката била 45 дни преди и след РД...
А и Голяма уста хапва нощем около 2.30 - 3 и после към 6-7 - зависи. Покрай него, понеже да не ми е скучно, си пускам ТВ и точно по това време повтарят едни сапунки, та почнах и да ги гледам. Особено един турски сериал по Нова...Аз дето сапунки мразя, сега съм залепена за ТВ като го дават, че не е като латиното...
Мюрвет, де ги тез евтини колички, да си поръчам и аз евентуално - до кога е промоцията?
А тоя Краси Аврамов никога не съм го харесвала - срам и резил за представянето ни на Евровизия...
Ейнджълвиолет, ето за теб специално.
Мини, да ти е жива и здрава каката  Hug

Хайде, отивам за бате Simple Smile

# 162
naiema, ще го пробвам това с акането ,че при нас е голям зор ,стигнахме до дуфалак и се беше омазала до ушите,такова чудо не бях виждала.
Ангелче това с зехтина и аз го знам,но на нас една позната ни беше казала три дена да се дават сутрин обяд и вечер по три капки и всичко отминавало,е при нас не стана така, а ти как го даваш?
Аз ползвам шишета и на Авент и на Нук и честно да си кажа съм по-доволна от тези на Нук .
Как ви завиждам ,че можете да карате , аз взех книжка преди една година ,но после нямах възможност да се донауча да карам, защото мъжа ми много ме стресираше  и викаше по мен като карах и аз като чели се отказах, после забременях , но в най-скоро време ще се пробвам да скупа новата кола, Joy  че то си е голямо удобство.

# 163
Мини, да ти е жива и здрава и много  усмихната!  bdbaloni

За АМ и кърма е относително. Който както е свикнал му е по-лесно Simple Smile Аз като свикнах на кърма с АМ за няколко дни се измъчих. Но който си знае шишетата, така си му е по-добре.

Ейнджълвайълет (уф това на Бг как успях да го напиша и аз не знам  Laughing ) ами давай да ги събираме бебетата да си се гледат, а ние малко релакс  hahaha Това със зехтина за първи път го чувам, но щом помага  Peace

Патилина, наистина е много смела твоята приятелка. Такова голямо бебе и нормално родено  Shocked А как го е носила през бремеността не ми се мисли  Whistling ДА и е жив и здрав!

Павлина, със сигурност имаше такава тема от преди във форума (случайно попаднах на нея). Но не ми се търси сега Simple Smile Ако ти се занимава пусни в търсачката.

Мюрвет, и аз искам да знам за количката, че имам кошница за кола на Бебе конфорт и да си ги съчетая  Rolling Eyes А и видях, че не са много тежки, а на мен това ми е основния проблем.

Моята коса пък не е спряла да пада още от бремеността  Cry Кога ли ще спре това, че вече сигурно е наполовина  Confused

# 164
Стефания(mini_79)

Общи условия

Активация на акаунт